0kowita 03.12.04, 19:21 Rany Boskie..... zmęczona jestem......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 19:47 czy to zmeczenie to przez brak snu?"mol zakryty"cie gryzie?czy inna wredota? gadaj,teraz ja cie bede wyciagac z dola! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 19:53 Jak dobrze, że jesteś Elle. jak dobrze, że jesteś....... nikt mnie tak nie pocieszy jak Ty. Ale nie będę zawodzić i łkać........mam w dupie. W dupie mam wszystko !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:01 uuuuuuuuuuuuuuuuu ale polechtalas moja proznosc! o kurdeeee,napuszylam sie jak paw! same pawie oka blyszcza! ja cie umie pocieszyc????! uuuuuuuuuuuuu,zdziel mnie czym przez leb bo sie za bardzo uniose! zawodzic i lkac nie ma co ,wlasnie trzeba miec W DUPIE!cmok to ci mowi twoj wierny fan!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:18 Elle, nie musisz robić nic. Jesteś i to mnie trzyma. A wkurwiona jestem przez to f. Jarosław - w życiu tam nie wrócę. Po cholerę ?????/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:31 ja sie rozgrzeszam z kazdego wkurwienia,czasem trzeba,dla kurazu wywalic z siebie frustracje cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:42 Masz rację ..... dlatego mienawidzę świętojebliwych. Wycieli mi tam coś i co (kurwa) najgorsze nie wiem co........brrrrrr .....zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:51 hehehheheheh dobre!od slowa kurwa chyba nikt nie umarl! przynajmniej tak mi sie wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 20:54 Kurwa..... kurwa....... Niech żyje wolne forum Jasło gdzie nie ma duchowych przwwódców i przeklinać wolno. A to, że gdzie indziej świętojebiący mnie wycieli to tylko moja wina. Po jakiego grzyba tam się pchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:24 ...niech zyje forum Jaslo !!!... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:26 Milennik a nie obrazisz się gdy Ci powiem, że Cię kocham ????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:27 czytasz co ja piszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:27 Widzisz mnie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:28 ożesz kurwa mać...... chyba nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:33 napewno czyta i sie rumieni! poczekaj niech mu opadna emocje! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 21:36 Założę się o co chcesz....... nie czyta. Szkoda bo baaaaaaardzo go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: no to nie wie co traci n/t 03.12.04, 21:53 Nic nie traci... ale..... ale na tym forum zawsze byli dziwni ludzie. Inni niż inni. Milennik też jest inny niż wszyscy...... nie mieści się w schematach. Nie czyta co piszemy ale........ żyje, jest i to mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: no to nie wie co traci n/t 03.12.04, 23:41 ...czytam...czasami ..nie czerwienie sie bo ogolnie blady ostatnio jestem...pzdw... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: no to nie wie co traci n/t 04.12.04, 00:22 ...ciezko w tych czasach o dobre witaminy... Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 03.12.04, 22:56 0kowita napisała: > Milennik a nie obrazisz się gdy Ci powiem, że Cię kocham ????? Hmm... ale ja też bym się chyba nie obraził ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 09:34 inny.obserwator napisał: > Hmm... ale ja też bym się chyba nie obraził ;)))))) To Ci powiem........ kocham Cię Łukasz :))))))) Ech..... fajnie komuś coś miłego napisać a nie się wściekać i przeklinać. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 02:10 0kowita napisała: > Milennik a nie obrazisz się gdy Ci powiem, że Cię kocham ????? gdyby nie to ze z malej literki to mialbys ze mna do czynienia...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 02:07 > Ouimet-jak dobrze, że jesteś....... nikt mnie tak nie pocieszy jak Ty. wiem,dlatego jestem! > Ale nie będę zawodzić i łkać........mam w dupie. > W dupie mam wszystko !!!!!!!! Wiem!I tak trzymaj ...jak dlugo dasz rade...! :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niech żyje wolne i niepodległe nikomu f. Jasł 04.12.04, 09:45 ouimet napisał: > > > Ouimet-jak dobrze, że jesteś....... nikt mnie tak nie pocieszy jak Ty. > Ty Ouimet to raczej niespecjalnie mnie uspokajasz ale..... skoro tak wdzięcznie pomanipulowałeś to niech będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry008 Re: panaceum na .. 04.12.04, 02:53 ...prawie wszystko...wysoka szklanka...wycisnij do niej dwie cytryny....dwie setki zubrowki.....dodaj troche soku jablkowego....i kostke lodu......i odpusc sobie klopoty ....najlepiej pomysl o plazy na Arubie....wyluzuj m.a.r.y.s.i.u.....pa Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: panaceum na .. 04.12.04, 09:50 O taaaaaak, żubrówka z sokiem jabłkowym......mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: panaceum na .. 04.12.04, 10:42 Popieram Wolne Forum Jaslo TAK,TAK,TAK i zubrowke ale,ale czysta bez soku,przepraszam milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: panaceum na .. 04.12.04, 10:46 Aleks, tyle tu miesa narzucałam, że bedziesz miał na gulasz do Nowego Roku :))) a Wolne Forum jest super..... bez nikakich władz. Czysta anarchia - to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: panaceum na .. 04.12.04, 11:54 gulasz mi sie przejadl,jak bym z takiego miesa zrobil to bym sie wsciekl. a za wolnym forum to ,TAK jestem Odpowiedz Link Zgłoś