Dodaj do ulubionych

sodoma i gomora

24.02.04, 01:01
I cośta zrobili z tego forum? Kłócom się jak te psy wściekłe! Gdzie Maryna,gdzie ten pedalski obojnak Norbert? Czytają to ludzie z całego kraju i świata.Przynosita taki wstyd,że już mi się pisać nie chce, a jak pomyśle o tym, to tak się zamyślę,że aż sama się dziwię, że was jeszcze nie pogonili.Siedzę teraz sama, rece załamuję splecione jak do modlitwy ,koronka w paluchach, Radio Maryja ryczy o miłości blizniego, a mnie się wyć chce jak tej burej suce!!! Ludzie, ludzie - opamiętajcie się!O was to prosze ja Kwirynna, ta co musiała iść na poniewierkę, ale jest już z powrotem i nie opuści was już nigdy moje niebożęta!
Obserwuj wątek
    • nowy_lepszy_bong Re: sodoma i gomora 24.02.04, 17:20
      łojezukóńpat a tutrzałorać i potwora ze strasznego dwora tysz uszła a gdzie
      romuś z trzcinicy gdzie??
    • ouimet Re: sodoma i gomora 24.02.04, 20:46
      kvvirynna napisała:

> I cośta zrobili z tego forum? Kłócom się jak te psy wściekłe! Gdzie
      Maryna,gdzi
      > e ten pedalski obojnak Norbert? Czytają to ludzie z całego kraju i
      świata.Przyn
      > osita taki wstyd,że już mi się pisać nie chce, a jak pomyśle o tym, to tak
      się
      > zamyślę,że aż sama się dziwię, że was jeszcze nie pogonili.Siedzę teraz sama,
      r
      > ece załamuję splecione jak do modlitwy ,koronka w paluchach, Radio Maryja
      ryczy
      > o miłości blizniego, a mnie się wyć chce jak tej burej suce!!! Ludzie,
      ludzie
      > - opamiętajcie się!O was to prosze ja Kwirynna, ta co musiała iść na
      poniewier
      > kę, ale jest już z powrotem i nie opuści was już nigdy moje niebożęta!
      Nie zalamuj rak ,nie czyn histerii,ale napisz COS madrze wiodacego!Ostatnio
      bowiem "wiekszosc" zagranicznikow tylko marudzac-krytykowala...Nic natomiast
      nie wniesli!Zadnego POWAZNEGO tematu...wiec?Tylko:pluc,grymasic,wybrzydzac...i
      uwazac,ze "nawtykanie"zalatwia sprawy....A moze troszke wlasnejm inwencji????
      Nie tylko: X jest be,Y jest syf,tematyka do d..y,poziom -zerowy...
      Kwiryno!Skoro wrocilas...to badz intelektualna gwiazda tego Forum.I wprowadz
      wiecej osob pozytywnie nastawionych do
      poprzednikow/Okowita,Ouimet,Milennik,Gadacz(?)-Adsia49
      nie wymieniam,poniewaz jest...hm.../
      Czekam/y/ na TWORCZE wejscie!
      • adas49 Re: sodoma i gomora 25.02.04, 01:58
        Masz Ouimet swieta racje...Kwirynna, jaka znamy z swietej pamieci przeszlosci
        to wulkan intelektualny!
        • ouimet Re: sodoma i gomora 27.02.04, 05:35
          Adasiu,jak zechcesz to nawet "poludzku" zagawedzisz.
          Kwiryna widac tylko zdolna do "rozbebeszania".Jakos zniknela po...wydaniu
          odglosu....
          • adas49 Re: sodoma i gomora 27.02.04, 17:21
            ouimet napisał:
            > Adasiu,jak zechcesz to nawet "poludzku" zagawedzisz.

Ludzkim glosem przewaznie racze bliskich tylko w Wigilie.

• ouimet Re: sodoma i gomora 27.02.04, 18:01
              to ostatnio kartki w kalendarzu pomyliles?..i popelniles falstart?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka