Dodaj do ulubionych

...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49......

01.03.04, 20:54
Chyba mu się należy ..... nie jeden ale tysiąc.....tysiące......
......tytułów wątków......

A kto jest przeciw.......czekam !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ouimet Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 01.03.04, 22:58
      czekaj dalej!A ja i tak Go nie bede lubial...
      • adas49 Re: ...........Ouimet 03.03.04, 00:24
        ouimet napisał:
        > A ja i tak Go nie bede lubial...

Ty chlopie to masz rzeczywiscie wielce abstrakcyjne poczucie humoru....

• ouimet Re: ...........Ouimet 03.03.04, 01:13
          adas49 napisał:

> ouimet napisał:
          > > A ja i tak Go nie bede lubial...
          >
          > Ty chlopie to masz rzeczywiscie wielce abstrakcyjne poczucie humoru....
          >
          > Jak sam zauwazyles:mam!Kwestia lubienia,badz nie-to real,nieprawdaz?
          • adas49 Re: ...........Ouimet 03.03.04, 16:44
            ouimet napisał:
            > Jak sam zauwazyles:mam!Kwestia lubienia,badz nie-to real,nieprawdaz?

"Real" z Ouimetem w tle? Uchowaj Boze...
            • ouimet Re: ...........Ouimet 03.03.04, 17:17
              Nie pomyl z Real Madryt...
              • adas49 Re: ...........Ouimet 03.03.04, 19:24
                Ciekawe masz spostrzezenia Ouimecie...powalajaco zyciowe. Nie myslales kiedys o
                tym, by zostac pisarzem? Sztuka XXI wieku z utesknieniem czeka na takich
                ekscentrycznych wizjonerow jak Ty....
    • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 03.03.04, 00:16
      0kowita napisała:
      > A kto jest przeciw.......czekam !!!!!!!!!

Jam jest przeciw! Ja!
      Zeby watek "na czesc i chwale Adasia" mogl rosc w sile, to pewnie musial bym
      pisac sam z soba i to na dodatek durne epistoly w konwencji dziennika
      erotomana...
      • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 03.03.04, 19:28
        adas49 napisał:

> Jam jest przeciw! Ja!
        > Zeby watek "na czesc i chwale Adasia" mogl rosc w sile, to pewnie musial bym
        > pisac sam z soba i to na dodatek durne epistoly w konwencji dziennika
        > erotomana...

Cierpliwości ! Wątek się wypasie.......pomalutku. Ja będę go tuczyć choćbym tu
        miała puste posty wysyłać albo odliczać
        • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Okowity 03.03.04, 19:35
          Wzruszylem sie....jednak sa jeszcze ludzie na tym lez padole!
          • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:38
            Nie wierzę !!!!! Umiesz się wzruszać ??????????

I żadnych wątków dla Okowity......dość ich było !!!
            • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:44
              0kowita napisała:
              > Nie wierzę !!!!! Umiesz się wzruszać ??????????

A niech tam - przyznam sie, bo i tak nikt mi nie uwierzy. Otoz placze na
              filmach....na szczescie tylko niektorych.
              • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:52
                Na przykład na jakim ???? Tylko podaj taki cobym go znała.
                • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:55
                  0kowita napisała:
                  > Na przykład na jakim ???? Tylko podaj taki cobym go znała.

Z powszechnie znanych, to plakalem na "Liscie Schindlera" i "Forrest Gumpie".
                  PS.Ale sie kurna chata teraz bedziecie ze mnie nabijac....trzeba bylo sie nie
                  przyznawac.
                  • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:58
                    Forresta to ogladam przynajmniej raz na kwartał ale nie płaczę. Ja w ogóle na
                    filmach nie płaczę.
                    • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:00
                      I taka wlasnie jest roznica miedzy wrazliwym mezczyzna a bezduszna kobieta...
                      • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:04
                        .....i na dodatek facet, który oglądając ze mną film zalewałby się łzami pewnie
                        doprowadziłby mnie do pęknięcia ze śmiechu....
                        • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:06
                          Jestesmy niedopasowani seksualnie. Nasze plcie emocjonalne totalnie sie
                          odpychaja....
                          • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:12
                            No właśnie.Do nikogo tu się nie dopasowałam.We wszystkich tu się kochałam (bez
                            wzajemności) dlatego teraz kocham się w doktorze Lubiczu..... najbezpieczniej
                            • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:14
                              Ja tam wole Zenka Pereszczake....
                              • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:17
                                Nie znam.
                                Zaraz, zaraz ...... wolisz facetów ?
                                • adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:23
                                  A gdybym nawet wolal facetow to co z tego? Platon tez wolal chlopcow...a
                                  kobiety to uwielbiem,ale....platonicznie....
                                  Zenka nie znasz naprawde czy tylko udajesz?
                                  • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:29
                                    Aaaaaa właściwie to.. nic z tego.

A ten Zenek to z czego ? Wielki wstyd go nie znać ??
                                    • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 21:06
                                      He he..... znalazłam w necie !!! To ze Złotopolskich...... tego to ja wcale nie
                                      oglądam. W Klanie to się choć orientuję kto jest kto a Złotopolscy......czarna
                                      dziura.
                                      • ellenai Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 05:12
                                        ee okowita ja to gorzej od ciebie bo nic nie kumam tych seriali:( w zab,
                                        i jeszcze podepne sie do twojego watku i ukocham adasia,pozwolisz prawda?cmok
                                        cholery jaslanskie jedne!!!!!!!
                                        • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 18:04
                                          ellenai napisała:

> i jeszcze podepne sie do twojego watku i ukocham adasia,pozwolisz prawda?
                                          cmok
                                          > cholery jaslanskie jedne!!!!!!!

Elle, musimy Adasiowi wytuczyć wątek przynajmniej na 49 a może.....77 bo
                                          7x49 to już nierealne........wcześniej będzie kłótnia.
                                          • ellenai Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 18:46
                                            dobrze, no to tuczmy,tuczmy:)))))) niech adas nasz w piorka i tluszczyk
                                            obrasta!!!! hehehe
                                            • 0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 18:51
                                              ....ale nie za wiele tłuszczyku mu życzę bo zaraz cholesterol, ciśnienie .....
                                              trochę wnerwienia i zawał gotowy......broń Panie Boże !!!!!!!!
                                              • ellenai Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 19:01
                                                to fakt,trzeba dbac o adasiowa aparycje i zdrowko:) jak przedobrzymy to go
                                                mozna do jakiego znachora wyslac,przepisze ziolka i nas adas bedzie w wc
                                                gubil zbedne kilogramy heheeh:)
                                      • adas49 krotka lekcja "zenkomanii" dla Okowity 04.03.04, 16:33
                                        Zenek Pereszczako jest bratankiem Antoniego Pereszczaki: organisty,koscielnego
                                        i grabarza ze Zlotopolic.Urodzil sie i wychowywal w Puszczy Kampinoskiej gdzie
                                        nauczyl sie wysmienicie plywac trenujac w kaluzach i rowach melioracyjnych oraz
                                        grac na bebnach, co nie pozwolilo mu jednak wygrac kastingu do tria "Samotne
                                        wdowy". W Zlotopolicach para sie handlem artykulami spozywczo-przemyslowymi pod
                                        czujnym okiem niejakoego Karabasza.
                                        Cecha charakrerystyczna fizjonomii Zenka - nieskomplikowana fryzura, ktora
                                        nabiera wlasciwych ksztaltow po charakterystycznym wstrzasnieciu grzywki w
                                        kierunku tylno-bocznym bez uzycia rak...
    • ouimet Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 04.03.04, 18:58
      Tego facia,to nawet pala nie ubije...i dobrze Mu tak.
      • ellenai BTW ouimet......... 04.03.04, 19:02
        ja za toba tez tesknilam.......i to bardzo..........cmok
        • ouimet Re: BTW ouimet......... 04.03.04, 19:54
          BTW to koreanska odmiana BMW-u?
          • ellenai Re: BTW ouimet......... 04.03.04, 22:16
            azesz niecny ty !!!!zmieniasz temat!!!!!
    • 0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 20:05
      ....... aby miał słodkie sny....

fun.from.hell.pl/2003-12-10/angel1.jpg
      • ouimet Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 20:18
        ale jak to Adas zobaczy/a wiesz jaki jest "na to" napalony/to tylko pierze
        bedzie sie sypalo...z poduch w Adasiowej alkowie....
        Zreszta lekarz powiedzial,ze Adas ma krotka skore...i musi uwazac na
        przezyciowe reakcje.
        • 0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 20:24
          Ale za to jutro będzie wyluzowany i nie bedzie tyle marudził i narzekał.
          • ellenai Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 22:18
            a w ogole to okowita nie zastanawia cie skad nasz ouimet ma tak poufne
            wiadomosci od tego adasiowego lekarza?cos to grubymi nicmi szyte!!!!
            • ouimet Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 23:26
              ten lekarz nie ma pojecia o mojej "zazylosci" z Adasiem,a lubi poopowiadac o
              takich roznych smiesznotach.
              • ellenai Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 02:45
                okowita ty slyszysz te rewelacje?????oni sie zazynaja z adasiem !!!!!!!!!coz to
                sie na tym swiecie nie dzieje! cmok
                • ouimet Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 05:30
                  Faktem jest ,ze mamy z Adasiem slabosc do siebie.Sposobem dezinformacji/ opinii
                  publicznej/jest "pokazowa uszczypliwosc" naszych wzajemnych wypowiedzi...
                  I basta!
            • 0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 06:54
              ellenai napisała:

> a w ogole to okowita nie zastanawia cie skad nasz ouimet ma tak poufne
              > wiadomosci od tego adasiowego lekarza?cos to grubymi nicmi szyte!!!!

Eeeee tam. Tutaj każdy literaturę sf pisze.Ja się nauczyłam nikomu na tym forum
              nie wierzyć ...... nawet i Okowicie nie wierzę.
              • ellenai Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 22:17
                to jest fakt okowita, sama tez nie raz bzdury plote!
      • 0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 06.03.04, 07:36
        0kowita napisała:

> ....... aby miał słodkie sny....
        >
        > fun.from.hell.pl/2003-12-10/angel1.jpg

I co ? Dobrze się spało ? Jakieś wrażenia ?
        • adas49 milych snow... 06.03.04, 17:25
          0kowita napisała:
          > I co ? Dobrze się spało ? Jakieś wrażenia ?

Od kilku dni przesladuja mnie koszmary. Wczoraj snilem, ze zgubilem paszport
          tuz przed odprawa (ktora notabene miala mijesce w kosciele) a dzis przydarzyl
          mi sie we snie wypatroszony czlowiek.
          • 0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 19:46
            Paszport ? Odprawa w kościele ? Rany Boskie !! Nie wybierałeś się czasem na
            tamten świat ?
            • adas49 Re: milych snow... 06.03.04, 19:51
              Myslisz, ze powinienem napisac testament? Az tak zle to wyglada?
              • 0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 19:58
                Jeżeli paszport się nie znalazł..... spokojna głowa..... długo pożyjesz.
                • ouimet Re: milych snow... 06.03.04, 20:10
                  0kowita napisała:

> Jeżeli paszport się nie znalazł..... spokojna głowa..... długo pożyjesz.

...chyba,ze koscielny wywali go "z choru" przez barierke.../za chrapanie-
                  oczywiscie/
                  • 0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 20:14
                    Pożyje, pożyje...... daj mi Boże choć 10 % tej adasiowej energii.
                    • adas49 Re: milych snow... 06.03.04, 20:23
                      Prawde powiedziawszy, to tez Ci tego zycze....Na razie nie narzekam. Glowka
                      sprawna, ruchowo tez nie jestem uposledzony...
                      • 0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 20:29
                        .....i ząb Cię nie boli, obiadek sobie zajadasz..... takiemu to dobrze..
    • s_z_a_k Propozycja :) NA KROSNO !!! TAM EDEN może the end 05.03.04, 21:43
      Obiecuje że nikt Was nie....
      • 0kowita Re: Propozycja :) NA KROSNO !!! TAM EDEN może th 06.03.04, 07:38
        Widzę, że się rozwijasz Szaczku. Wyrzucałeś jedną osobę .... teraz wyrzucasz
        cztery.
        Boisz się, że zabraknie Ci miejsca na wklejanki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka