0kowita 14.09.04, 17:51 Jak miło, że tu zagladasz. Rozgość się...... czym chata bogata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Bmwariat -:) 14.09.04, 18:30 Ano mi tez jest miło. Już goszcze na kilku forach i jak tylko mam czas to troche piszę:)Tradycyjnie już odliczam czas do piątku........ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Bmwariat -:) 14.09.04, 18:37 No tak, do piątku jeszcze parę dni. Ale..... ale mawiają, że czas w pracy szybko biegnie gdy się lubi to co się robi albo...... gdy się ma w miejscu pracy romans. Jakoś nie dane mi było zaznać ani jednego ani drugiego ale..... podobno tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Bmwariat -:) 14.09.04, 19:16 Do romansu to mi bardzo daleko. Nie szukam wrażeń:)Mam już dziewczynę i innej nie potrzebuję:)A w piątek?..a w piątek znów padniemy sobie w objęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Bmwariat -:) 14.09.04, 21:30 no prosze,wariat na milosc spelniona przezywa akutalnie,ludzie szczliwi to podstawa,wariat ja cie tez witam,bardzo nam trzeba wariatow do rozkrecenia forum! na gorlice tez sie mozesz udac od czasu do czasu! cmok hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Bmwariat -:) 14.09.04, 22:07 hmm... no to ja też się przyłączam do powitań :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o obserwator to ja korzystajac z okazji ze tu 15.09.04, 04:55 jestes obcmokam cie siarczyscie--moze zostaniesz na dluzej?cmok Odpowiedz Link Zgłoś