elp1 30.05.04, 21:32 do Ciebie tez gdzieś trzeba móc pisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elp1 Re: Aleks44 30.05.04, 21:34 telenowel nie oglądam NIGDY! Kolacji nie jadam czasami. A teraz z Wami jestem na forum bo i gdzie miałabym teraz być jak nie na ZBÓRCE? Cieszę, się, że i Ty jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 30.05.04, 21:35 nie kumam ,jak pisac na priv ????? do mnie dobrze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 30.05.04, 21:37 acha posty sie wyminely ,ja tez sie ciesze ze mozemy tu razem pisac szkoda ze nas wiecej nie ma ,ale przy odrobinie checi rozruszamy to forum he he jak na razie dzieki Wam Moze jeszcze ktos sie przylaczy Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 najwyżej ZBIÓRKI ustalimy OBOWIĄZKOWE 30.05.04, 21:43 i przynajmniej raz w tygodniu będziemy próbować się tak spotykać jak dzisiaj, to może z czasem ktoś się przyłączy? To jednak całkiem coś innego niż kiedy tak w pojedynkę wchodzi się na forum. W tym wątku sie cos skrobnie, w innym dwa słowa i co z sobą samym rozmawiać? Tak to i poza forum można. Myślę, że i ty też znasz takie "rozmawianie". Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: najwyżej ZBIÓRKI ustalimy OBOWIĄZKOWE 30.05.04, 21:51 elp ,pomysl jest fantastyczny z tym spotykaniem sie choc raz na tydzien! zawsze wykroje na to czas zeby z wami na forum poklikac!:)pomysl watku dla aleksa jest swietny:)moze kiedys w realu spotkamy sie na rynku w saczu na kawie! kto wie,wszystko jest mozliwe a przyjaciol trzeba miec w miejcach ktore sie kocha,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks44 gdzie zniknąłeś????????????? 30.05.04, 21:52 tylko nie mów, że to łącze Cie rozłącza Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 gdzie zniknąłeś????????????? 30.05.04, 22:09 przepraszam musialem kilka smsow powysylac i juz zabieram sie do pisania he he to lacze mnie nie rozlacza hi hi ,chodzi jak burza i oby tak dalej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Aleks44 gdzie zniknąłeś????????????? 30.05.04, 22:12 hehe widzisz tu jestes glosno nawolywany jak znikniesz na moment!wiec siedzisz tu!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 gdzie zniknąłeś????????????? 30.05.04, 22:37 tak slyszalem ,az podszedlem do okna popatrzec kto tak krzyczy ,ale nie widac bo juz ciemno he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Aleks44 gdzie zniknąłeś????????????? 30.05.04, 22:39 heheh no widzisz! a u mnie jasny dzien,tzn nadciaga jakas burza! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 gdzie zniknąłeś????????????? 30.05.04, 22:47 burza to to, co lubie wprawdzie ostatnio mnie troszke przestraszylo,bo to w lesie,ale i tak milo wspominam . Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai burze:) 30.05.04, 23:32 ja lubie burze,zwalszcza w gorach tak jak u nas w beskidzie,przewalajace sie ponad gorami wielkie ciemne chmury,tutaj mam plasko wiec nie jest tak ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: burze:) 30.05.04, 23:38 w Odernem to musialo ciekawie wygladac he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: burze:) 30.05.04, 23:41 wlasnie oderne mialam na mysli mowiac o pieknych burzach:))))))))))))))oj bo piekne byly:) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 aleście z Elenai naklepali pieknie :) 31.05.04, 17:52 gratuluje efektywnego klikania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aleście z Elenai naklepali pieknie :) 31.05.04, 18:16 hehe dziekujemy elpiku za docenienie:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks44! nie udaj, że Cie nie ma jak jesteś! 31.05.04, 17:53 a może faktycznie już zniknąłeś? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 jak nie zniknął, a nie widać, nie słychać to się 31.05.04, 21:18 pewnikiem dobrze schował :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jak nie zniknął, a nie widać, nie słychać to 31.05.04, 21:58 jestem ale Was nie ma ,to moja wina bo na chwilke musialem odejsc montowalem zaluzje do okna w kuchni,zeby sasiadki mnie nie podgladaly Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai oj te sasiadki! 01.06.04, 02:05 no to montuj,montuj zaluzje! hehehehhehe zeby cie nie podgladaly hehe Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Ellenai, Ellenai cos mi sie przypomniało 01.06.04, 15:56 takowe gdzieś powiedzonko zasłyszałam kiedyś, że to "piesek ogrodnika ma to do siebie, że sam nie zje i drugiemu nie da" :-) Może Ty lepiej zostań zajefajną dziopą, a nie upodobniaj się w tej Hameryce do niefajnych czworonogów eheheh :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai heheh elpiku 01.06.04, 17:49 powiedzonko o piesku ogrodnika jest jedno z lepszych w naszym jezyku! slusznie,ze go uzylas, nalezy mnie sprowadzac na wlasciwe tory cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 musisz mieć kilka? 14.06.04, 15:39 ellenai napisała: > powiedzonko o piesku ogrodnika jest jedno z lepszych w naszym jezyku! > slusznie,ze go uzylas, nalezy mnie sprowadzac na wlasciwe tory cmok! jeden Ci nie starczy ehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks, Aleks, wstydził byś się, żeś taki chytrusek 01.06.04, 15:53 i nawet sąsiadkom podglądania żałujesz :-) Przecięż by Ciebie chyba od samego podglądania ubyć nie ubyło, a może nawet by i co nieco przybyło w jakowąś tam stronę? Odsłoń te żaluzje i niech sobie sąsiadki popatrzą na co tam chcą, co im będziesz żałował patrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Dzień dobry Aleks :-) 01.06.04, 15:49 miło Cie widzieć i miłego dnia Ci życzyć miło i klikania miłego też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a to paradne! 01.06.04, 23:00 Drzemnąłes sobie i w tej drzemocie stuknąłeś mnie swoim postem w tejże samej minucie i sekundzie no i z tego "zderzenia" po przeciwnej stronie co Ellenai nabiłes mi wirtualnego guza jak śliwa hihihi :))))) Dobrze, że one nie bolą, no i, że ich nie widać na fiołkowo żółciejąco ehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a to paradne! 02.06.04, 04:58 paradne to strzelanie postami i sliwy jak kiwi!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 23:21 Chyba nie poszedłeś sobie ot tak bez odmeldowania. Lepiej sie zjaw bo pomyślę, że Cię wystraszyłam i sama sie wystraszę straszenia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=131&w=13112757&a=13114172 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dobrze, że wróciłeś :) 01.06.04, 23:55 to gdzie ja bylem jak Wyscie pisaly to wszystko,teraz dopiero czytam i wlasnym ocza nie wierze,Wyscie mnie wolaly a ja d....gdzie bylem,oj starzeje sie nie dobrze z refleksem,jak tu o dziewczynach myslec???? dziekuje za zyczenia teraz przeczytalem,ja troszke nie nadazam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dobrze, że wróciłeś :) 02.06.04, 05:00 aleks wpadniesz znow w rytm forumowy, cmok ,zobaczysz,tu sie zaczyna wszystko dziac szybko heheheh:)zawsze cos tu tez ktos napewno dopisze dla ciebie w tym watku!po to wlasnie elp zalozyla watki z nickiem kazdego z nas zeby kto chcial to sie dopisywal z info dla adresata watku cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Aleks44 02.06.04, 05:38 aleks ,tobie tez musze podziekowac za to ze tu piszesz ze mna:)bardzo serdecznie,dzieki tobie mialam takie swietne popoludnie dzis:))))))))))))))))))) jestes suuuuuuuuuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Witaj Aleks! Widzę, że "szalejesz" z klikanie 03.06.04, 17:42 Witaj Elpiku wlasnie zastanawialem sie co sie z Toba dzieje,a tu poscik od Ciebie,o jak milo. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mnie też miło, że się tu kręcisz po forum 03.06.04, 17:47 mnie tez milo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: super że wróciłeś!!!!!!!!! 03.06.04, 20:49 juz jestem i mam troszke dosc,jestem przytyrany,karczowalem maliny ktore od kilku lat rosly w takim miejscu w ktorym nie powinny,ale juz ich nie ma. A najgorsze jest to ze te co rosna w szpalerach na drutach to sa mizeroty w porownaniu do tych ktore powycinalem,ale co zrobic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai aa to to jest ta inna robota 03.06.04, 20:55 niz koszenie! karczowanie malin heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: aa to to jest ta inna robota 03.06.04, 21:59 hi hi hi no mozna i tak powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 myślałam, że Ty już z gośćmi się zabawiasz 06.06.04, 15:55 a Ty na forum się pojawiasz. Nie ukrywam - miła niespodzianka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: myślałam, że Ty już z gośćmi się zabawiasz 06.06.04, 17:36 przykre ale prawdziwe,zadzwonili rano ze jada,to ja czekalem,mieszkanie wysprzatalem,zakupy porobilem i kicha.Ale co tam przynajmniej mam posprzatane hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 gdzie jestes?n/t 06.06.04, 21:44 jak to gdzie na forum z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks44 07.06.04, 10:10 zwidy miałam, że sie pojawiłeś czy to fakt że - tak jak ja, i Ty - pojawiasz się i znikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 07.06.04, 10:32 dokładnie tak jak Widzisz, pojawiam się i znikam hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 07.06.04, 10:47 chiba znów jesteś "zniknięty" albo się wystraszyłes mojego bałaganienia albo tego, że i Tobie za ten bałagan Ellenai głowę urwie hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 07.06.04, 10:56 Ellen jest spoko i nic nie urwie,zreszta co tam głowa hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 07.06.04, 11:02 hihihi :))))))))))))) co tam głowa powiadasz???? Może i masz rację :-) Z pewnościa masz co do tego, że Ellen jest zajefajna dziopa! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 07.06.04, 12:23 wcięło Cie, wywiało, do garnka wpadłeś czy do pracy musiałes wypaść na godzinek kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 07.06.04, 12:38 w pracy bede za godzinke,a teraz musialem na chwilke wyskoczyc na zakupy uzupelniajace. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 07.06.04, 12:41 długo będziesz w tej pracy?????? Bo po zakupach a przed pracą pewno juz tu zajrzec nie zdążysz, a może bysmy jeszcze cos wspólnie poklikali dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 07.06.04, 12:46 długo pracujesz, a ja dzisiaj nie będę mogła dlugo pobyc bo świtem wyruszam w drogę i dośc daleka to droga na ukos przez cały kraj do góry jadąc palcem po mapie. Nie chce mi się ale musze. Taka moja praca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 07.06.04, 12:49 przykre,ale kiedys tu Wrocisz,skosem w prawo czy lewo Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 07.06.04, 14:43 chocby w poprzek wszystkiemu - górom, dolinom, wodom, wawozom - pewno, że wrócę i to najszybciej jak tylko wrócić bedę mogła. Najchetniej to bym sie nigdzie nie ruszała, ale praca to nie ma to tamto, tylko co trzeba zrobic to trzeba i już! Trzymaj sie cieplutko i pilnuj Ellenai żeby Jej nam co nie ukradło, bo to dobre dziewcze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 07.06.04, 23:07 oj dobre ,dobre,tylko ze tak daleko,zreszta nie ma co Jej chwalic ,bo sie jeszcze gotowa odmienic he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai aleks ale fajnie ze jestes!!!!!!!! 07.06.04, 23:22 czekalam na ciebie tutaj cichutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: aleks ale fajnie ze jestes!!!!!!!! 07.06.04, 23:44 a cos Ty taka cichutka,hi hi jak mała myszka fajnie to napisałas hi hi piatka dla Ciebie ,fajnie hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aleks ale fajnie ze jestes!!!!!!!! 08.06.04, 00:04 a dziekuje,dziekuje za mile odpisanie! widze powpisywales sie jak odeszlam na chwilke, znowu musze odejsc bo u mnie popoludnie i troche wiecej zajecia cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: aleks ale fajnie ze jestes!!!!!!!! 08.06.04, 00:22 nie przejmuj sie ja jestem do tego przyzwyczajony,jak siedzialem z Elpikiem to nigdy nie wiem czy jest, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aleks ale fajnie ze jestes!!!!!!!! 08.06.04, 00:29 hehe no to dobrze jedynym slowem ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re jestem 08.06.04, 00:38 tak ja sie tez ciesze ze mozemy wspolnie poklikac,Elpika nie ma ale co tam byle do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re jestem 08.06.04, 00:44 dla mnie to jest jak rozmowa z kims(w tym wypadku z toba)bez wychodzenia z domu! to sobie cenie ,ze mam kontakt z ludzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re jestem 08.06.04, 00:52 no rozmowa to tak ,bo nie mozna wychodzic z wprawy.Ja nie znam sie na tym ,ale pamietam jak osoba ktora byla rok w stanach po powrocie co drugie slowo wtracala po angielsku i myslalem ze tak ma byc,po prostu zapomniala.Ale dopiero jak wrocila do Polski mojego kuzyna szwagierka,ktora mieszkala tam przez ponad dwadziescia lat ,zrozumialem o co chodzi.Mowila tak pieknie po Polsku,z lekkim akcentem,choc pracowala z amerykanami na codzien w jakiejs firmie.Ale co zrobic sa ludzie i ludziska he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re jestem 08.06.04, 01:02 jezeli mam byc szczera to zupelnie nie rozumiem jak mozna zapomniec wlasnego jezyka!takie jest moje zdanie,tego sie nie zapomina! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re jestem 08.06.04, 01:08 ale to jest fakt .znam te obie osoby od bardzo dawna ta ktora mowi bardzo dobrze spedzila polowe zycia w stanach,wyszla tam za maz urodzila dzieci i przeszla na emeryture razem z mezem i wrocila do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Re jestem 08.06.04, 01:13 to zalezy od osoby!jedna nie chwasci jezyka polskiego a inna tak! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 witaj Aleks!!!!!!!!!!!! 15.06.04, 18:49 cieszę się, że się zjawiłeś! Juz myślałam, że się znów sama na forum ostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: witaj Aleks!!!!!!!!!!!! 15.06.04, 19:05 witaj Elpiku jak Ci minął dzionek,bo ja pojechalem na dzialke, miałem grabac skoszoną trawe,ale jak znalazlem grzyba,to mi sie odniechciało jakiejkolwiek pracy, siadlem na werandzie zrobiłem sobie kawe i zanim zdazylem ja spróbowac to zasnąłem.Troszkę chyba spałem bo była chłodna jak się obudziłem,wiec po wypiciu przyjechalem do domku i teraz siedze i klikam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 18.06.04, 19:17 tak ,ale to bylo dawno,he he ,ale wczoraj plewilem przy balkonie i teraz wiem co tam rosnie.A ja lubie plewic,bo ja jestem prawie gospodyni domowa Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 przyznaj sie co Ci na tym balkonie rośnie? 18.06.04, 19:22 aleks44 napisał: > tak ,ale to bylo dawno,he he ,ale wczoraj plewilem przy balkonie i teraz wiem > co tam rosnie.A ja lubie plewic,bo ja jestem prawie gospodyni domowa a kompleksowo rzecz biorąc - jak się czujesz w takiej roli? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przyznaj sie co Ci na tym balkonie rośnie? 18.06.04, 19:49 duzo kolorowego,czy mam wyslac Ci zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bardzo proszę :-) 18.06.04, 20:49 jedziesz ze mna ???? tam naprawde jest pieknie.lasy ,jeziora wspaniale powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ło matko!!! Aleks! na balkonie? 19.06.04, 09:21 aleks44 napisał: > jedziesz ze mna ???? tam naprawde jest pieknie.lasy ,jeziora wspaniale > powietrze a czymże Ty na balkon jeździsz? rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Aleks44 18.06.04, 19:22 To zapraszam do mnie:)) U mnie w ogródku zarosło, że hej. Już niedługo nie będę musiała się schylać żeby te chwaściska powyrywać, ale to wszystko przez tą paskudną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 18.06.04, 19:47 Magosiu Daj namiary,przyjde wyrywac to chwasty nie ma problemu ,mam wprawe. Elpiku w tej roli odnalazlem sie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Aleks44 18.06.04, 19:52 Oczywiście w Olsztynie, można połączyc przyjemne z pożytecznym bo jezior tu u nas dostatek i lasów też, ale chyba znasz trochę okolicę bo pisałeś o Ostródzie. Zapraszam jak najbardziej:)) a te chwasty to wyrwę już sama nie będę taka leniwa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 18.06.04, 20:07 Bylem raz w Olsztynie,na "wycieczce" spedzilem w Ostrodzie dwa lata,miejsca wspaniale i piekne .Wspominalem kiedys ze chcialbym jeszcze kiedys odwiedzic te piekne tereny,niech dzieci zobacza ten piekny zakatek Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 gratuluję Aleks odnalezienia się :-) 19.06.04, 09:23 aleks44 napisał: > Elpiku w tej roli odnalazlem sie hi hi nie ma nic gorszego niż się pogubić, za to zajefajnie robić to co się lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks!!!!!!!!! gdzie Ty się palętasz???? 19.06.04, 21:42 forum odłogiem leży, Ellenai po północku obiecała przyjść, a Ty co? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks!!!!!!!!! gdzie Ty się palętasz???? 20.06.04, 08:55 tak myslalem,ze ciezko bedzie wystukac 6000 ,nie Macie motywacji??? oj dziewczyny ,dziewczyny he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 20.06.04, 11:33 gonić Olsztyna ani niczego innego jakoś nie mam ochoty. To nie moje priorytety ;-) Mnie wystarczy, że mnie czas ciągle goni, ale odwiedzić Warmie?! Chciałoby się, chciało - zwłaszcza tak nie spiesząc się, a raczej dla zatrzymania w czasie nacieszyć się wodą, lasem. Ech - marzenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 21.06.04, 12:32 tym sie nie przejmuj ,trzeba zyc dalej,moze znajdzie sie chwila taka ze spelnia sie Twoje marzenia i wreszcie wypoczniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44 kiedy się spotkamy? 28.06.04, 23:44 jak Ty teraz pracujesz bo się jakoś w tych postach połapać nie mogę by sama wykapować co z kiedy i do kiedy? Pytam bo na wspólne poklikanie chęć mam wielką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks44 kiedy się spotkamy? 29.06.04, 17:46 na rano,od 6 do 14,ale mam kolejke do komputera i jak sie nie zdaze przypiac za noge do biurka ,to mnie z fotelem wypychaja do przedpokoju,a tam to tylko moge na pajaki popatrzec hi hi ,bardzo sa sympatyczne stworzonka Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 jesteś przywiązany czy bawisz się z pająkami? 30.06.04, 22:07 sama nie rozumiem pająkowych fobii. Sympatyczne stworzonka i ponoć gości wróżą, a że ja miłych gości lubię to i pająków też z domu siłą nie wyganiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś