Dodaj do ulubionych

co tak pusto!?

20.10.04, 16:36
oj zamarzli wszyscy?w mgle sie zgubili?bo u mnie rano byla potezna mgla!cmok
Obserwuj wątek
    • myszka82 Re: co tak pusto!? 20.10.04, 17:26
      a je jestem, jestem.... za kawki wlaśnie wrócilam, a za godzine prezentacja
      Litwy i Czech:))) zapowiada się mily wieczór...
      • ellenai Re: co tak pusto!? 20.10.04, 17:52
        prezentowalas juz polske?ale masz fajnie!!!!!! ciekawe jak ta litewska i czeska
        prezentacja bedzie wygladala!
        • myszka82 Re: co tak pusto!? 20.10.04, 22:22
          ach... co za wieczór:))) knedliczki pychota... prezentacja Polski byla jakiś
          miesiąc temu, a ponieważ jest nas tu kilka osób z różnych zakątków kraju bylo
          bardzo, bardzo ciekawie... (tak mówią zagraniczni)I pierożki lepilyśmy (300
          prawie...) i trzy placuszki upieklyśmy. Lajkonik krakowski też byl i
          krakowiaczek odtańczony:)))
          • aleks44 Re: co tak pusto!? 20.10.04, 22:33
            jestem ,jestem,tylko o jedzeniu nie moge czytac,bo mi burczy w zaladku
            to ladnie sie tam opychacie
            • myszka82 Re: co tak pusto!? 20.10.04, 22:36
              uroki życia w akademiku..... mile :)))
              • aleks44 Re: co tak pusto!? 21.10.04, 18:30
                to dobrze ,ze mozesz jesc bez ograniczenia ,nie zwracajac uwagi na kalorie hi
                hi
                • myszka82 Re: co tak pusto!? 21.10.04, 18:31
                  póki co moge... ale.... co będzie za kilka miesiecy ??
    • aleks44 Re: co tak pusto!? 27.10.04, 12:10
      zadnych wpisow ????? co to moze byc ?
      chyba wszyscy ciezko pracuja,milego dzionka
      > aleks 44
      • magosiaa Re: co tak pusto!? 27.10.04, 13:46
        No, może "ciężko" to drobna przesada ;)))) ale intensywnie. Pada.
        • ellenai Re: co tak pusto!? 27.10.04, 16:37
          ja sie postaram popisac dzis,bo mam luzy!
          • myszka82 Re: co tak pusto!? 27.10.04, 22:11
            dobry wieczór, nie bylo mnie przez kilka dni, ale juz jestem z powrotem:)))
            praca wrze, esej zaliczeniowy na pólmetku i dluga noc z nosem w książkach
            przede mną... milego wieczoru.........
            • ellenai Re: co tak pusto!? 27.10.04, 22:17
              to ty bardzo pracowicie spedzasz dlugie jesiennie wieczorki!
              • myszka82 Re: co tak pusto!? 27.10.04, 22:21
                a pracowicie, pracowicie... termin zbliża się nieblagalnie, a ja analizuje ruch
                hipisów w USA i UK:))) ciekawy temat i milo się pisze
                • aleks44 Re: co tak pusto!? 27.10.04, 23:03
                  cos Was moje Panie nie widac
                  • myszka82 "If tou're going to San Francisco...." 27.10.04, 23:15
                    hihiii... nie widac, nie widać...... milego wieczoru i nocy oczywiście:)))
                    • aleks44 Re: "If tou're going to San Francisco...." 27.10.04, 23:17
                      dziekuje wzajemnie,co tak wczesnie chodzicie spac ?????,taki prykaz???
                      • myszka82 Re: "If tou're going to San Francisco...." 27.10.04, 23:27
                        zaglebiam sie w ruch hipisowski... termin oddania pracy blisko:)))
                        • aleks44 Re: "If tou're going to San Francisco...." 27.10.04, 23:30
                          dzieci kwiaty,to byly czasy hehe
                          • ellenai myszka! ojej napisz cos wiecej!!!!!!! 28.10.04, 01:46
                            na ten temat, zrob osobny watkek!!!!!!!!
                            • myszka82 Re: myszka! ojej napisz cos wiecej!!!!!!! 30.10.04, 14:32
                              ojojojojjjjj.... dopiero teraz przeczytalam:((( ale nic straconego, zakladam
                              wątek (wieczorkiem zaloże, póki co zmykam do biblioteki) !!!!!
                              • ellenai Re: myszka! ojej napisz cos wiecej!!!!!!! 30.10.04, 17:09
                                dziekuje,kochana,super!
                                • myszka82 pusto, puściutko... 31.10.04, 01:02
                                  :(((
                                  • ellenai Re: pusto, puściutko... 02.11.04, 16:54
                                    oj dzis tez pustawo!
                                    • majak_m Re: pusto, puściutko... 02.11.04, 21:23
                                      A miało być tak pięknie.
                                      I jak tu kolejne tysiące zaliczać?
                                      • ellenai Re: pusto, puściutko... 02.11.04, 21:59
                                        majak to pisz ,pisz, forumuj,nie mozna wszystko zrzucac na barki aleksa! cmok
                                        • majak_m Re: pusto, puściutko... 02.11.04, 23:12
                                          Wiem. Zawsze jak tylko mogę to coś piszę. Cóz poradzę że ostatnio rzadko mogę.
                                          Może jakbym rzucił studia to nadrobiłbym zaległości;)
                                          Buziaki!
                                          • ellenai Re: pusto, puściutko... 03.11.04, 00:45
                                            ja ci zabraniam studiow rzucac dla forum,cmok! ehhe
                                            • majak_m Re: pusto, puściutko... 03.11.04, 10:32
                                              Dobra, nie rzucę;). W końcu to jeszcze tylko dwa lata.
                                              A postować będę ile mógł.
                                              • ellenai Re: pusto, puściutko... 03.11.04, 15:04

no wlasnie z gorki masz, postuj miedzy kolokwiami i wykladami! cmok!

przeczytajcie i pomozcie Malgosi
                                                nowe alternatywne forum GORLICE!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka