ellenai 09.01.04, 21:12 moje wrrrrr na gorlicach bylo spowodowane niedoborem snu ,ktory zreszta nadal trwa.Ja mowie,jestem radosny czlowiek o wesolym usposobnieniu o ile sie wyspi,cmoooook,a jaslo z okowita na czele kofaaaaaaam najbardziej) cmok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:21 Elle, jak dobrze, że jesteś !!!!! Abyś mi tu nie uciekła..... abyś nie uciekła gdy mnie tu nie będzie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:22 ...przeciez wiesz ze wszyscy sie kofamy nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai milennik ciebie najwyrazniej 09.01.04, 21:25 slowo kofam ,pisane przez ffffffff rajcuje????????jakis fetysz???????? okowita, by idziemy na forach ramie w ramie,pysk w pysk,nigdy sie nie damy,dzis tylko doswiadczam chwilowych rozterek hehehhe,na gorlicach jest konkretne wyjasnenie:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:30 milennik11 napisał: > ...przeciez wiesz ze wszyscy sie kofamy nawzajem... ..... z małymi wyjątkami, które potwierdzają regułę......hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:31 Kobity, bo się na śmierć zacałujecie. Zostawcie coś i dla nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:33 zorz a wiesz co jest jak sie baby caluja? bedzie ciaglo na "dyszcz",wyciagaj parasol!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:36 Raczy na halny sie zbiyro. Jutro bedzie duło. Kruca fuks ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:38 kruca fuks to jest to:))))))))))wrrrrrhe3hehehehhe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:39 ...czyli jesteśmy...w neciku...ciągnie do deszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:41 georghe napisał: > Kobity, bo się na śmierć zacałujecie. Zostawcie coś i dla nas ! żorżu!!!!! wreszcie się tu doczekaliśmy (oba cwaj) jakiejś normalnej baby i ja mam ją nie całować ???????? Całuj i Ty co by nam nie uciekła !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 21:47 nie uciekam hehehheheehheheehhe zem tu jezzzd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: cmok okowita:))) 09.01.04, 22:00 A ja to bym wolał Ciebie. Przecież wiesz że lubię starsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zorz>???????? 09.01.04, 22:20 to do mnie bylo z ta starsza mlodziku???????hhe Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ???????? 09.01.04, 22:27 Ależ skąd ! Gdzież bym śmiał - ja biedny robaczek. To tylko taka moja mała perwersja. Ja tak zaczepiam tę naszą Marysię, a ona taka cholera nieczuła. Ech.... to dlatego taka nieszczęśliwa. Chłopów nie lubi!!! Ona to by sie tylko z kobitą ten, tego ten.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ???????? 09.01.04, 22:38 zorz ty cos inynuujesz!!!!!!!!!!!!!!!ach,och,ach,ochH|!!!!!!!!!mnie z punktu widzenia przedluzania gatunku kreca tylko mezczyzni heheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ???????? 09.01.04, 22:45 georghe napisał: > Ja tak zaczepiam tę naszą Marysię, a ona taka cholera nieczuła. Ech.... to > dlatego taka nieszczęśliwa. Chłopów nie lubi!!! Ona to by sie tylko z kobitą > ten, tego ten.... Ja chłopów nie lubię ?????? Ja Ja chłopów nie lubię ?????? JA chłopów nie lubię ?????? Ty mi jeszcze powiedz jak kostucha "Marysia to facet , chciała się ze mną umówić" WRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! Ja kocham facetów..... ale tyś Żorżu za młody....... Odpowiedz Link Zgłoś