Dodaj do ulubionych

Gratulacje

IP: *.chello.pl 10.04.02, 09:53
Gratuluję szybkiego rozrostu waszego forum. Poniekąd to chyba zasługa
separatystów... Ja mieszkam w Krakowie choć moi rodzice urodzili się właśnie w
Limanowej. Niestety los sprawił że ja nie mogę tam teraz mieszkać. Ale jeszcze
kilka lat i wyniosę się z Krakowa. Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno gdzieś
daleko.
Pozdrawiam separatystów - walczcie dalej w słusznej sprawie
Obserwuj wątek
    • Gość: Serdel Re: Gratulacje IP: 213.25.166.* 10.04.02, 14:27
      Ja tez wyniose sie z Krakowa, ninawidze tego miasta! Wszyscy tu sa zapatrzeni w
      siebie i gleboko przeswiadczeni o swojej wielkosci - w rzeczywistosci wielkie w
      Krakowie to sa tylko ceny!
      • mirrek Re: Gratulacje 10.04.02, 16:44
        opowiadacie głupoty Krakow jest OK, lubie to miasto . Towarzysze separatysci
        czy aby ktorys z was nie został czasem zgwałcony w podziemnym przejsciu tego
        miasta i z tad wynikajaca gleboka awersja, moze powinniscie porozmawiac z
        psychoanalitykiem, poddac sie jakiejs terapii grupowej, a nuz pomoze.
    • separatysci_limanowscy Re: Gratulacje 10.04.02, 17:41
      Dziękujemy i życzymy szybkiego opuszczenia tego śmierdzącego pseudoośrodka.
      • mirrek Re: Gratulacje 11.04.02, 17:11
        separatysci_limanowscy napisał(a):

> Dziękujemy i życzymy szybkiego opuszczenia tego śmierdzącego pseudoośrodka.

chyba tak zrobie , zamieszkam w Mszanie Dolnej i bede walczyl o oderwanie ziemi
        gorczanskiej od tych złodzieji z limanowej,he he
        • separatysci_limanowscy Re: Gratulacje 11.04.02, 17:25
          Rozumiemy że to marna prowokacja, ale dowiedz się, iż jeśli Zagórzanie będą
          chcieli od nas się odłączyć, to nie będziemy zatrzymywać ich siłą.
          • mirrek Re: Gratulacje 11.04.02, 21:08
            to mnie zaskakujecie, jeszcze przed reforma samorzadowa limanowa zrobila niezla
            krecia robote, udaremniajac z wszystkich sil powstanie powiatu gorczanskiego
            • separatysci_limanowscy Re: Gratulacje 12.04.02, 18:11
              Nie odróżniasz powiatu od państwowości. Do tej drugiej nie będziemy nikogo
              wciągać na siłę.
              • mirrek Re: Gratulacje 12.04.02, 18:26
                ok, wiec czy moglbys z grubsza nakreslic granice tego panstwa, ciekawe czy
                oscienne gminy maja w ogole zamiar byc w jego granicach.
                • separatysci_limanowscy Re: Gratulacje 12.04.02, 18:30
                  Powiat Limanowski z wyjatkiem trzech gmin zamieszkanych przez Zagórzan.
                  • mirrek Re: Gratulacje 13.04.02, 14:21
                    separatysci_limanowscy napisał(a):

> Powiat Limanowski z wyjatkiem trzech gmin zamieszkanych przez Zagórzan.

hmmmmmm, co na to biali gorale z kamienicy , zbludzy, lachy szczyrzyckie, gorale
                    z okolic dobrej , jurkowa, zwyczajnie maja was w dupie.
    • mikolaj7 Gratulacje Topiczce zacofania [nt] 13.04.02, 15:11

• separatysci_limanowscy Ubodło! Bo widzi krakowskie bagno. 13.04.02, 17:08
        • Gość: Topiczka krakowskie bagno IP: *.chello.pl 13.04.02, 17:35
          Tak... dostrzegam je i Tobie Mikołaju również tego życzę. Jak pomyślę, że wolne
          majowe dni spędzę w Limanowej to serduszko mi śpiewa. Co prawda z noclegiem
          może być problem ale jakoś sobie poradzę. Powrót do ziemi przodków zawsze
          wzrusza mnie do łez. Całuski dla separatystów :)
          • Gość: tow_Mao Re: krakowskie bagno IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 20:40
            Gość portalu: Topiczka napisał(a):
            Fajny masz nick, hehehehe. Odpowiedni.

> Powrót do ziemi przodków zawsze
            > wzrusza mnie do łez. Całuski dla separatystów :)
            Wsiowosc jak widac gleboko drzemie w genach, potrzeba co najmniej dwoch pokolen
            na jej calkowite wykorzenienie. Na szczescie nie wszystkim jest to dane.
            • separatysci_limanowscy Re: krakowskie bagno 14.04.02, 17:16
              Nie - to naturalna reakcja immunologiczna, wynikająca z niemożliwości
              przystosowania do życia w tak zaśmieconym i śmierdzącym środowisku, zarówno
              naturalnym jak i intelektualnym. Krakusy już się przystosowały, więc tego nie
              zauważają.
          • bzzoil Do Topiczki 14.04.02, 19:02
            Gość portalu: Topiczka napisał(a):
            Fajny masz nick, hehehehe. Odpowiedni.

> Powrót do ziemi przodków zawsze
            > wzrusza mnie do łez. Całuski dla separatystów :)
            Wsiowosc jak widac gleboko drzemie w genach, potrzeba co najmniej dwoch pokolen
            na jej calkowite wykorzenienie. Na szczescie nie wszystkim jest to dane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka