sa_d_girl 14.06.09, 17:08 Tylko nie krzyczcie ,prosze. Szukam Go od początku wiosny ...nigdzie Go nie ma((((((((((( Może wiecie na którym forum pisze? Myślałam,ze na tym ,przyjaznym forum dla każdego ale Go tu nie widzę(( pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=4SE2aRweXXs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzyga_17 Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 14.06.09, 17:17 zobaczyc wypada co najlepiej skutkuje,a o to wlasnie chodzi. mozemy sie po pyskach lac az spadniemy z krzesla,furczy wtedy i cala armia stoi w rynsztunku,z posilkami jak na zawolanie i jedna melodia spiewana przez 20 osob,atakujacych ciagle tak samo tych,ktorzy sa tu popularni,a jak spokoj to psa kota nie widac,wiesz czemu? nie o to chodzi by zlapac kroliczka....ale to w koncu moje podejscie,ja tylko mowie i nic nikomu nie nakazuje. jak zwykle tak sobie to obgladam i widze co dziala,a co nie) Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 14.06.09, 17:37 Stzygo_17 ,dziekuję za komentarz ale ja w ogole nie wiem o co chodzi na tym forum ,jestem tu pierwszy raz Ja na prawde szukam pewnego kroliczka ,domyślam sie ,ze lubi politykować ale pewna nie jestem Poza tym "kroliczek' ma świetne poczucie humoru - potrafi rożśmiać rozweselić najbardziej smutną duszyczkę, zachwycić niebiosa, nawet No i jest Rycerzem XXI wieku-zawsze stanie w obronie Kobiety. Tylko już 'nie widzę'Go w cyberprzestrzeni, od 3 miesiecy,chyba (( Jeśli Ktoś z Was wie gdzie Go szukać mam ,napiszcie ,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 14.06.09, 17:44 Przepraszam ,moze wiecie na ktorym jeszcze forum sa dyskusje polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 14.06.09, 17:56 Ja znalazłem ! Oczekuję wdzięczności. patrz.pl/zdjecia/kroliczek-playboya-jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: :-) 14.06.09, 18:02 absztyfikant napisał: > <a href="www.youtube.com/watch?v=fYiCPmwOV4A" ))Ale ja chcę wysokogórskiego ,kroliczka Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 14.06.09, 18:00 Dziekuję ,żartownisiu Chodzi mi o Innego Króliczka ale przesyłam wirtualne buziaczki))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:04 ha ha , moja przepona pracuje prawidłowo) Pliss pomóżcie mi Go odszukać........ Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:07 Jeżeli wysokogórski to zapewne tutaj się udziela: Najlepsze forum narcystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:11 Dziekuję Zerknęłam, ale widzę tylko 'falbanki' 'modliszki' a Kroliczka nie ma(((( Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:12 Od czasu do czasu bywał też"wilczkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:15 sa_d_girl napisała: > Od czasu do czasu bywał też"wilczkiem" A teraz jest Carmen Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:22 off_nick napisała > A teraz jest Carmen Ma żeński nick?? Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:27 To jest forum prywatne ,prawda?? Czy mozna tam napisać watek i nie spadnie nic ciężkiego na głowę?? Bo ja strachliwa jestem( Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:56 sa_d_girl napisała: > off_nick napisała > > A teraz jest Carmen > > Ma żeński nick?? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: A ja???????????? 14.06.09, 18:35 Dziekuje off_nick Idę ,a co mi tam ,może dobrze trafię?? Miłego ... www.youtube.com/watch?v=obwanhb6kww Odpowiedz Link Zgłoś
sa_d_girl Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 14.06.09, 18:20 Uciekam tym czasem ale zerkne tu jeszcze ,może Ktoś mi pomoże?? Specjalnie zalożyłam dziś konto ,żeby Go odszukać bo od pewnego czasu już nie loguję sie na GW Pozdrawiam i dziekuję Miłego wieczoru www.youtube.com/watch?v=0-Xj_3PTsOs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czy ktoś z Was widział"króliczka"?? 15.06.09, 13:33 Wpadlem na trop "kroliczka" w dalekiej Nigerii: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80586,6643581,Zmuszali_do_prostytucji__Grozili_klatwa_wudu.html )) Odpowiedz Link Zgłoś