absztyfikant 23.01.09, 22:34 Rok juz prawie minal od tej zapowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=29208443&a=74915605 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: A nasz Mirmilek opisze wrazenia z podrozy? 23.01.09, 22:38 jak widac nie kazdy siedzi na nocniku 24/7 mapujac i sejfujac piszacych tu ludzi. to mozna robic jak czlek z hospicjum nadaje,tam gdzie obecnie przebywasz. ta twoja obsesja sejfowania jest najlepszym przykladem na twoje odloty dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A nasz Mirmilek opisze wrazenia z podrozy? 23.01.09, 22:39 Garkotluku zza oceanu, ja nie musze nic sejfowac. Czytam regularnie tamto forum, a nawet jestem zaprzyjazniony z zalozycielka Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: A nasz Mirmilek opisze wrazenia z podrozy? 23.01.09, 22:40 to pachnie jakas niezdrowa namietnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: A nasz Mirmilek opisze wrazenia z podrozy? 23.01.09, 22:39 Ty beze mnie zyc nie mozesz Watki o moich postach na innych forach otwierasz, obsesjonacie ))))) Jak bede chcial, to opisze, a jak nie bede chcial, to nie opisze. Nie sadze, abys w rzeczywistosci byl zainteresowany moimi podrozami. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jestes w bledzie 23.01.09, 22:43 Interesuje mnie Twoja ocena sytuacji w Libanie. Jak widzisz napiecia miedzy sunnitami, szyitami i chrzescijanami z perspektywy Polaka zyjacego w Hiszpanii? To jest obiektywnie ciekawe. Poza tym szczerze Ci zazdroszcze. Od jakiegos czasu przymierzam sie Syrii i Jemenu))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Jestes w bledzie 23.01.09, 22:45 Od jakiegos czasu przymierzam sie Syrii i > Jemenu))) To wymien sobie paszport, bo jak zobacza izraelska pieczatke, to dostaniesz dozywotniego bana na damaszek Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Jestes w bledzie 23.01.09, 22:57 No to sie nie zastanawiaj, tylko jedz. Syria to zdecydowanie najfajnieszy kraj arabski, w ktorym bylem. Tani jak barszcz, mili ludzie, wielokulturowy, jedzenie pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant jedzenie to ja znam 23.01.09, 22:59 Ale mnie ten Liban interesuje, jak widzisz ten kraj? Nie daj sie prosic, wlacze nawet nastrojowa muzyczke: www.audioquraan.com/adhaan/yusuf_islam.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki absztyf patafonie 23.01.09, 23:14 jedz do iranu bedziesz niezle pozytywnie zaskoczony. pakistan odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant won felczerze 23.01.09, 23:23 Tanie dziwki z Tajlandii mnie poki co nie interesuja))) Jak upadne tak nisko, to sie zglosze po porade, a teraz ODMARSZ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki medrcu kostropaty 23.01.09, 23:35 wolisz te z tel avivu? de gustibus itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: jedzenie to ja znam 24.01.09, 00:27 w libanie jest wlasnie kolezanka z pracy. Troche ja kosztowalo dostanie wizy ale pewnie dlatego ze podrozuje sama. Opowiem ci, jak wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant A w Warszawie zalatwiala czy w Hiszpanii? 24.01.09, 00:30 W Warszawie daja bezproblemowo Mam porownanie z Berlinem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki mekneses jest ok choc fez lepszy. 23.01.09, 23:12 a i syria calkiem,calkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: mekneses jest ok choc fez lepszy. 24.01.09, 00:25 mnie sie bardziej podobalo w meknesie, bo w fezie wszystko co najlepsze jest zamkniete dla niemuzulmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: mekneses jest ok choc fez lepszy. 24.01.09, 02:35 A ja kilka razy w paru miejscach zbajerowalem ciecia mowiac, ze jestem muzulmaninem Odpowiedz Link Zgłoś