vicky17 11.06.09, 18:33 fajna stronka internetowa www.ted.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzyga_17 przepraszam a o co ci chodzi 11.06.09, 18:44 bo belkoczesz jak pijana idiotka? Nie mozna tak wyzyc sie w realu zamist pic do lustra i pokazywac swoje mentalne problemy calemu swiatu? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: TED.com 11.06.09, 18:52 ..buahhha.latasz za mna od lat ,jak pies za pasztetem wlasnie,ale slin sie dalej i najwazniejsze sejfuj wszystko ze swoimi komentarzami (i uzywaj nie swoich slow jako sygnaturki, bos za glupia, zeby sama cos wymyslec) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 widze,ze trolle sie nudza 11.06.09, 18:55 i to jak bardzo sie nudza..a jak nudza sie to i brudza sie..milusinscy. wychodzicie wszyscy jak za dotnieciem czarodziejsskiej rozdzki,ale musze was zmartwic bo nie mam ochoty na wspolne plucia w dal w znajmym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick No i git 11.06.09, 19:04 strzyga17 zapodała: > widze,ze trolle sie nudza > i to jak bardzo sie nudza..a jak nudza sie to i brudza sie..milusinscy. > wychodzicie wszyscy jak za dotnieciem czarodziejsskiej rozdzki,ale musze was > zmartwic bo nie mam ochoty na wspolne plucia w dal w znajmym stylu. spadaj więc analfabetko Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: No i git 11.06.09, 19:09 off_nick napisała: > > spadaj więc analfabetko > > > troche przyglupie sa te twoje komentarze z usmieszkami,jak zwylkle zalatuja otwockim chamstwem i starcza obsesja. nikt ci nie kaze za mna latac babciu,poza mania przesladowcza a te leczymy u lekarza a nie na forum.spadaj sobie sama pod warunkiem,ze gdzies wlazlas a wiec sila przyciagania ziemskiego moze wreszcie zadzialac prawidlowo. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: No i git 11.06.09, 19:13 strzyga17 zapodała: > troche przyglupie sa te twoje komentarze z usmieszkami,jak zwylkle zalatuja > otwockim chamstwem i starcza obsesja. nikt ci nie kaze za mna latac babciu,poza > mania przesladowcza a te leczymy u lekarza a nie na forum.spadaj sobie sama pod > warunkiem,ze gdzies wlazlas a wiec sila przyciagania ziemskiego moze wreszcie > zadzialac prawidlowo. Tobie nikt nie dorówna w *mądrości*,Gwiazdo Aquanetu Nie wybierasz się przypadkiem z małżonkiem do stacji benzynowej dla vipów? Coby wypić homara i zjeść kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: No i git 11.06.09, 19:23 off_nick napisała: > Tobie nikt nie dorówna w *mądrości*,Gwiazdo Aquanetu > Nie wybierasz się przypadkiem z małżonkiem do stacji benzynowej dla vipów? > Coby wypić homara i zjeść kawę? > > nie jestem toba by na homara cwiczyc z psem na stacji benzynowej. w koncu mam rodzine to po cholere mi kawa w otwocku gwiazdo szamberecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i git 11.06.09, 19:28 jedno jest pewne, rochellino z samego centrum glupoty.... czegos takiego jak ty drugi raz nie spotkam w zyciu.... trza cie holubic, coby sie mozna nacieszyc taka iloscia glupoty, niezrozumienia czytanego i permanentnego odpowiadania nie na temat... gwiazda to ty napewno jestes...... paznokietkow w kolorach dowolnych i glupoty bezgranicznej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mieczdamoklesa Re: No i git 11.06.09, 20:29 off_nick napisała: > > spadaj więc analfabetko > > > a ty co nocnikowa, myslisz ze jak masz nocnik to jestes tutaj babcia klozetowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widze,ze trolle sie nudza 11.06.09, 19:06 hahahahahahaha....... ty wolisz, rochellinska, ofkors, pluc sama w dal w znajomym nam wszystkim stylu..... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: widze,ze trolle sie nudza 11.06.09, 19:12 dana33 napisała: > hahahahahahaha....... ty wolisz, rochellinska, ofkors, pluc sama w dal w > znajomym nam wszystkim stylu..... ladnie sie prosisz,oj ladnie..no stan na 2 lapkach i powarcz troszke a moze cos jeszcze wkleisz mojego,tylko nie przekrecaj moich slow? ale sie nudzisz pasztet a ja tym czasem znikam..ciao Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widze,ze trolle sie nudza 11.06.09, 19:18 tymczasem pisze sie razem, rochellinska..... to tak a propos mojego slowa spowrotem.... tylko ze ja wg ciebie nie patriotka, a ty sie tu chcesz pokazac, jako super polka... jak chcesz zrobic micwe ludzkosci, to zniknije moze nie na "tym czasem", tylko moze tak na troche dluzej.... najlepiej na wsjegda... dasz ludzkosci troche spokoju i tej kultury, o ktorej tyle piszesz, a nie tylko, ze jej nie masz, ale chyba nawet nie wiesz, co to slowo znaczy.... i przestan podgladac erec i wklejac idiotycznie slowa, ktorych nawet nie jestes w stanie zrozumiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 a to dla pf:) 11.06.09, 19:27 od racheli,calkiem niezla jest www.ted.com/talks/thomas_dolby_and_rachelle_garniez.html nu a teraz orewuar..bo czas poganiac troche i dac szanse trolom sie rozwinac nieco Odpowiedz Link Zgłoś