polski_francuz 02.09.09, 19:02 "Polska przegrała wtedy ten bój nie dlatego, że nie było bohaterów, lecz dlatego, że byliśmy samotni" Mysle, ze to u nas genetyczne. Trza bylo faktycznie Kaszuba PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Dobrze mowi 02.09.09, 19:55 polski_francuz napisał: Czniam Twoje opinie...i nie mów,co u nas jest genetyczne,ćwoku. tak wyglądała ojczyzna rozdętka... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:00 z nia,czyli offnickowa nie pogadasz.ona dostala zadanie scinac kazda wypowiedz,ktora moglaby zmienic juz ustalony obraz wroga.w tym podobna jest do roli jaka wykonuje Jaroslaw Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:09 d_nutki napisała: Link otworzyła? Zrozumiała? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:18 off_nick napisała: > > Link otworzyła? > Zrozumiała? > zrozumiala juz jakis czas temu,jaka role spelniasz na aqua dopieprzyc tym,ktorzy nie z wami,reka w reke,nie dopieprzaja tym,ktorych wy uznacie za wrogow. do tej pory nie uzywalam zaimka 'wy',chcac kazdego traktowac indywidualnie,ale wy z ereca...to jedna partytura rozpisana na glosy poza erecem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:22 nie uzywalas, bos biedula latala od jednego do drugiego, coby cie zauwazyli i przygarneli... nu, rozdetek cie przygarnal, wiec teraz juz jasne wy i my... lubie takie polaczenia zydowki z antysemita.... to jak perliczkowaty z rebecyna... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:27 rozmowa z toba uroga juz mojej godnosci-zapamietaj ty masz swoich antysemitow ze swojego nadania,a ja mam swoich ze nie sa tozsami? nu,ty z daleka i juz nie rozrozniasz a polegasz na opiniach zausznikow.twoja strata Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 21:40 uraga sie pisze przez a z kreseczka, danutko... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:43 dana33 napisała: > nie uzywalas, bos biedula latala od jednego do drugiego, coby cie zauwazyli i przygarneli... gdybys na tym forum byla od poczatku,to wiedzialabys,ze moja rola to zostac samej w piaskownicy i miec na pocieche misia z klapnietym uszkiem. no tak,ale skad ty mozesz o tym wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:25 d_nutki napisała: > zrozumiala juz jakis czas temu,jaka role spelniasz na aqua > dopieprzyc tym,ktorzy nie z wami,reka w reke,nie dopieprzaja > tym,ktorych wy uznacie za wrogow. > do tej pory nie uzywalam zaimka 'wy',chcac kazdego traktowac > indywidualnie,ale wy z ereca...to jedna partytura rozpisana > na glosy poza erecem Zrobiłaś "copy" na ludziach ? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:22 off_nick napisała: > d_nutki napisała: > > Link otworzyła? > Zrozumiała? > na "wy" towarzyszko to dawniej tramwaj stawal,a w twoim przypadku chyba klapa smietnika sie podnosi,by czerwone scierwo w nia wrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:20 polski_francuz napisał: > "Polska przegrała wtedy ten bój nie dlatego, że nie było bohaterów, lecz > dlatego, że byliśmy samotni" > > Mysle, ze to u nas genetyczne. Trza bylo faktycznie Kaszuba > > PF bylismy samotni,oszukani,zdrazeni i za mali na takiego wroga. kaszub nic by nie pomogl,ale dobry sojusznik i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:25 nu i pewni siebie tez, rochellinska.... "nie oddamy nawet guzika"... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Dobrze mowi 03.09.09, 16:15 Heheh , look who's talkin' z 3.5 miliona jedynie 6 setek w getto ktorzy nie mieli nic do stracenia, reszta poszla jak barany na rzez zapedzana przez swoich do wagonow ,... =================================================================== nu i pewni siebie tez, rochellinska.... "nie oddamy nawet guzika"... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:38 "bylismy samotni,oszukani,zdrazeni i za mali na takiego wroga" Wszystko to prawda. Ale nie my pierwsi. "ale dobry sojusznik i owszem" Latwo powiedziec, o wiele trudniej znalezc. Narody jak ludzie chca sie z silniejszym sprzymierzac. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:46 polski_francuz napisał: > > Latwo powiedziec, o wiele trudniej znalezc. Narody jak ludzie chca sie z > silniejszym sprzymierzac. > > Pozdro > > PF no nie wiedzielismy podpisujac pakt ze swoimi sojusznikami,ze oni nam wbija noz w plecy. nie jest to wina polakow,ze tak sie stalo,jak rwoniez nie jest wina polakow,ze zostali najechani przez dzicz niemiecka. swiat na to pozwolil,tak samo jak pozwala na wiele zbrodni,ktore maja miejsce obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:50 vicky17 napisała: > no nie wiedzielismy podpisujac pakt ze swoimi sojusznikami,ze oni nam wbija noz w plecy. tak jak my Czechom z Zaolzia historia sie zemscila,ale vicky17 niczego nie nauczyla...o nie,nauczyla,wiecej wzorowac sie na goebelsowskich i ruskich wzorcach propagandowych Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:55 d_nutki napisała: > > historia sie zemscila,ale vicky17 niczego nie nauczyla...o > nie,nauczyla,wiecej wzorowac sie na goebelsowskich i ruskich > wzorcach propagandowych znowu ci cos odbilo, az przykro patrzec na twoje idiotyzmy. zamiast cie bronic na drugi raz zostawie cie na pastwe tych twoich siostr i braci. zaslugujesz na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Dobrze mowi 02.09.09, 20:58 vicky17 napisała: > znowu ci cos odbilo, az przykro patrzec na twoje idiotyzmy. jeszcze nie zauwazylas,ze mnie nie tak latwo kupic? nawet nie zblizylas sie do mojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dobrze mowi 02.09.09, 21:04 d_nutki napisała: > vicky17 napisała: > > > znowu ci cos odbilo, az przykro patrzec na twoje idiotyzmy. > > jeszcze nie zauwazylas,ze mnie nie tak latwo kupic? nawet nie > zblizylas sie do mojej ceny nie mam zamiaru kupowac wybrakowanego towaru,nawet za darmo szkoda sie w to paprac. z tego co widze to ty sie zblizasz do mnie,mnie nigdy ani nie interesowalas ani nie zajmowalas. zal mi slabych dziwakow,na ktore pare hien tu napada,ale widze,ze ty lubisz byc chamsko szarpana wiec nie zrobie nic by ci pomoc na drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Sojusze 02.09.09, 20:56 cos nam teraz Putin o tych sojuszach, sekretnych aktach pozasuwal na Westerplatte. Dla mnie to brzmialo rozsadnie. Wszyscy kombinowali, ale to wlasnie Polacy pierwsi w dupe dostali. Pomijam Zaolziakow, bo oni tylko krzywd moralnych doznali. A ze Francuzi sa jacy sa? Komu ty to mowisz? PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Sojusze 02.09.09, 21:01 polski_francuz napisał: > cos nam teraz Putin o tych sojuszach, sekretnych aktach pozasuwal na > Westerplatte. Dla mnie to brzmialo rozsadnie. > > Wszyscy kombinowali, ale to wlasnie Polacy pierwsi w dupe dostali. > > Pomijam Zaolziakow, bo oni tylko krzywd moralnych doznali. > > A ze Francuzi sa jacy sa? Komu ty to mowisz? > > PF no wiesz ja osobiscie nie wierze w sojusze z bylymi wrogami,szczegolnie z tymi,ktorzy sie niewiele zmienili.co do naszych bylych aliantow to w koncu kazdy z nich ma cos na sumieniu,plus USA,ktora w Jalcie nas rowniez sprzedala. no coz takie zycie,teraz sami powinnismy skonczyc podkladanie sie innym nacjom i myslec o wlasnej racji stanu,plus dbac o rozwoj gospodarczy. nara bo uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wieczne zycie narodow 02.09.09, 21:05 "no wiesz ja osobiscie nie wierze w sojusze z bylymi wrogami" Tu sie narody od ludzi roznia, bo zyja wiecznie. Nie ma innego wyjscia niz sie z ex-wrogami przymierzac. Tylko sie popatrz na kocio-psie stosunki Francuzow i Anglikow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Sojusze 02.09.09, 21:01 polski_francuz napisał: > cos nam teraz Putin o tych sojuszach, sekretnych aktach pozasuwal na Westerplatte. Dla mnie to brzmialo rozsadnie. > generalnie wyszedl pol kroku do otwarcia w kierunku wspolpracy.moze to niewiele,ale gdyby zrobil krok wiekszy,byloby to bardziej podejrzane i mniej wiarygodne.ale to moj osobisty poglad...szukajacy promyczkow optymizmu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Sojusze 02.09.09, 21:06 Mysle podobnie. Byle tylko Jarek sie nie przebil ze swoja durnota... PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dobrze mowi 03.09.09, 16:21 prawda rochellinska..... te zbrodnie, ktore robi twoj rzad przy pomocy swojej armii w iraku i afganistanie, gdzie ofiary ida w tysiace i tysiace ludzi, kobiet, dzieci i starcow, sa niewyobrazalne... i swiat na to nie tylko pozwala, ale i bierze w tym udzial.... polskie wojsko tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dobrze mowi 03.09.09, 16:30 prawda rochellinska..... te zbrodnie, ktore robi twoj rzad przy pomocy swojej > armii w iraku i afganistanie, gdzie ofiary ida w tysiace i tysiace ludzi, > kobiet, dzieci i starcow, sa niewyobrazalne... i swiat na to nie tylko pozwala, > ale i bierze w tym udzial.... polskie wojsko tez.... A twoje bandziory z IDF to wychodza za mur tylko dla podrobow? Jestes durna PArszywko33 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kuba 02.09.09, 21:43 on nie moze.... jemu brzuch przeszkadza nawet wlasne stopki obejrzec.. Odpowiedz Link Zgłoś