Gość: ela IP: *.globema.pl 07.12.04, 08:34 szukam Robeerta M znajomy z przed 100 lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobietka Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.abhsia.telus.net 07.12.04, 19:11 Ja tez szukam jakiegos Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Szukam Roberta M !!! 07.12.04, 19:13 :))kurcze,ale anons:))napewno znajdziesz:))tyle danych wow Odpowiedz Link Zgłoś
milion_na_milion Re: Szukam Roberta M !!! 07.12.04, 19:32 Ja znam jednego, mieszka w Krakowie i czasem gotuje coś dla telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Szukam Roberta M !!! 07.12.04, 19:33 ale ten robert ma mniej niz 100 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Szukam Roberta M !!! 08.12.04, 01:35 znam Roberta D. Niestety nie wiem co się z nim dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala_ma_kota Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:41 Roberta D. to i ja znam - ale on chyba robi w chemii - przynajmniej teraz - ma brata Darka D. może to ten? ale nie wiem też co się z nim z kolei dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Szukam Roberta M !!! 08.12.04, 01:50 No moze ela to nie bedzie przeszkadzało, to w końcu tylko kwestia jednej litery. :) Problem w tym że nie wiemy co sie dzieje z Robertami D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala_ma_kota Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:54 powiem szczerze, że aż tak bardzo mi na tym nie zależy - trudno, było - minęło, pewnie gdzieś się tam szwędaczy po życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.globema.pl 08.12.04, 07:55 obecnie ma 37 lat ,kiedys mieszkal z zielonce . jestem ciekawa co sie z nim dzieje? jak go znacie dajcie znac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:58 jeszcze raz pytam sie was czy ktos zna roberta m z zielonki kiedys tam mieszkal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Szukam Roberta M !!! 09.12.04, 18:08 Jeszcze raz odpowiedzma ja go nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:16 domyslam sie gdzie nie zajrze wszedzie ty , ale licze na innych moze akurat ktos sie trafi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Szukam Roberta M !!! 09.12.04, 18:21 Odpowiedziałem bo zawsze była szansa na to że mogłem poznać tego Roberta w ciągu ostatniech 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:42 tu moge sie z toba zgodzic , aczkolwiek czy nie mialam racji???? na twoj temat , jestes bystry i masz ciety jezyk,zamist ludziom pomuc to ich dolujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:44 jestem uparta i bede szukala az znajde Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski No nie przejmuj sie tak 09.12.04, 18:52 szukaj dalej , nie poddawaj się. Wiesz a próbowałaś na stronach kontaktów ? zadziwiające jak wiele można znaleźć w google. Spróbój może jest jakimś manager , albo dyrektor albo osoba do kontaktu w jakijś firmie. Takie osoby są umieszczene na stronach firmowych czsami nawet ze zdjęciami. Powidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: No nie przejmuj sie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:04 dzieki za porade , to traktuje jako zabawe . taki ludek jest i sobie spokojnie żyje i oddych ,ale czego sie nie robi dla jaj . pozdrawiam bede obserwowac twoje wypowiedzi na foru . Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: No nie przejmuj sie tak 09.12.04, 20:10 masz coś w sobie z sb-ka jak chcesz mnie obserowwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: No nie przejmuj sie tak IP: *.globema.pl 10.12.04, 08:13 mam swoje sposoby , bede patrzyla na twoje wypowiedzi i je mocno krytykowala az do bolu . pozdrawiam tajemniczy czlpwieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: planista ja znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:20 znam Roberta W., to tez roznica tylko jednej litery a wlasciwie to zadna roznica, wystarczy obrocic i jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ja znam IP: *.globema.pl 10.12.04, 08:10 dzieko za checi ale to nie to samo , szukam dalej pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ja znam IP: *.globema.pl 22.12.04, 09:44 szukam Roberta M. z roznych powodow !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Szukam Roberta M !!! 22.12.04, 21:07 Z przykrością donosze , że nadal nie znam Roberta M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Szukam Roberta M !!! IP: *.globema.pl 23.12.04, 08:29 pytam tych ktozy znaja, dzieki z pomoc Odpowiedz Link Zgłoś