0kowita 13.01.04, 19:35 Jaka jest kobieta dla której warto stracić głowę ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 20:33 To strasznie ogólnie, Arturze. Co to jest to "coś" ? Odpowiedz Link Zgłoś
artur1961 Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 23:37 Jednoznacznie tego nie da się określic, polega to na subiektywnm odczuciu, wrażeniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 20:38 0kowita napisała: > Jaka jest kobieta dla której warto stracić głowę ???? ...troche dziwne pytanie...troche podchwytliwe...odpisując ...określasz mężczyzne... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 20:43 Aleś sprytny Milennik ))))). Czy to dziwne, że chcę coś o Was wiedzieć. Odpowiesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 20:55 ...dzięki...sprytny nie jestem...takie jest życie...My trwamy tak jak Wy... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 20:59 okowita facetow to trudno pojac i amen, chyba nikt nigdy nie bedzie wiedzial jak sie z nimi obchodzic heheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 21:05 ellenai napisała: > okowita facetow to trudno pojac i amen, chyba nikt nigdy nie bedzie wiedzial > jak sie z nimi obchodzic heheh Ale może coś podpowiedzą..... jak ich uwieźć i (co najważniejsze) zatrzymać. No, chłopaki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 21:26 0kowita napisała: > ellenai napisała: > > > okowita facetow to trudno pojac i amen, chyba nikt nigdy nie bedzie wiedz > ial > > jak sie z nimi obchodzic heheh > > > Ale może coś podpowiedzą..... jak ich uwieźć i (co najważniejsze) zatrzymać. > No, chłopaki !!!!! не скажу SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 21:31 s_z_a_k napisał: > > не скажу SZAK A pacziemu ! Nie znajesz ili szto nibudź ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 20:59 Toś mi odpowiedział.. jak zwykle......enigmatycznie hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 21:08 0kowita napisała: > Toś mi odpowiedział.. jak zwykle......enigmatycznie hihi... To było do Milennika.... tylko coś się przestawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 21:52 ...wiesz ,że nie podpowiem...po co, aby tylko pojąć... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 13.01.04, 21:58 milennik11 napisał: > ...wiesz ,że nie podpowiem...po co, aby tylko pojąć... Rozumiem...."kochac nie warto....."..ale czasem w życiu chłop potrzebny babie .Choćby po to by mieć do kogo gembę otworzyć przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai okowita 14.01.04, 01:19 to bylo do przewidzenia,wrog nigdy sie nie chce zdradzic ze swoimi zamiarami heheh:)a ja mysle ze ich trzba karmic dobrze,wiele nie wymagac,dac ogladac tv i rozne pierdoly:) i bedzie ok hehehheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: okowita 14.01.04, 01:41 ellenai napisała: ja mysle ze ich trzba karmic dobrze,wiele nie wymagac,dac ogladac tv i > > rozne pierdoly:) i bedzie ok hehehheh Nie ma być Ok.....ok to łatwe..... ma stracić głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: okowita 14.01.04, 02:12 Chce,aby zona traktowala mnie jak psa. Nakarmila,a na noc wypuszczala z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Mężczyzno !! 14.01.04, 08:29 0kowita napisała: > Jaka jest kobieta dla której warto stracić głowę ???? Nie ma takiej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 14.01.04, 17:16 Taaaaak.... brakuje mi tu jeszcze wpisu naszych legendarnych moderatorów, brakuje mi tu jeszcze wpisu Adasia...... O innych, którzy już dawno omijają to forum wspominać nie będę ..... Podsumuję to co jest : mężczyźni za nic się nie przyznają do swoich pragnień...to po pierwsze. Po drugie... każdy z wyżej wpisanych wykręcił się od odpowiedzi w swój jedyny i niepowarzalny sposób. Niechwalący..... gdyby nie było podpisów poznałabym ( i chyba nie tylko ja), który co napisał. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! 14.01.04, 20:55 ouimet napisał: > O! Cholera.... A to w związku z czym ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Mężczyzno !! 14.01.04, 17:41 0kowita napisała: > Jaka jest kobieta dla której warto stracić głowę ???? Powinna byc przede wszystkim pedantycznie czysta. Myc sie powinna kilka razy dziennie, a jej ulubionym sprzetem domowym byc powinna scierka reczna i pralka automatyczna, z ktorych uzywania powinna uczynic rytual. Im bardziej dba o dom (jako powierzchnie wymagajaca ocierania i podcierania),ktory pod jej nadzorem zmienia sie na ksztalt i podobienstwo podrzednego instytutu sterylizacji, tym lepiej. Jesli chodzi o wyglad - mimo uplywu lat i zmieniajacych sie mod powinna pozostac wierna jak pies estetyce wczesnych lat osiemdzisiatych, zarowno pod wzgledem stylu ubierania, jak i fryzury (trwala a la "baran" - koniecznie!). ( moja muza to Kleczkowska z "Zlotopolskich"). Powinna lubiec takze purpurowy kolor we wnetrzach plus elementy orientalne na scianach (kicz polski nizinny).Nie musi sie specjalnie niczym interesowac. Wystarczy, ze jest mila dla obcych, ma poczucie wlasnej wartosci( moze byc niczym nie uzasadnione) i umie robic klasyczne sznycle. Nie wiem, czy dla takiej kobiety warto stracic glowe, ale wielu mezczyzn przy takich babach gubi rozumy na wiele dlugich lat, wiodac miedzy ich udami zywoty spokojne, steczne i praworzadne. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! 14.01.04, 18:18 Adas-to wszystko prawda.Jedynie ostatnia kwestia /z udami/niezbyt mnie zadowolila intelektualnie... "Koledzy rozmawiaja o "tych"sprawach odnosnie zon/wlasnych/Jeden pyta:czy ty czasem robisz "to" w to inne miejsce? Kumpel odpowiada:cos ty!Zeby zaszla w ciaze? WIEM! Swintuch, paskudnik itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! 14.01.04, 20:44 Okowita nieustannie podkresla,ze nie jest Sw.Teresa-ja powiem tylko tyle: jestem nasladowca sw.Andrzeja/patrona dziewic/bo-boli... Wszystkich zazenowanych-PRZEPRASZAM! Kawaly bywaja smieszne,glupie ,smaczne , idiotyczne....ale zawsze cos "maja w sobie".... smiesznote,lub kunszt slowny... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Adaś 14.01.04, 20:32 No tak.... jak wszyscy ..odpowiedź wykrętna tzw. "odwrócenie kota do gory ogonem". Opisany typ, wprawdzie do utraty głowy nie doprowadzi ale......ja chciałabym mieć w domu kogoś kto tak zawzięcie sprząta i dobrze gotuje.No i chyba każdy mężczyzna powinien cieszyć się żoną, która go wpuszcza między uda.. bo po latach to przeważnie..... głowa ją boli lub trzeba czymś ogłuszyć by poszła "na pięterko".Opisanej postaci należałoby tylko zmienić fryzurę i już. No i dalej nie wiem dla kogo stracilibyście głowę i .....pewnie się nie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! Adaś 14.01.04, 20:55 powiadasz,ze "pieterko'??? a zdajesz sobie sprawe z zagrozenia?Przeciez normalnie zbudowany mezczyzna powybija takiej /na pieterku/ zeby od srodka....no,chyba ze bedzie trzymala rozdziawiona jadaczke caly czas.... okowitko-gimnastykujemy sie dalej???? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:01 Co ?? Zęby od środka ? Na pięterku ? Gimastykujemy ? Jakąś okropną abstrakcję tu głosisz..... ja nic nie kumam. Tłumacza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:18 Czyli tradycyjnie preferujesz "parter"...tlumacze,jezyki, innosc... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:24 Inność.... duża inność. "Pięterko" to miejsce gdzie sypialnia, łóżko.. pójść na "pięterko".. wiadomo. Inczej pojęcia "pięterko" nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:31 wlasnie,wlasnie... Jestes na "pieterku"...wiadomo. I NIC...Cie .... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:35 Wrrrrr nic nie kumam. Jaki to ma zwiazek z zębami od środka ????? Wal śmiało !!!!! Najwyzej dostaniesz bana (hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:47 uprawiaj aerobik...jezeli bedzie dobry "trener" kapniesz sie o czym pisalem.... ...bana -to pociag????w dojczlandzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 21:54 Eeeeeeeee myślałam, że coś się dowiem. Trudno, umrę w nieświadomości bo aerobiku uprawiać nie zamierzam. Hehe, nie sądziłam, że strach Cię obleci... a może niesmiałość.. hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 22:35 No tak.... uciekł.A ja teraz będę się zastanawiać jak normalnie zbudowany mężczyzna może kobiecie wybić zęby od środka. Od środka..... czyli od strony przewodu pokarmowego. Hmmmmm... u nich wszystko takie wielkie może "normalnie zbudowany mężczyzna" u nich to co innego niż u nas. PS. W Gorlicach dziś zupę cebulową gotują w tu takie zberezeństwa, łobosze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Mężczyzno !! Ouimet 14.01.04, 23:20 Jezeli domyslasz sie tego o czym ja nie napisalem-to z Ciebie taki sam swintuch jak zemnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Mężczyzno !! Ouimet 15.01.04, 12:44 A Ty, jeżeli myślisz to samo co ja to....... niech Ci dobry Bóg wybaczy bo grzeszysz. Odpowiedz Link Zgłoś