canaris.jr 06.01.09, 17:28 Prezydent: ws. gazu powinniśmy być po stronie Ukrainy PAP | Prezydent Lech Kaczyński ocenił, że w obecnym ukraińsko-rosyjskim konflikcie gazowym Polska powinna opowiadać się po stronie Kijowa. ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Idiota .... 06.01.09, 17:49 Romantyk. Co na jedno wychodzi. PF Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Idiota .... 06.01.09, 19:40 Rząd polski i prezydent nie raz dał dowód nikczemności politycznej , począwszy od przestępcy alibi bandyty suckaschweinwilego z Gruzji …teraz poprą hamas .. Potem innych bandytów … takie morale ma przywództwo najjaśniejszej rydzykowej … tfu .. gdy stałem w Limie , armator zaprosił mnie na teren wizje..staneli my na wzgórzu ..…była susza..a Inkowie pier’dolneli z wzgórz wodę… prawie my się potopili … to taki epizod...inny ... qrwa , jak zlazłem po trapie na keję i spojrzał , ciemno , dupa , obok bocznica , ale kot mnie wtedy prowadził po torach ze szmuglem , raptem druty , ale był łącznik … przerzuciłem…. a potem poszedł na bramę legalnie , a ten co masz ? dobry humor kutasie … po polsku i tak nie zrozumiał … w puffie , spotkałem kapitana… Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Idiota .... 06.01.09, 19:49 stormy_weather napisał: ale kot mnie wtedy prowadził po torach ze Jedyny stwor, ktoremu mozna ufac w nocy a ten co masz ? dobry humor > kutasie … po polsku i tak nie zrozumiał … > w puffie , spotkałem kapitana… To jest to. Dobry humor! W puffie, czy w peffie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ciezki belgijski humor 06.01.09, 20:29 "W puffie, czy w peffie? " Niby tacy podobni, a jednak rozni. PF Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Ciezki belgijski humor 06.01.09, 20:32 polski_francuz napisał: > Niby tacy podobni, a jednak rozni. Belgijski surrealizm - na Litwie, ojczyznie polsko_francuskiej nie sieja pogromco z Grodna )) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Poprawka 06.01.09, 20:43 ciezki belgijski realizm. Tak ciezki, ze sie az surrealizmem stal. PF Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Francuzik z prefiksikami na bakier ;))) 06.01.09, 20:50 polski_francuz napisał: > ciezki belgijski realizm. Tak ciezki, ze sie az surrealizmem stal. > > PF Powinienes sie zapasc SOUS terre i moze stac sie soute.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przedrostki 06.01.09, 20:57 camerade belge a nie prefiksy. A ciezar twego humoru realistycznego nie moze zrozumiec smiechu przez kontrast. Chcesz przykladu? Bardzo prosze. Belgijka i inteligentna. PF Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Zarostki 06.01.09, 21:06 "W prawo łóz gęsty zarostek, W lewo się piękna dolina podaje, Przodem rzeczułka i mostek. Tuż stara cerkiew, w niej puszczyk i sowy, Obok dzwonnicy zrąb zgniły, A za dzwonnicą chrośniak malinowy"....(...) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zarostki 06.01.09, 21:10 mialem z te nowa maszynka do golenia. Za dlugi wlos zostawiala. I twarz wydawala sie nieogolona. Wybacz, ze jak tak doslownie. Ale ja lubie z kazdym jej jezykiem rozmawiac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A ty wiesz Belg 06.01.09, 21:33 ze jutro bedzie zimno? Ty lepiej wez autobus by dostarczyc diamenty do pociecia. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Litwini wracali z popijawy 06.01.09, 21:44 Popili, ze dali Belgom w morde. Przyznam sie, ze mnie to tez zaszokowalo. Czcic danie w morde czlonkom zniewiescialego narodu. O tendencjach do pedofilii (Marc Dutroux). Ale co chcesz, oni jeszcze jurni... PF Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Z popijawy wracali Francuzi 06.01.09, 21:55 polski_francuz napisał: O tendencjach do pedofilii (Marc Dutroux). Dutroux, to nie pedofil a Fourniret (Francuz czysty jak lza) - ten, to dopiero pedofil byl.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Fourniret 06.01.09, 22:08 dzialal na granicy z Belgia. Troche tez juz u was. Mozna sie zapytac dlaczego sie tak tam "à son aise" czul. Jak myslisz? PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________Re: "nikczemności?" znikczemnienie 07.01.09, 00:15 to sra'anie zamiast we własne WC w darmowej kuchni, która karmi wpsomnieniami Odpowiedz Link Zgłoś