malopolanin 06.02.02, 14:26 A czemu nikt nie wspomina o PSL. To dopiero są dranie, tylko działaj pod osłoną SLD, tak jak wcześniej jako ZSL działali w koalicji z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 14:36 Polityczne kameleony i sprzedawczyki. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 14:39 Musisz przyznać, że stukroć gorsi od SLD, którego też nie jestem zwolennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: PSL rządzi :((( IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 14:47 Zgadzam sie z toba całkowicie...jak widze kogoś z PSL w TV to wyłaczam telewizor, a Kalinowski to dorowadza mnie do szału, podobnie jak np. Pęk, Podkański i paru innych... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 14:48 A najlepsze jest to, że takiego gostka z PSL-u możne poznać juz po wyglądzie - nawet się "chłopisko" oddzywać nie musi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 14:50 Pęk dostał mandat z okręgu Krakowskiego ( ale dzięki głosom z Miechowa), wstyd:( Jest jedynym, na szczęściem, posłem z PSL Okręgu Krakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 16:13 Sprzedawczyki jakich mało. Za stołki zrobią wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 20:09 Ale co mnie denerwuje to jest to, że nie obarcza sięich za PRL, a całą winę zrzuca na SLD. SLD zabrano prawie cały majątek PZPR i słusznie, ale czemu nie zrobiono tego też z majątkim ZSL odziedziczonym przez PSL. Teraz sobie nieźle zarabiaj na wynajmie nieruchomości :( Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 20:11 Po prostu ci kolesie zawsze wiedzą jak się urządzić. Pamiętacie jak szybko poparli w 1989 roku Solidarność? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 20:16 Tak, zawarli koalicję z i zdradzili z SD PZPR. To dla mnie wredne hieny, gorsze po stukroć od SLD, który stale musi się tłumaczyć ze swojej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: PSL rządzi :((( IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:50 Z tego co wiem "nowa" ustawa o finansowaniu partii politycznych zabrania zarabiania na wynajmie nieruchomości, co bardzo denerwuje panów z PSL bo taką dobra mieli z tego kasiorę..np ich siedziba w Warszawie chyba na Grzybowskiej nic tylko wynając...a sprawy partyjne załatwiac na jakiś peryferiach...powiedzmy w Pruszkowie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: PSL rządzi :((( 06.02.02, 20:52 Tak, pamiętam, jak PSL bronił swego stanu posiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: PSL rządzi :((( IP: *.jaslo.karpaty.pl 08.02.02, 12:01 nie wydaje mi sie że psl rządzi to raczej sld rządzi psl Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: PSL rządzi :((( 08.02.02, 12:16 Oni przypominają mi ........prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: PSL rządzi :((( IP: *.jaslo.karpaty.pl 08.02.02, 12:17 ciekawe porównanie dlaczego właśnie prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś