ellenai uups,nikogo nie ma? odezwijcie 24.05.04, 21:28 sie do madziorki:))))))madziorka witaj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Ej, kiepsko 26.05.04, 11:37 bo wogóle jakoś pusto, ja dopiero teraz się zreaktywowałem a ze studium to chyba tym bardziej nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ej, kiepsko 26.05.04, 16:13 adas jak ty sie nie zreaktywujesz to zupelna gluchota tutaj,czasem alpetrus cos zamaci cisze z rzadka i tyle sie tu dzieje,szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Ej, kiepsko 27.05.04, 07:52 No i z tym największy problem :-((( bo moje reaktywacje następują w różnych dziwnych momentach, teraz akurat po chorobie się zreaktywowałem, poza tym dziś jak to mawiają w Hamerzce NBD czyli Dzień-Bez-Szefa, troszkę więcej luzu, chociaż wcale nie mniej pracy. Ale za to dużo spokojniej!!! Miłego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ej, kiepsko 27.05.04, 16:34 zupelnie ciebie rozumiem,czasem tez nie mam ochoty i czasu pisac!chociaz jednak teraz bede tu bywac na forum czesciej! a na szefa uwazaj,hmmm,roznie to moze byc! ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś