Gość: Robuś IP: *.echostar.pl 05.11.06, 19:54 Nawet gdyby na innym stadionie wylądowało UFO wy i tak całą kolumnę byście poświęcili swojej Legii. Nie kupuje wybiórczej i takie teksty przekonują mnie coraz mocniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Legia wróciła do czołówki IP: 80.48.30.* 05.11.06, 20:17 Zazdrosni, zakompleksieni kibole. Brak mi slow na was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Legia miała szczęście. IP: *.eranet.pl 05.11.06, 21:46 Pechowa przegrana LECHA.Wiosna będzie nasza-KOLEJORZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:42 Do tego nijak mającą się do rzeczywistości - widocznie cały mecz byli zajęci oglądaniem wyłącznie zawodników w białych koszulkach... Jeśli ktoś potrzebuje wzmocnień w każdej formacji, to raczej Legia, bo to Lech był drużyną lepszą, a przegrał po przypadkowych bramkach po indywidualnych błędach sędziego (wolny przy 1 bramce) i Wojtkowiaka (3-cia). Cieniutko zaśpiewacie, jak w zimie dojdzie jeszcze ze 2 klasowych zawodników, a Smuda porządnie przepracuje z Lechem cały okres przygotowawczy przed rundą wiosenną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtr Re: dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.chello.pl 06.11.06, 00:43 Jak Smuda przepracuje zime z Lechem to pilkarze moga nie dobiec do konca sezonu. A poza tym jaki klasowy zawodnik dojdzie do Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopok ze slunksa a czerwien dla SZALI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:15 ten drewniak juz dawno powinien mieciec zakaz kopania przeciwnikow na polskich boiskach bo to cos to nie gra tylko kopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.man.olsztyn.pl 06.11.06, 16:28 pacal raczyl wyartykulowac: > Jeśli ktoś potrzebuje wzmocnień w każdej formacji, to raczej Legia, bo to Lech > był drużyną lepszą, a przegrał po przypadkowych bramkach po indywidualnych > błędach sędziego (wolny przy 1 bramce) i Wojtkowiaka (3-cia). koles nie miotaj sie bo mecz byl wyrownany, macie slaba obrone i dlatego przegraliscie, Legia moze nie blyszczy w ataku (choc ma strzelonych az 27 goli, wiecej macie tylko wy - 28, ale za to straciliscie 20 bramek, przy naszych 15), ale obrona z bramkarzem i pomoc ma jedna z najlepszych w lidze, a wy moze i gracie widowiskowo, ale wasza gra obronna to nieporozumienie, pierwsza bramke zawalil wam bramkarz, trzecia obronca, szkolne bledy, zamiast doszukiwac sie spisku sedziow i oczerniac Legie zajrzyjcie na wlasne podworko, obietnice Smudy i kasa z Amiki mistrzostwa nie daja, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hateLegłaforever Re: dobre - Lechowi poświęcili 1 linijkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:06 pierwsza bramke gnoju zawalil sedzia i ten rudy kurdupel wieszajac sie na rekawie wasyla. ewidentny faul tyle ze dla kolejorza Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Legia wróciła do czołówki 06.11.06, 09:44 Taaa, pamiętam jak Smuda porządnie przepracował zimowy okres przygotowawczy z zawodnikami Legii: wszyscy człapali przez kilka pierwszych kolejek, dopiero potem wrócili do formy. Nie pamiętam jaki start na wiosnę miały inne zespoły pod wodzą Smudy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Legia wróciła do czołówki 06.11.06, 11:03 Nie wiem, jak autor tego artykułu, ale ja jestem warszawiakiem, a nie warszawianinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me raczej parszawiakiem:) hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: raczej parszawiakiem:) hahahaha IP: *.man.olsztyn.pl 06.11.06, 16:28 dzieciom neostrady mowimy "NIE"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastora co to za wiochmen z olsztyna?:)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś