faciu 11.09.02, 14:06 Piękne okolice... www.kamienica.iap.pl/?id=krajobraz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o'jarek Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 14:09 piknie ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Dzisiaj tam byłem :))) 11.09.02, 16:18 ficor napisał(a): > QrQ fodna fajno! ficor???? ten ficor??? ficor ficor???? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: 217.97.141.* 11.09.02, 17:27 Słyszałem że karteczkę mi posłałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj tam byłem :))) 11.09.02, 17:35 Gość portalu: otho napisał(a): > Słyszałem że karteczkę mi posłałeś. Taaak Wam i Jejom.... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Dzisiaj tam byłem :))) 12.09.02, 15:37 a o mnie zapomniales :(((( aaaaaaaa, niech cie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj tam byłem :))) 02.10.02, 14:27 A dziś tutaj: www.kamionka.iap.pl/?id=zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
ficor Re: Dzisiaj tam byłem :))) 14.10.02, 10:29 Jeszcze trzy dni roboty, w poniedziełek kobylasty egzamin i 2 tgodnie wolności (niekontrolowanej) - co ty faciu na to bym z człowiekiem z Raichu (jak się da namówić) 26 - 27 odwiedzili wraz z tobą tę pikną okolicę (oczywiście wcześniej zahaczając o słowację)? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj tam byłem :))) 14.10.02, 14:07 ficor napisał(a): > Jeszcze trzy dni roboty, w poniedziełek kobylasty egzamin i 2 tgodnie wolności > (niekontrolowanej) - co ty faciu na to bym z człowiekiem z Raichu (jak się da > namówić) 26 - 27 odwiedzili wraz z tobą tę pikną okolicę (oczywiście wcześniej > zahaczając o słowację)? O toto Panie jak najbardziej...Już będę miał nowy pasek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzial Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: *.waveform.net 14.10.02, 13:11 smierdzi po tobie w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj tam byłem :))) 14.10.02, 14:09 Gość portalu: widzial napisał(a): > smierdzi po tobie w tym miejscu Masz jakieś problemy z sobą..co rusz zmieniasz nicka... Jak Ci śmierdzi to zmień sobie bieliznę ciulu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaczne Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: *.waveform.net 14.10.02, 19:03 faciu napisał: > Gość portalu: widzial napisał(a): > > > smierdzi po tobie w tym miejscu > > Masz jakieś problemy z sobą..co rusz zmieniasz nicka... > Jak Ci śmierdzi to zmień sobie bieliznę ciulu ! jedz co widzisz w OO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też widział Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: 195.136.33.* 16.10.02, 09:44 Gość portalu: widzial napisał(a): > smierdzi po tobie w tym miejscu capi aż miło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senn too Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: 195.136.33.* 16.10.02, 09:46 Gość portalu: widzial napisał(a): > smierdzi po tobie w tym miejscu capi az milo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jong-sei-dong Re: Dzisiaj tam byłem :))) IP: 195.136.33.* 16.10.02, 09:47 Gość portalu: senn too napisał(a): > Gość portalu: widzial napisał(a): > > > smierdzi po tobie w tym miejscu > > capi az milo :))) jebie na całą wiochę! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dzisiaj tam byłem :))) 17.10.02, 17:52 A dziś byłem tutaj...Panowie akurat dzis w Dużym Formacie Wyborzej był artykuł o śłiwkowym podziemiu !!: www.lacko.iap.pl/?id=zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Dzisiaj tam byłem :))) 24.10.02, 12:49 faciu napisał: > A dziś byłem tutaj...Panowie akurat dzis w Dużym Formacie Wyborzej był artykuł > o śłiwkowym podziemiu !!: sliwke do lublina przywiez!!!! artykul fajny - tylko ze odnioslem wrazenie, iz autor nie do konca jest przekonany co do walorow smakowych sliweczki, hmmm, dziwny jakis :)))) Odpowiedz Link Zgłoś