Dodaj do ulubionych

teskno wam za wiosna?

13.01.05, 01:03
bo mnie bardzo,za duzo tego sniegu,mrozu zimna,ja chce lazic po lace i wachac
kwiatki!
Obserwuj wątek
    • adam.67 Za czym ???? 13.01.05, 09:54
      Ja chyba mam omamy wzrokowe czytając Twoje pytanie, a dlatego, że w Krakowie
      pogoda przypomina od wczoraj jesień i to paskudną, bo nie dość że zimno, to
      mokro i ciemno brrrrr coś wstrętnego!
      Wiosna już była. Właśnie się skończyła, to było tych parę dni słonecznych.
      Jeden z nich można było nawet uznać za lato, dużo słońca i 18 stopni ciepła.
      Tak więc... wszystko już było.
      Ale ogólnie jest wesoło :-)

> bo mnie bardzo,za duzo tego sniegu,mrozu zimna,ja chce lazic po lace i wachac
      > kwiatki!
      • delfinek27 Re: Za czym ???? 13.01.05, 10:33
        Czasami są szczęsliwcy którzy maja zime, snieg i ponoc nawet auta pod nim nie
        moga znaleźć. :-)
        • adam.67 definicje szczęścia bywają różne ;-) 13.01.05, 12:58
          np. jak o mnie chodzi, to zima może być bezśnieżna, a nawet może jej nie być
          wogóle!!!
          śniegu nie znoszę i jestem z tego znany, owszem toleruję tylko w jednym
          przypadku: relacja w telewizji i to z dalekiego kraju ;-)

PS/ kapitalna sygnaturka!!! rozpuszczam ten tekst wśród ludzi (copyright
          reserved?)
          • aleks44 Re: definicje szczęścia bywają różne ;-) 13.01.05, 15:37
            sniegu nie ma ,wiec po co ja narty biegowe kupilem ????
            • ellenai Re: definicje szczęścia bywają różne ;-) 13.01.05, 16:39
              no to przyjedz tutaj na narty,sniegu w czort! ja mam dosc zimna,dzis rano na
              mrozie musialam zeskrobywac lod z przedniej szyby w aucie! aaaaaaaaaaaaa!
              • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 17:52
                ja tez chyba ze dwa razy tej zimy skrobalem,ale sniegu u nas jak na
                lekarstwo,wiec nie daje sie we znaki.
                czekam na snieg,bo za nim rusze na jakas traske,to najpierw musze sie na
                nartach jakos nauczyc stac,wiec pojade na dzialke i tam sobie potrenuje.
                • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:25
                  e to ja skrobie ten lod z szyb,juz nawet skrobaczke sobie kupilam bo polamalam
                  wszystkie dostepne opakowania po cd! heheheh
                  • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:44
                    ja mam dwie druga kupilem kiedys sobie w tesco za cale 3 zl
                    • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:50
                      no prosze,wcale nie taka zla cena!
                      • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:58
                        tak odp[owiednia dio naszych zarobkow,widzialem tez za kilkanascie zl,ale
                        przeciez i tak trzeba reka ruszac wiec ta z 3 tez skrobie hehe
                        • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:04
                          ja kupilam moja za 68 centow! heheh
                          • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:05
                            to faktycznie tania,sama drapie czy trzeba reka ruszac ????
                            • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:06
                              heh trzeba reka ruszac hehe
                              • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:12
                                zeby tak samo chcialo,z tylnia nie ma problemu bo jak zapale to wlaczam
                                ogrzewanie tylnej szyby i zaraz lodu nie ma ,ale z przednia mam
                                problem,najlepsze jest to ,ze mam kupionadwa lata temy taka folie ,ktora
                                zaklada sie w zimie na szybe przenia,lub w lecie chroni samochod przed
                                nadmiernym nagrzaniem i jeszcze ani ra jej nie uzywalem hihihi,chyba z
                                lenistwa,a woze ja w bagazniku
                                • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:14
                                  a to ja tez jezeli zapale auto przed wyjsciem z domu na pare minut to wszystko
                                  topnieje,tylko ze mi sie zwykle nie chce tego robic
                                  • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:21
                                    ja tez zapalm i chwilke pochodzi, wskazane bo to diesel,nie za dlugo bo
                                    sasiedzi tez nie lubia zapalania aut wczesna pora.
                                    • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:27
                                      no tak na sasiadow tez trzeba zwracac uwage
                                      • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 21:41
                                        nie chce zaogniac stosunkow dobrosasiedzkich,zawsze moze byc gorzej
                                        • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 22:39
                                          o matko drugi raz to pisze i wysylam tak mi sie chrzani net
                                          a wiec mowie ze lepiej zyc w zgodzie z sasiadami
                                          • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 22:50
                                            tak,tak,powinno sie w zgodzie zyc ,ale czasami nie mozna ,jestem
                                            przeciwnikiem,ale czasem to zab za zab,byloby najlepszym rozwiazaniem.

ja tez tak kiedys wysylalem,w watku Adama o mioduli i widzialem jak poszlo ale
                                            nie doszlo,a zobaczylem na drugi dzien jak wpadlem na tem watek,patrze a mojego
                                            wpisu nie bylo,co jest ??? nie wiem
                                            • ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 22:53
                                              bywa,widzisz o alkoholach nie mozesz sie wypowiadac,uznaje cie forum a
                                              niekompetentnego w tej materii
                                              • aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 23:01
                                                hehehe no niech tak bedzie, w AA nie jestem,ale mam po sasiedzku znajomosci
                                                • ellenai Re: wiosna tej zimy 14.01.05, 00:38
                                                  a to dobrze ze masz wtyki
    • dunajec1 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 01:05
      Ellenai nie mow ze masz zime bo u mnie dmucha jak cholera od poludniowego
      zachodu{od Ciebie}jest goraco 20 C.Prawie wiosna ,ale tylko do jutra bo jutro
      ma byc -5 C.Co sie to robi?
      • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 05:29
        SNIEG u mnie teraz pada wyobraz sobie,zimno ze strach,popatrz na radar to
        zobaczysz jak nas tu biednych zasypuje:(chyba sie przeniose do ciebie!
        • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 17:19
          u nas do poludnia tez sypnelo sniegiem,juz sie cieszylem,ze bede jezdzil po
          dzialce na nartach a tu d... stopnial
          • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 17:21
            no prosze jednak snieg do was doszedl!
            • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 19:36
              podobno zima ma byc w lutym,zobaczymy czy sie sprawdzi
              • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 20:37
                wlasnie,w lutym byly zwykle najwieksze sniegi i cholerny ziab!
                • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 21:40
                  zeby jakos do wiosny przezyc hehe,a potem bedzie lepiej
                  • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 22:20
                    wlasnie,jakos dotrzymamy,trzeba na siebie wzajemnie chuchac!
                    • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 22:26
                      jestem zmeczony ta zima,bo taka do d..... nasypalo by raz a dobrze ,potem by
                      stopnialo i wszyscy mieliby radoche,dzieciaki, dorosli, itd,a teraz to nie
                      mozna na nic liczyc
                      • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 22:50
                        a u mnie tak sypie takimi wielkimi platkami ze nie wiem czy do domu dojade
                        cholercia!
                        • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 23:29
                          rano sypnelo,ale potem stopnialo,na Magurze snieg jest,rozmawialem po poludniu
                          z kolega,byl i chwalil ze warunki narciarskie sa dobre,ale ja sie tam nie
                          wybiore,musze nauczyc sie na plaskim
                          • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 04:44
                            hehe ja tez nie umiem,choc kolo magury sie wychowalam heheh
                            • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 11:29
                              ja jestem usprawiedliwiony,ale TY przeciez mialas wlasna gorke,przy Twoim
                              rodzinym domu mozna smigac na nartach,sankach itd
                              • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 18:08
                                prawda jaka ta gora szpiczasta hehehehhe,na worku sie jezdzilo z niej ehheh
                                • dunajec1 Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 18:41
                                  No widzisz,nie tylko na nartach i sankach ale i na bele czym mozna prawda?
                                  • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 00:34
                                    tak,Masz racje na bele czym hehe,a Ellen ma gorke duuuuza,ciekawe czy tam jest
                                    teraz snieg,bo patrze teraz przez okno i troszke sniezek sypie
                                    • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 02:34
                                      pojecia nie mam tak naprawde czy jest tam snieg,ale jakbys tam byl przy okazji
                                      to zrob zdjecie i mi wyslij hehe
                                  • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 02:35
                                    wlasnie,worki rulez!
                                    • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 09:34
                                      jak bede w okolicy to pstrykne i podesle,dzisiaj pieknie swieci sloneczko,
                                      och zeby to juz byla wiosna hehe
                                      • ellenai Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 19:28
                                        oj wiosna,zebys wiedzial ze potrzebna,u nas takie kurde zimnie jest teraz
                                        • aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 19:32
                                          nie tylko u Ciebie ,bo u nas tez nie lepiej mrozowego wprawdzie nie ma ,ale i
                                          tak nie chce sie z domu nigdzie wychodzic.Jak dobrze ,ze na forum mozna
                                          posiedziec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka