Dodaj do ulubionych

Legia wróciła do czołówki

IP: *.echostar.pl 05.11.06, 19:54
Nawet gdyby na innym stadionie wylądowało UFO wy i tak całą kolumnę byście
poświęcili swojej Legii. Nie kupuje wybiórczej i takie teksty przekonują mnie
coraz mocniej
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Legia wróciła do czołówki IP: 80.48.30.* 05.11.06, 20:17
      Zazdrosni, zakompleksieni kibole. Brak mi slow na was.
    • Gość: J.N. Legia miała szczęście. IP: *.eranet.pl 05.11.06, 21:46
      Pechowa przegrana LECHA.Wiosna będzie nasza-KOLEJORZ !!!
    • Gość: pacal dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:42
      Do tego nijak mającą się do rzeczywistości - widocznie cały mecz byli zajęci
      oglądaniem wyłącznie zawodników w białych koszulkach...

Jeśli ktoś potrzebuje wzmocnień w każdej formacji, to raczej Legia, bo to Lech
      był drużyną lepszą, a przegrał po przypadkowych bramkach po indywidualnych
      błędach sędziego (wolny przy 1 bramce) i Wojtkowiaka (3-cia).

Cieniutko zaśpiewacie, jak w zimie dojdzie jeszcze ze 2 klasowych zawodników, a
      Smuda porządnie przepracuje z Lechem cały okres przygotowawczy przed rundą wiosenną.
      • Gość: xtr Re: dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.chello.pl 06.11.06, 00:43
        Jak Smuda przepracuje zime z Lechem to pilkarze moga nie dobiec do konca
        sezonu. A poza tym jaki klasowy zawodnik dojdzie do Lecha?
      • Gość: chopok ze slunksa a czerwien dla SZALI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:15
        ten drewniak juz dawno powinien mieciec zakaz kopania przeciwnikow na polskich
        boiskach bo to cos to nie gra tylko kopie
      • Gość: toster Re: dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.man.olsztyn.pl 06.11.06, 16:28
        pacal raczyl wyartykulowac:

> Jeśli ktoś potrzebuje wzmocnień w każdej formacji, to raczej Legia, bo to Lech
        > był drużyną lepszą, a przegrał po przypadkowych bramkach po indywidualnych
        > błędach sędziego (wolny przy 1 bramce) i Wojtkowiaka (3-cia).

koles nie miotaj sie bo mecz byl wyrownany, macie slaba obrone i dlatego
        przegraliscie, Legia moze nie blyszczy w ataku (choc ma strzelonych az 27 goli,
        wiecej macie tylko wy - 28, ale za to straciliscie 20 bramek, przy naszych 15),
        ale obrona z bramkarzem i pomoc ma jedna z najlepszych w lidze, a wy moze i
        gracie widowiskowo, ale wasza gra obronna to nieporozumienie, pierwsza bramke
        zawalil wam bramkarz, trzecia obronca, szkolne bledy, zamiast doszukiwac sie
        spisku sedziow i oczerniac Legie zajrzyjcie na wlasne podworko, obietnice Smudy
        i kasa z Amiki mistrzostwa nie daja, do roboty!
        • Gość: hateLegłaforever Re: dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:06
          pierwsza bramke gnoju zawalil sedzia i ten rudy kurdupel wieszajac sie na
          rekawie wasyla. ewidentny faul tyle ze dla kolejorza
    • tolba Re: Legia wróciła do czołówki 06.11.06, 09:44
      Taaa, pamiętam jak Smuda porządnie przepracował zimowy okres przygotowawczy z
      zawodnikami Legii: wszyscy człapali przez kilka pierwszych kolejek, dopiero
      potem wrócili do formy. Nie pamiętam jaki start na wiosnę miały inne zespoły
      pod wodzą Smudy.
    • lolektyrmand Legia wróciła do czołówki 06.11.06, 11:03
      Nie wiem, jak autor tego artykułu, ale ja jestem warszawiakiem, a nie
      warszawianinem.
      • Gość: me raczej parszawiakiem:) hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:15
        • Gość: toster Re: raczej parszawiakiem:) hahahaha IP: *.man.olsztyn.pl 06.11.06, 16:28
          dzieciom neostrady mowimy "NIE"!!!
          • Gość: mastora co to za wiochmen z olsztyna?:)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka