ellenai 13.01.05, 01:03 bo mnie bardzo,za duzo tego sniegu,mrozu zimna,ja chce lazic po lace i wachac kwiatki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Za czym ???? 13.01.05, 09:54 Ja chyba mam omamy wzrokowe czytając Twoje pytanie, a dlatego, że w Krakowie pogoda przypomina od wczoraj jesień i to paskudną, bo nie dość że zimno, to mokro i ciemno brrrrr coś wstrętnego! Wiosna już była. Właśnie się skończyła, to było tych parę dni słonecznych. Jeden z nich można było nawet uznać za lato, dużo słońca i 18 stopni ciepła. Tak więc... wszystko już było. Ale ogólnie jest wesoło :-) > bo mnie bardzo,za duzo tego sniegu,mrozu zimna,ja chce lazic po lace i wachac > kwiatki! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Za czym ???? 13.01.05, 10:33 Czasami są szczęsliwcy którzy maja zime, snieg i ponoc nawet auta pod nim nie moga znaleźć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 definicje szczęścia bywają różne ;-) 13.01.05, 12:58 np. jak o mnie chodzi, to zima może być bezśnieżna, a nawet może jej nie być wogóle!!! śniegu nie znoszę i jestem z tego znany, owszem toleruję tylko w jednym przypadku: relacja w telewizji i to z dalekiego kraju ;-) PS/ kapitalna sygnaturka!!! rozpuszczam ten tekst wśród ludzi (copyright reserved?) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: definicje szczęścia bywają różne ;-) 13.01.05, 15:37 sniegu nie ma ,wiec po co ja narty biegowe kupilem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: definicje szczęścia bywają różne ;-) 13.01.05, 16:39 no to przyjedz tutaj na narty,sniegu w czort! ja mam dosc zimna,dzis rano na mrozie musialam zeskrobywac lod z przedniej szyby w aucie! aaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 17:52 ja tez chyba ze dwa razy tej zimy skrobalem,ale sniegu u nas jak na lekarstwo,wiec nie daje sie we znaki. czekam na snieg,bo za nim rusze na jakas traske,to najpierw musze sie na nartach jakos nauczyc stac,wiec pojade na dzialke i tam sobie potrenuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:25 e to ja skrobie ten lod z szyb,juz nawet skrobaczke sobie kupilam bo polamalam wszystkie dostepne opakowania po cd! heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:44 ja mam dwie druga kupilem kiedys sobie w tesco za cale 3 zl Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 19:58 tak odp[owiednia dio naszych zarobkow,widzialem tez za kilkanascie zl,ale przeciez i tak trzeba reka ruszac wiec ta z 3 tez skrobie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:05 to faktycznie tania,sama drapie czy trzeba reka ruszac ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:12 zeby tak samo chcialo,z tylnia nie ma problemu bo jak zapale to wlaczam ogrzewanie tylnej szyby i zaraz lodu nie ma ,ale z przednia mam problem,najlepsze jest to ,ze mam kupionadwa lata temy taka folie ,ktora zaklada sie w zimie na szybe przenia,lub w lecie chroni samochod przed nadmiernym nagrzaniem i jeszcze ani ra jej nie uzywalem hihihi,chyba z lenistwa,a woze ja w bagazniku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:14 a to ja tez jezeli zapale auto przed wyjsciem z domu na pare minut to wszystko topnieje,tylko ze mi sie zwykle nie chce tego robic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:21 ja tez zapalm i chwilke pochodzi, wskazane bo to diesel,nie za dlugo bo sasiedzi tez nie lubia zapalania aut wczesna pora. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 20:27 no tak na sasiadow tez trzeba zwracac uwage Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 21:41 nie chce zaogniac stosunkow dobrosasiedzkich,zawsze moze byc gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 22:39 o matko drugi raz to pisze i wysylam tak mi sie chrzani net a wiec mowie ze lepiej zyc w zgodzie z sasiadami Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 22:50 tak,tak,powinno sie w zgodzie zyc ,ale czasami nie mozna ,jestem przeciwnikiem,ale czasem to zab za zab,byloby najlepszym rozwiazaniem. ja tez tak kiedys wysylalem,w watku Adama o mioduli i widzialem jak poszlo ale nie doszlo,a zobaczylem na drugi dzien jak wpadlem na tem watek,patrze a mojego wpisu nie bylo,co jest ??? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 22:53 bywa,widzisz o alkoholach nie mozesz sie wypowiadac,uznaje cie forum a niekompetentnego w tej materii Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wiosna tej zimy 13.01.05, 23:01 hehehe no niech tak bedzie, w AA nie jestem,ale mam po sasiedzku znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 01:05 Ellenai nie mow ze masz zime bo u mnie dmucha jak cholera od poludniowego zachodu{od Ciebie}jest goraco 20 C.Prawie wiosna ,ale tylko do jutra bo jutro ma byc -5 C.Co sie to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 05:29 SNIEG u mnie teraz pada wyobraz sobie,zimno ze strach,popatrz na radar to zobaczysz jak nas tu biednych zasypuje:(chyba sie przeniose do ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 17:19 u nas do poludnia tez sypnelo sniegiem,juz sie cieszylem,ze bede jezdzil po dzialce na nartach a tu d... stopnial Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 17:21 no prosze jednak snieg do was doszedl! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 19:36 podobno zima ma byc w lutym,zobaczymy czy sie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 20:37 wlasnie,w lutym byly zwykle najwieksze sniegi i cholerny ziab! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 21:40 zeby jakos do wiosny przezyc hehe,a potem bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 22:20 wlasnie,jakos dotrzymamy,trzeba na siebie wzajemnie chuchac! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 22:26 jestem zmeczony ta zima,bo taka do d..... nasypalo by raz a dobrze ,potem by stopnialo i wszyscy mieliby radoche,dzieciaki, dorosli, itd,a teraz to nie mozna na nic liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 22:50 a u mnie tak sypie takimi wielkimi platkami ze nie wiem czy do domu dojade cholercia! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 14.01.05, 23:29 rano sypnelo,ale potem stopnialo,na Magurze snieg jest,rozmawialem po poludniu z kolega,byl i chwalil ze warunki narciarskie sa dobre,ale ja sie tam nie wybiore,musze nauczyc sie na plaskim Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 04:44 hehe ja tez nie umiem,choc kolo magury sie wychowalam heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 11:29 ja jestem usprawiedliwiony,ale TY przeciez mialas wlasna gorke,przy Twoim rodzinym domu mozna smigac na nartach,sankach itd Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 18:08 prawda jaka ta gora szpiczasta hehehehhe,na worku sie jezdzilo z niej ehheh Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: teskno wam za wiosna? 15.01.05, 18:41 No widzisz,nie tylko na nartach i sankach ale i na bele czym mozna prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 00:34 tak,Masz racje na bele czym hehe,a Ellen ma gorke duuuuza,ciekawe czy tam jest teraz snieg,bo patrze teraz przez okno i troszke sniezek sypie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 02:34 pojecia nie mam tak naprawde czy jest tam snieg,ale jakbys tam byl przy okazji to zrob zdjecie i mi wyslij hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 09:34 jak bede w okolicy to pstrykne i podesle,dzisiaj pieknie swieci sloneczko, och zeby to juz byla wiosna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 19:28 oj wiosna,zebys wiedzial ze potrzebna,u nas takie kurde zimnie jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teskno wam za wiosna? 16.01.05, 19:32 nie tylko u Ciebie ,bo u nas tez nie lepiej mrozowego wprawdzie nie ma ,ale i tak nie chce sie z domu nigdzie wychodzic.Jak dobrze ,ze na forum mozna posiedziec Odpowiedz Link Zgłoś