Dodaj do ulubionych

niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśnienie

14.02.04, 18:08
........bo mi to spać nie daje !!!!!!!!!

Adaś napisał :

Adas - 79
Okowita - 68
Ouimet - 59
Georghe - 55
Gadacz - 54
Milenik - 41
Ellenai - 39
Szak - 37
Kostucha - 33
Inny Obserwator - 15

A pondto Adaś napisał :

Adas - fizyk jadrowy
Okowita - metalopalstyk
Ouimet - bibliotekarz
Georghe - instalator urzadzen grzewczych
Gadacz - farmer ze specjalnoscia hodowla drobiu
Ellenai - konserwator maszyn budowlanych
Szak - masarz (nie mylic z masazysta)
Kostucha - intendentka w zakladzie karnym
Inny Oserwator - uczen gimnazjum dorywczo pracujacy w myjni kombajnow

DLACZEGO TAK ?????
Ja mam trochę inne wizje ale jeżeli Pan Adaś zechce uzasadnić........
Obserwuj wątek
    • ouimet Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:17
      adas-ku!Metaloplastyk -jest problemem,nie rocznik...dla Okowity.Masz ulatwoine
      zadanie!
      • 0kowita Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:33
        Metaloplastyk.... zawód piękny jest.
        68 lat ??????

Zobaczymy co Adaś powie...... jeżeli powie.
        Mnie szczególnie interesują dane........właśnie Adasia.
        • ouimet Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:42
          Ja usilowalem zanizyc przynajmniej moje numerki/o 10/aby bylo blizej
          prawdy.Nanlogicznie obnizajac ...Adaskowi-mialby bardzo mila dla "smakoszow'
          cyfre:69
          • 0kowita Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:48
            Już mówiłam.....
            Ty Ouimet (na podstawie tego co tu napisałeś masz 55-60 lat)
            Adaś jest jedną wielką tajemnicą..... wciąż fantazjuje.Nie wiem o nim nic.
            Co do innych się nie wypowiadam bo wiem ile lat mają.

no i te zawody....................hmmmmmmmmmm
    • aleks44 Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:43
      Przepraszam , że pozwole sobie na wypowiedz
      Dla mnie wiek nie ma znaczenia ,jeżeli jastesmy na tyle sprawni
      żeby siedzieć przy klawiaturze i widziec ją , to oznacza ,że jeszcze nie jest
      żle, ale może być.Dlatego cieszmy sie nawet jeżeli , spędza nam to sen z powiek.
      Okowitko czy to jest ważne ile się ma lat?
      Jeżeli pozwolicie to będe Was tu często odwiedzał.
      • 0kowita Re: Aleks 14.02.04, 18:55
        Odwiedzaj nas kiedy tylko będzisz chciał. Od dawna mamy tu już siebie dość i
        czekamy na kogoś nowego. Będę czekać.

A wiek .... hmmmmm.. przy klawiaturze może i nie ważny ale my tu wciąż o seksie.
        A w seksie wiek ważny. Bo jeżeli wg. Adasia ja mam 68 lat ....to chciałbyś taką
        kochankę ????
        • aleks44 Re: Aleks 14.02.04, 19:04
          hmmmmm powiadasz 68 , nie powiem ,że to mało , ale dużo to też nie jest
          zresztą , jeżeli na tyle nie Wyglądasz to w czym problem.
          o seksie, strasznie śliski temat , można po pysku dostać i nie wiadomo od
          kogo i za co
          Mogę pożyczyć książkę Seks po 40
          • 0kowita Re: Aleks 14.02.04, 19:06
            aleks44 napisał:

> hmmmmm powiadasz 68 , nie powiem ,że to mało , ale dużo to też nie jest
            > zresztą , jeżeli na tyle nie Wyglądasz to w czym problem.
            > o seksie, strasznie śliski temat , można po pysku dostać i nie wiadomo od
            > kogo i za co
            > Mogę pożyczyć książkę Seks po 40

Mnie się też wydaje , że na 68 nie wyglądam. Adaś to złośliwiec....wrrrrrrrr.
            Nigdy nie wierz Adasiowi !!!!!! Za co ja go tak lubię ?????????
            • aleks44 Re: Aleks 14.02.04, 19:16
              myślę , że za szczerość i to do buluuuuu
              mnie Jego wypowiedzi podobają się i chyba Wam wszystkim też
              w każdym tkwi troszkę złośliwca , ale w kobietach więcej hi hi
              • 0kowita Re: Aleks 14.02.04, 19:20
                To jest wybitna indywidualność i nie każdemu pozwoli na zaczepki...... mnie
                pozwala......hihi.
                • aleks44 Re: Aleks 14.02.04, 19:27
                  Mnie nawet nie przyszło przez mysl zaczepiac adasia ,to byłby nietakt
                  z mojej strony.Szanuje ludzi, nawet jeżeli mają ostry język, a pozatym
                  jestem tu gościem i wypowiadam sie dzięki waszej grzecznosci.
                  Kobiecie pozwala sie na .......
                  • 0kowita Re: Aleks 14.02.04, 19:33
                    Aleks, pisz ile chcesz tu są (byli) ludzie którzy na oczy Jasła nie widzieli i
                    na tym forum są u siebie.Tu jest ich dom.... bo to forum jest dziwne.

PS. Prawda to, że rafineria gorlicka ma upadłość ogłosić ??? Tak słyszałam.
                    • aleks44 Re: Aleks 14.02.04, 19:41
                      Jasło widziałem , byłem kiedyś , mam tam ciotkę na ul.Puszkina
                      Rafineria nie wiem ,na takie przekręty jaki porobili , to bym sie nie zdziwił.
                      Szkoda tylko ludzi, którzy niczemu nie są winni
                      Dlaczego dziwne?????
                      • 0kowita Re: Aleks 14.02.04, 20:51
                        aleks44 napisał:

> Dlaczego dziwne?????

Poczytaj trochę !! Takiej kupy wariatów jak tu nie znajdziesz nigdzie.
                      • georghe Re: Aleks 14.02.04, 21:10
                        aleks44 napisał:

> Jasło widziałem , byłem kiedyś , mam tam ciotkę na ul.Puszkina

Ulicy Puszkina nie ma juz ładnych parę lat. Teraz ta ulica to Franciszkańska
                        (uliczka obok kościoła o.o. Franciszkanów - stąd nazwa)
                        • aleks44 Re: Aleks 14.02.04, 21:26
                          Dzięki, to teraz wiem dlaczego pisze dwa razy do roku życzenia na święta
                          i nie dostaje od niej, kartek. Pewnie się obraziła.
                          Jak jadę gdzieś przez Jasło to zawsze przez centrum obok Franciszkanów
                • ouimet Re: Aleks 14.02.04, 19:32
                  Okowito!Wiesz,z reinkarnacja jest wielka niewiadoma.Zapewne jestes juz 18-tym
                  wcieleniem,ale nie o to mi chodzi.
                  Otoz stajesz przed Szefem od reinkarnacji i On decyduje:

patrzy na malenstwo o jasnej cerze i lnianych wlosach...i mowi: dostaniesz
                  ekstra skrzydelka i bedziesz aniolkiem....
                  nastepnie patrzy na czarne malenstwo z kruczo czarnymi wloskami...i
                  mowi:dostaniesz ekstra nozki i bedziesz ...mucha!
                  • 0kowita ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 19:38
                    Kim chiałbyś być Ouimet, w następnym wcieleniu ???? Tylko nie zawijaj !
                    SZCZERZE !!!!!!!
                    • ouimet Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 19:42
                      Baba!!!!!
                      • 0kowita Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 19:47
                        ouimet napisał:

> Baba!!!!!

Naprawdę ????? A chciałabym być facetem. Kurka wodna !!!!!!
                        Może będzie tak......"w następnym życiu znajdę cię i na zawsze będziesz mój"
                        Co ??????
                        • ouimet Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 19:54
                          a wyobrazasz sobie jakimi "rocznikami" Adas by nas wtedy poczestowal?O
                          profesjach nie wspomne,bo az mi ciarki "chodza' po garbie-
                          grzbiecie/niepotrzebne skreslic./
                          • jacaaa2 hehe a ile ma jacaaa2 14.02.04, 19:57
                            • 0kowita Re: hehe a ile ma jacaaa2 14.02.04, 19:59
                              A cholera go wie !!!!!1
                              • ouimet Re: hehe a ile ma jacaaa2 14.02.04, 20:02
                                No i cos sie tak napalila?!Na arabie nie jezdzilas?????
                                Dlatego wznosze toast walentynkowy:zdrowie najpiekniejszych istot na swiecie!
                                Zdrowie ...koni!!!!
                                • 0kowita Re: hehe a ile ma jacaaa2 14.02.04, 20:11
                                  Ouimet, a odpowiedziałeś mi w innej sprawie ???? Bo coś nie widzę....hmmmmm
                          • 0kowita Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 19:57
                            Ouimet !!!!!!!!!
                            Kurwa mać!!!!!!!!!
                            NIE CHCESZ MNIE ??????????
                            • aleks44 Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:04
                              Prze prze przepraszam , czy Ty napewno teraz jesteś kobietą
                              Bo rzucasz mięsem ,że strach jak Cię tu podrywać?????
                              • 0kowita Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:18
                                aleks44 napisał:

> Prze prze przepraszam , czy Ty napewno teraz jesteś kobietą
                                > Bo rzucasz mięsem ,że strach jak Cię tu podrywać?????

Taki mój urok !!!!!!!
                                Rzucanie mięsem to spontaniczność i luz.Człowiek zawsze uprzejmy jest spięty i
                                nieswój. Wiem coś o tym i mam na to świadków........hej.
                                • jacaaa2 Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:24
                                  hm tylko nigdy nie wiadomo jakie to mięso ,a rodzajów zwierzyny jest kilka -ja
                                  bym oponował za mięsem z kota czyli kocica :)czyli jednak kobieta
                                  • 0kowita Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:29
                                    jacaaa2 napisał:

> hm tylko nigdy nie wiadomo jakie to mięso ,a rodzajów zwierzyny jest kilka -
                                    ja
                                    > bym oponował za mięsem z kota czyli kocica :)czyli jednak kobieta
                                    >

Ja jestem GĘŚ......zapamiętaj - SZARA GĘŚ forum Jasło...........hej.
                                    • aleks44 Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:47
                                      Jak już mówiłem lubie gęsi
                                      Zresztą mięsko jest mięsko
                                      • jacaaa2 Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:49
                                        a ja dawno zadnej gęsi nie zjadłem ,nawet nie pamietam jak to miesko smakuje
                                        • 0kowita Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:54
                                          jacaaa2 napisał:

> a ja dawno zadnej gęsi nie zjadłem ,nawet nie pamietam jak to miesko smakuje

Ja nie jestem do jedzenia tylko do szarogęsienia się tu...... moderator jak
                                          mnie widzi to krople uspokajające zażywa co by go zawał nie zabił.
                                          • ouimet Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 20:55
                                            z grzecznosci/?/ trudno zaprzeczyc....
                                          • aleks44 Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 21:03
                                            Ja tam bym Cie nie jadł he he
                                            Ale słyszałem ,że gąski można skubać hi hi
                                            co Cię nie zabije ,to Cię wzmocni ha
                        • aleks44 Re: ReReikarnacja Oimet 14.02.04, 19:55
                          chyba moja (bo Ty będziesz facetem)
    • ouimet Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:44
      i Tobie-Okowito tez by /po odjeciu 10tki/sen wrocil....
      • 0kowita Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 18:59
        ouimet napisał:

> i Tobie-Okowito tez by /po odjeciu 10tki/sen wrocil....

To miałabym 58....... oooooooo super !!!!!! emeryturka......... od rana necik))
        A ja wciąż muszę do tej pierdolonej roboty chodzić.
        • ouimet Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 19:10
          No i jest tak jak myslalem!Czyli po narodowym referendum zdecydowalyscie
          sie/Panie/ na wiek emerytalny :75....
          Zawsze kiedys wszelkie decyzje jednomyslnie i jednoglosnie/!/,a glosowalo
          kilkanascie milionow/wiec czyj byl ten jeden glos?????/zostawaly podejmowane....

Ps.Jak sadze walczylas o emancypatie...he,he he!-
          • 0kowita Re: Ouimet !!!!!!!!!! WRRRRRRRRR 14.02.04, 19:17
            Gdybyś mnie dłużej znał wiedziałbyś........ jestem zdecydowana antyfeministka.
            Kobieta powinna być w domu, dbać o dom, wychowywać dzieci itd,itd,itd,itd.
            Nie muszę głosować....... pieprzę to !!!!!!!!

Ale chłop powinien zarobić na jako takie życie rodziny.
            Niestety muszę pracować........ gorzej ....to ja utrzymuję dom.

Może w następnym życiu...... ale nie wierzę w reinkarnację.
    • 0kowita Re: niniejszym upraszam uprzejmie Adasia o wyjśni 14.02.04, 21:18
      No i następny wątek zboczył z tematu.
      Ciekawam czy Adaś mi na pytania me odpowie.
    • adas49 ciag dalszy 15.02.04, 03:28
      ADAS - bierny uczestnik drugiej wojny swiatowej. W latach piecdziesiatych
      wyrzucony z jednej z krakowskich uczelni technicznych za obsceniczny romans z
      zona rektora.Po tym karygodnym incydencie i otrzymaniu "wilczego biletu"
      wyjechal do Indii by zglebiac tajniki religioznastwa wschodniego, a stamtad
      udal sie do Ameryki, gdzie doktoryzowal sie w temacie rozszczepiania jader.IQ -
      172.

OKOWITA - dlugie lata spedzila jako wolontariuszka w szpitalu dla oblakanych i
      obloznie chorych pod wezwaniem swietej Marii Magdaleny. Z powodu panujacej tam
      wilgoci i zagrzybienia zachorowala na reumatyzm. Jako rehabilitacje lekarz
      zalecil jej cwiczenia manualne cwiczace stawy miedzypaliczkowe - klepanie po
      klawiaturze. Wyrazne talenta konspiracyjno-sledcze.

OUIMET - Rencista z powodu poalkoholowej marskosci watroby.Gawedziarz seksualny
      lubiacy grochowke.Otylosc typu brzusznego na tyle rozwinieta, ze szczatki
      wlasnego "jelitka" widzi tylko w lustrze,najlepiej powiekszajacym.

GEORGHE - w mlodosci skromny i niesmialy z powodu uporczywego
      tradzika..Zdominowany calkowicie przez tesciowa. Lubi sznycle. Albinos.

GADACZ - pracoholik z wyraznymi popedami kapitalistycznymi.Ma klapciate uszy.

• ouimet Re: ciag dalszy 15.02.04, 04:53
        Adas-ku!To Ty wczoraj zasnales na mym lonie po walentynkowych szalenstwach?
        Czemu od razu mi nie powiedziales ,ze Ty to Ty?Ale bylo fajnie....
      • 0kowita Re: ciag dalszy 15.02.04, 14:30
        Coś mi tu nie gra......hmmmmmm.Jak ja mogę mieć reumatyzm i równocześnie być
        metaloplastykiem ????? Zamiłowanie do przebywania w towarzystwie
        obłąkanych....... to się zgadza. Talenta śledcze posiadam.... konspiracyjne nie.

Ouimet.... nooo, nawet się zgadzam.

Georghe..... absolutnie nie albinos. Ja go widzę jako ognistego bruneta. Taki
        jasielski Antonio Banderas.

PS. Czy tak wysokie IQ jest bardzo uciążliwe dla posiadacza tegoż IQ ? A dla
        otoczenia ...... wytrzymują ?????
        • adas49 Re: ciag dalszy 15.02.04, 15:34
          Wszystko gra.
          Po pierwsze: metaloplastyk i reumatyzm to tak inspirujace i klasyczne
          polaczenie jak Ludvig van Beethoven i gluchota.
          Talenta konspiracyjne posiadasz, ale nie mozesz sie przeciez do nich przyznac
          bo to tajemnica wywiadu, czyz nie? (musze Ci sie przyznac, ze zawsze mysle o
          Tobie, kiedy ogladam seral "Allo Allo")

Co do Ouimeta - sam sie do wszystkiego przyznal:wybrzuszenie, grochowka, szafka
          wypelniona "swierszczykami"....

Georghe - Banderas powiadasz? Ta....bo uwierze! Sprawdz jego kolnierzyki od
          koszul - cale czarne, bo farba do wlosow puszcza kolor pod wplywem wilgoci....

A moje IQ? Tylko pomaga...
          • ouimet Re: ciag dalszy 15.02.04, 15:52
            Adasiu!Troszke pokretnie ujawniasz prawde.To Ty chciales ogladac
            te "swierszczyki" i...ja na to przystalem!I wcale nia chciales tych
            z "babami"...
            Ale fajnie bylo?Ci?
            • adas49 Re: ciag dalszy 15.02.04, 15:57
              ouimet napisał:
              > Ale fajnie bylo?Ci?

Hola, hola kolego....ja z tej imprezy wyszedlem duzo wczesniej!
              • ouimet Re: ciag dalszy 15.02.04, 16:30
                O...cholera!Ja myslalem,ze caly czas to Ty....
                • ouimet Re: ciag dalszy 15.02.04, 17:16
                  Okowito i Elle!Mam pytanie:gdzie porzucilyscie o poranku Adasiowy odwlok?
                  przez mgle "widzialem",ze wloklyscie Go aut...Skoro nie byl ze mna,to
                  musialyscie go wywlec!
                  • 0kowita Re: ciag dalszy 15.02.04, 18:42
                    ouimet napisał:

> Okowito i Elle!Mam pytanie:gdzie porzucilyscie o poranku Adasiowy odwlok?
                    > przez mgle "widzialem",ze wloklyscie Go aut...Skoro nie byl ze mna,to
                    > musialyscie go wywlec!

Stanowczo protestuję !!!!!
                    Nie mam z Adasiowym odwłokiem nic wspólnego.
                    • adas49 Re: ciag dalszy 15.02.04, 18:54
                      0kowita napisała:
                      > Stanowczo protestuję !!!!!
                      > Nie mam z Adasiowym odwłokiem nic wspólnego.

No pewnie...Adas dobry, kiedy trzezwy, zdrowy i bogaty! A gdyby mnie sie tak,
                      uchowaj Boze ,nieszczescie przytrafilo - to w rowie bym skonczyl marnie i
                      znikad pomocy nie uzyskal! Ot i cala "milosc" kobieca....psu na bude!Fuj...
                      • ouimet Re: ciag dalszy 15.02.04, 19:07
                        a pol nocy Ci tlumaczylem:zostan ze mna!A Ty nic,tylko ze MUSISZ isc i
                        wprowadzac w zycie....Litosciwe i usluzne "dziewczynki" wywlokly Cie...a ja
                        usnalem.Tylko z kim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka