Dodaj do ulubionych

WESELISKO Ellenai już tuż, tuż - prawie już :-)

01.07.04, 16:59
Czas najwyższy rozpocząć przygotowania.
Od czego zaczniemy?
Kandydata na męża już sobie znalazła, więc podstawową kwestię mamy "z głowy".
Domu szuka, a może też już ma?
Z pewnościa kupione są już obrączki.
Ellenai - przyznaj się na jakim etapie jesteś z tymi przygotowaniami?
A może Ci w czymś forum Nowy Sącz pomoże?
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: WESELISKO Ellenai już tuż, tuż - prawie już : 01.07.04, 17:05
      elpik,juz mi raz pomoglas tutaj!jak napisalas ze ty cieszylabys sie z czasu
      przedslubnego i przygotowan!dotarlo do mojego"lebka"ze wlasnie trzeba wiecej
      sie cieszyc a nie zamartwiac!
      a moje przygotowania?calkiem dobrze! z pania"od tortu"jutro mam spotkanie!mamy
      ustalic jaki ten tort ma byc ,to bedzie super!.Kwiaty i dekoracje juz
      ustalone,bukiet slubny wlasciwie tez,bedzie w nim wiecej kwiatow niz
      planowalam,ale bedzie sliczny!.Muzyka prawie wybrana,obraczki juz kupione,na
      welon czekam!ma przyfrunac z kanady,osobka poznana na innym forum mi go
      zalatwia!!!!!
      A to juz 20 dni tylko!i ciesze sie!bardzo sie ciesze!!!!!!!!1przede wszystkim
      wartalo czekac az tyle!lipiec jest piekny!!!!!! w nastroju jestem super
      elpiku!!! dziekuje ci za ten watek! strasznie mi milo z tego powodu ze go
      zalozylas,ze moge o sobie napisac ,a moze ktos jeszcze podzieli sie slubnymi
      wspomieniami?
      • elp1 wiesz co Ellenai? Ty się nam tu "wyspowiadaj" 01.07.04, 17:14
        Opowiedz jaką masz suknię, jaki będzie ten bukiet i buty nam opisz i welon.
        Najlepiej o wszystkim nam opowiedz najdokładniej jak możesz, abyśmy Ciebie
        z odległego Sącza i nawet dalszych Sączowi okolic mogli "zobaczyć" w tym
        szczególnym dla Ciebie dniu i jak najbliżej Ciebie w tym dniu być :-)
        • ellenai Re: wiesz co Ellenai? Ty się nam tu "wyspowiadaj" 01.07.04, 17:29
          heeh moja kochana:)chetnie podziele sie z wami tym wszystkim!
          suknie mam biala,z dlugim trenem,z podwyzszonym stanem ,krotkim rekawkami i
          wyszywana perlami na gorze,welon podobno ma byc dlugi ale nie sadze aby pasowal
          do stylu sukni bo ona jest troche rozkloszowana no i ten dlugi tren nie bardzo
          bedzie wspolgral w takim welonem,prawda?buty "sandalowate"ktos mowil mi ze nie
          wolno takich miec bo szczescie ucieka! haha,taki przesad!a bukiet bedzie z lili
          bialych,roz zoltych i bialych kalii!moi kochani,badzie myslami ze mna w ten
          dzien!bardzo prosze!!!cmoki
          • elp1 moje myśli już są przy Tobie 01.07.04, 17:36
            i to wcale nie od dzisiaj.
            Z tego co mi wiadomo, nie zamierzają od Ciebie odejść, a już w tym wyjątkowym
            dla Ciebie dniu z cała pewnościa się do Ciebie przykleją na fest! O! i choćbyś
            chciała i się nawet bardzo starała to ich od siebie nie odkleisz, ale nie martw
            się - to same dobre myśli i z serdeczną życzliwością są i będą przy Tobie :-)
            • ellenai Re: moje myśli już są przy Tobie 01.07.04, 17:51
              jak mowisz,ze na fest to napewno bedzie swietnie!!!!!
              • aleks44 Re: moje myśli już są przy Tobie 01.07.04, 20:49
                nie zapomnij wziasc ze soba aparatu,zeby zdjecia robic do wyslania dla nas.
                wtedy zobaczymy Cie, jak wygladalas ,tylko po to zebysmy mogli Cie obgadac he
                he he
                • elp1 przyznaj się Aleks że tak po prawdzie to 01.07.04, 20:52
                  chcesz podziwiać a nie obgadywać :-)
                  • ellenai Re: przyznaj się Aleks że tak po prawdzie to 01.07.04, 20:55
                    zdjecia beda! napewno! musza! w koncu taka chwila to raz w zyciu! i chetnie wam
                    pokaze!cmok
                    • aleks44 Re: przyznaj się Aleks że tak po prawdzie to 01.07.04, 21:47
                      od podziwiania to jest Ktos inny ,ja tylko chce pare fotek weseliska,zeby mozna
                      bylo oko nacieszyc
                      • ellenai Re: przyznaj się Aleks że tak po prawdzie to 01.07.04, 21:52
                        fakt,hehe,zdjeciami sie podziele wiec hehe
              • elp1 Ellenai musi być! musi być świetnie! 01.07.04, 20:53
                ellenai napisała:

> jak mowisz,ze na fest to napewno bedzie swietnie!!!!!

to już ustalone, zaklepane i żadnej dyskusji nie podlega :-)
                • ellenai Re: Ellenai musi być! musi być świetnie! 01.07.04, 20:56
                  wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • magosiaa Re: WESELISKO Ellenai już tuż, tuż - prawie już : 01.07.04, 21:40
      Ellenai, będziesz piekną panna młodą. Cieszę się razem z tobą. A gdzie wesele,
      ilu gości, a czy welon będą niosły dzieci, czy sama będziesz się z nim zmagała?
      A podróż poślubna?
      • ellenai Re: WESELISKO Ellenai już tuż, tuż - prawie już : 01.07.04, 21:43
        dzieki malgosia! bardzo!wesele na dzikim zachodzie w malym kosciele,gosci
        pewno bedzie ponad setka,welon to ciagle nie wiem czy bede miec,!a podroz
        poslubna to sliverton colorado!super!!!!!!!!a u ciebie jak bylo?
    • 0kowita Re: Biedna Elle........ 04.07.04, 01:57
      Oj, Elle jak Ci współczuję...... te noce poślubne są takie męczące.
      Tak wyczerpują organizm, osłabiają....zupełnie przewracają w głowie....człek
      otumaniony całkiem.
      ...biedna Elle.....
      • aleks44 Re:..wcale nie biedna, 04.07.04, 20:48
        >>te noce poślubne są takie męczące.

a jakie maja byc ????????
        Okowitko,ccccicho po co to mowisz,jeszcze gotowa nie wyjsc za maz hi hi
        chcesz zeby sie bala ,jeszcze malzenstwo moze nie zostac zkonsumowane
        i co w tedy ??? ,bedziesz zyla z tym do koncza zycia ???? hi hi hi
        • ellenai Re:..wcale nie biedna, 04.07.04, 20:54
          hehehhehehehhehehe,okowita juzci jestem przeca otumaniona,skoro do oltarza ide!
          ehehhehe a noc poslubna hehehehehehheheheh siem zobaczy jak "bendzie"nie ma
          stracha!cmok
      • ellenai 0kowita! 04.07.04, 22:03
        z tego co wiem to tylko jedna noc poslubna mnie czeka! cos na sen dobrego
        wezme ,popije winkiem i odplyne w objecia morfeusza!noc poslubna jest tak samo
        ciemna jak kazda inna noc.cmok,chyba ze ty jako kobieta doswiadczona masz mi do
        zakomunikowania cos czego nie wiem na ten temat cmok heheh
        • 0kowita Re: 0kowita! 05.07.04, 01:23
          Ja nic nie wiem.
          Ja nic nie pamiętam.
          Ja się do niczego nie przyznam.
          • ellenai Re: 0kowita! 05.07.04, 01:27
            az tak zle bylo?heheheh cmok
          • aleks44 Re: 0kowitko 05.07.04, 12:05
            opowiedz ,sam jestem ciekaw hi hi hi
            Ellen Ty nie sluchaj,bo bedziesz sie po nocach zrywac
            • ellenai Re: 0kowitko 05.07.04, 20:18
              no a moze w ogole nie bede spac nocami hehehehhe
              • 0kowita Re: 0kowitko 05.07.04, 20:40
                ellenai napisała:

> no a moze w ogole nie bede spac nocami hehehehhe

......i tego Ci życzę......
                Coś nam tu chyba opowiesz :-))))))

Co do mnie to..... nie pamiętam jak to było ale.....

ale.....

ale.....

ale.....

kiedyś cyganka mi trzech mężów wywróżyła.
                Może więc jeszcze jakaś noc poślubna mnie czeka........
                • ellenai Re: 0kowitko 05.07.04, 20:44
                  hehe okowita ,moja znajoma zawsze mi podkresla zebym wiecej jak raz za maz nie
                  wychodzila bo mi sie pozniej beda daty urodzin mezow mylic tak jak jej! heheheh
                  cmok
                  • 0kowita Re: 0kowitko 05.07.04, 20:55
                    Na parę dni przed ślubem nie możesz zakładać, że będziesz mieć potem następnych
                    mężów........ja już mogę sobie pofantazjować, HA !

Najgorzej jak się imiona mylą.Mnie się to zdarzało bo już z drugim się męczę.
                    • ellenai Re: 0kowitko 05.07.04, 21:02
                      heheheh,okowita,fajnie masz z tymi imionami! heheheh,moja znajoma zawsze sie ze
                      siebie mocno smieje i tych mezow(dwoch) heheh,ja nie zakladam ze bede miec
                      jeszcze jednego,raczej nie bede miec znajac siebie,strasznie mnie mecza te
                      wszystkie zaloty godowe!ja po prostu tego nie lubie!hehehhe ale ty i tak
                      przewage masz hehe cmok
                      • 0kowita Re: 0kowitko 05.07.04, 21:06
                        Ależ "zaloty godowe" to najpiękniejszy okres w życiu. Nic już potem nie jest
                        takie wspaniałe jak ta nadzieja......
                        • ellenai Re: 0kowitko 05.07.04, 21:12
                          a mnie cos to nie pasuje,bo nie wiadomo czy sie uda,czy sie czlowiek wdzieczy
                          do wlasciwej osoby,mnie bardziej odpowiada jak juz wiem co jest grane!
                          ufffff,jak raz w zyciu wyjde za maz to bedzie sukces! ja sie nie nadaje do
                          glebokiego wpatrywania sie w oczy,wzdychania do siebie ,przeslodzonej gadaniny
                          i tego typu rzeczy!strasznie nieromantyczna ze mnie pod tym wzgledem baba,cmok
                          • 0kowita Re: 0kowitko 05.07.04, 21:39
                            A ja lubię te wszystkie androny, lubię być zakochana.
                            A ja lubię nawet i.....cierpieć, płakać z miłości.
                            Wtedy wiem, że żyję.
                            • ellenai Re: 0kowitko 05.07.04, 21:48
                              ze mnie konformista ze hej,plakac nie lubie ,cierpiec tym bardziej!wole jak
                              mnie nic nie uwiera w zyciu w tylek,mozliwe ze mniej intensywnie zycie
                              doswiadczam! dalas mi o madra kobieto jasielsko do myslenia teraz!
                              • aleks44 Re:Ellen 05.07.04, 23:08
                                Ty chyba za duzo teraz myslisz,odpusc sobie na jakis czas to Ci dobrze zrobi
                                ale fakt,ze najgorzej pierwszy raz wychodzic za maz,wiem to od sasiadki hi hi
                                • ellenai Re:Ellen 05.07.04, 23:22
                                  trudno nie myslec o tym wszystkim,przezywam to niestety jak stonka wykopki, bo
                                  to raz mi sie zdarzy i koniec heheh ,sasiadka tez widze ze stazem cmok hehe ma
                                  zdrowie !
                                  • aleks44 Re:Ellen 05.07.04, 23:25
                                    sasiadka tez widze ze stazem

dokladnie i faktycznie, to zdrowie ma
                                    • ellenai Re:Ellen 05.07.04, 23:28
                                      zupelnie sie nie nadaje na takie staze!raz jak mi sie uda to bedzie dobrz eheh
                                      cmok
                                      • aleks44 Re:Ellen 05.07.04, 23:33
                                        uda sie uda he he nie ma czym sie przejmowac i dlugo rozmyslac bedzie dobrze!!
                                        • ellenai Re:Ellen 05.07.04, 23:36
                                          hehe,kocham na takie rzeczy czekac i cieszyc sie nimi a wiele i w zyciu
                                          przeciez nie ma!
                                          • aleks44 Re:Ellen 05.07.04, 23:41
                                            to racja,tym bardziej inaczej to odbierasz bedac tak daleko od bliskich,ale
                                            Jestes dzielna i Dasz sobie rade,my trzymamy za Ciebie kciuki jak za Elpika he
                                            he
                                            • ellenai hehe dwie grupy wsparcia 05.07.04, 23:42
                                              sie nam tu utworzyly ,jedna dla elpika ,druga dla mnie! no prosze,jak
                                              terapeutycznie i wspierajaco tu jest!
                                              • aleks44 Re: hehe dwie grupy wsparcia 05.07.04, 23:52
                                                trzeba dbac o "swoje" hi hi Wasze klopoty sa naszymi,tak powinno byc
                                                przynajmniej ja tak to odbieram,w kupie zawsze razniej he he
                                                • ellenai Re: hehe dwie grupy wsparcia 05.07.04, 23:56
                                                  zebys wiedzial ze jest o wiele razniej!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • aleks44 Re:watek wspomagajacy 06.07.04, 00:05
                                                    moze by zalozyc dodatkowy watek,ale by bylo he he
                                                  • ellenai Re:watek wspomagajacy 06.07.04, 00:06
                                                    mozna! no jasne!
    • patrick78 Re: WESELISKO Ellenai już tuż, tuż - prawie już : 07.07.04, 01:08
      Ellen,Twoj dzien juz tuz,tuz,zbliza sie wielkimi krokami!.Wszystkiego dobrego
      zycze Tobie.
      • ellenai no to nie dziekuje ,zeby 07.07.04, 06:19
        nie zapeszyc,odpukac w niemalowane,na razie wszystko idzie swietnie!cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka