Dodaj do ulubionych

WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW.....

30.01.05, 23:44
Witam Was wszystkich i na progu Nowego Roku zycze wszystkiego najlepszego....
Blogoslawienstwa Bozego w kazdym dniu Roku Nowego.
Tesknie za wszystkim co sadeckie.. kocham Was... Henia z Detroit
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 30.01.05, 23:58
      dziekuje bardzo,wzajemnie Heniu,wprawdzie ja nie jestem Sadeczaninem,ale
      pozwole sobie serdzecznie Cie przywitac,klikaj z nami na forum Nowy Sacz
      pozdrawiam
      • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 01:46
        heheh brawo henia,wpadlas do nas jak burza! juz cie tu kochamy:)czolko i do
        nastepnego!
        • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 04:17
          jestes bardzo mila a mnie juz lzej na duszy.... sciskam mocno
      • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 04:16
        jestes bardzo milo i juz mi lzej.....
      • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 04:19
        a dlaczego jestes na tym forum jak nie jestes sadeczaninem a mozna wiedziec
        skad jestes?
        Pozdrowienka
    • dunajec1 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 03:18
      Milo Cie widziec{hehe}badz z nami z sadeczczanami i goralami.Witamy i o zdrowie
      pytamy.
      • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 04:20
        jako tako leci... ciezko czasami... ale co zrobic... Mieszkalam kilka krokow od
        Dunajca w Starym Saczu
        Pozdrowiam
        • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 04:22
          a wogole to mi wybaczcie ja nie wiem jeszcze calkiem do konca jak poslugiwac
          sie takim forum i na pewno nie jest wszystko tak jak powinno.
          • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 31.01.05, 10:18
            Czesc ,niczym sie nie przejmuj,pisz jak tylko bedziesz miala ochote,ja sam
            czasem nie moge sie w forum polapac,jezeli chodzi o mnie to jestem z Gorlic i
            jestem na banicji.Powiedziano mi kiedys ze mam poglady jak czyjas nie zyjaca
            babcia i ze nie czuje mlodego forum,to poszedlem tam gdzie nie ma dyskryminacji
            czyli forum Nowego Sacza.Pozdrawiam i zachecam do pisania
            Milego dnia
            • henia_bochenek witaj Alex 31.01.05, 16:33
              Jestes mily, dzieki za wszystko, mieszkasz w USA?
              gdzie?
              Ja w Michigan - buziaki
              • ellenai Re: witaj Alex 31.01.05, 16:38
                henka my cie tu osmielimy na tym forum,nie masz sie co przejmowac!cmok!:)
                • henia_bochenek Ja mam glupi charakter .... 31.01.05, 16:43
                  Ja mam glupi charakter i wszystkim sie przejmuje...
                  Nawet tym, ze nie wiem dokladnie jak chodzic po tym forum...
                  jakos do tej pory nie interesowalam sie tym .... a szkoda tutaj sa tacy mili
                  wszyscy...
                  buziaczki dla WAS
                  • aleks44 Re: Ja mam glupi charakter .... 31.01.05, 23:09
                    Henia ja w Gorlicach,ale Dunajec i Ellen na pewno po Twojej stronie oceanu
                    pozdrawiam
                    • dunajec1 Re: Ja mam glupi charakter .... 31.01.05, 23:27
                      Widzisz Heniu gdzie Dunajca przelom zaniosl co poniektorych?Ja mieszkam teraz
                      nad jeziorem Erie w Pa,a przedtem to pod Nowym Targiem,tak jak widzisz po
                      sasiedzku,i tu i tam.
                      • ellenai Re: Ja mam glupi charakter .... 01.02.05, 01:58
                        henka mi sie coraz bardziej podoba !henka pisz wiecej!
                      • henia_bochenek witaj Dunajec1 01.02.05, 04:01
                        O moj Boze, robi mi sie slabo jak wspominasz tamte strony, ja nie jestem tak
                        calkiem goralica ale moja mama pochodzila z Gronkowa i zawsze mam ogromny
                        syntyment do tamtych stron i do tamtych ludzi. Mialam tam duzo rodziny i w
                        Bialce, Bukowinie, Gron i sam N. Targ.
                        Wiesz co jezioro Erie to nie tak daleko, napisz dokladnie skad teraz piszesz,
                        moze to byc Michigan albo Ohio, wszystko jedno - sciskam cie tak mocno jak
                        mocno potrafie.
                        • ellenai Re: witaj Dunajec1 01.02.05, 16:48
                          heniu szanowna,niech cie nie slabi na wspomnienia!:)cmok heheheh:)
                • henia_bochenek elleni to do ciebie... 01.02.05, 04:04
                  dzieki za checi osmielenia mnie idzie mi to bardzo sztubacko choc komputery nie
                  stanowia dla mnie zadnej tajemnicy ale na forum trafilam dopiero co, Gorlice
                  nie daleko Sacza a Sacz daleko, bardzo daleko... mam ostatnio dolek, ogarnela
                  mnie jakas nostalgia z ktora trudno sie uporac.
                  Pozdrawiam i sciskam Ciebie i wszystkich dobrych ludzi....
                  • ellenai Re: elleni to do ciebie... 01.02.05, 16:49
                    siedz z nami henka i pisz to bedzie dobrze,cmok!
            • henia_bochenek ALEKS 01.02.05, 04:07
              Fajno, ze tak umiesz tlumaczyc, Gorlice to prawie jak Sacz
              a ze jest tam blisko to jestes mi bardzo bliski - buziaczki
            • henia_bochenek ALEKS 01.02.05, 04:11
              Klikam i klikam i nie chce sie wyslac
              a ta twoja banicja gdzie cie zagnala?
            • henia_bochenek DO ALeksa 01.02.05, 04:14
              Klikam i klikam i nie chce sie wyslac
              a ta twoja banicja gdzie cie zagnala?
              Nie wiem czy cos z tego bedzie nie chce sie wyslac serwer nie kontaktuje.
              Dzisiaj juz pojde spac ale jutro cos napisze
    • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 01.02.05, 03:37
      henka gdzie jestes??????????
      • henia_bochenek ELLENAI 01.02.05, 04:20
        Jestem tutaj w takim kiedys bardzo polskim miescie, ktore nazywa sie Hamtramck
        a dzisiaj juz sie wymieszaly wszystkie nacje a najwiecej to Bangladeszu.
        Teraz mam czas, zrobilam sobie wolne, musialam odpoczac, nie mozna ciagle i na
        okraglo sprzatac cudzych domow, jeszcze kilka dni posiedze a potem do
        roboty.....
        Caluski
        • ellenai Re: ELLENAI 01.02.05, 16:53
          hehe kiedys bardzo polskie miasto w ktorym wymieszaly sie wszystkie nacje
          najwiecej to z bangladeszu............
          no i to sprzatanie!
          Henka jestes u mnie na topie z tym postem!ubostwiam cie,pisz wiecej w ten
          desen:)cmok
      • henia_bochenek zeby bylo weselej 01.02.05, 05:22
        Przychodzi turysta do bacy i mówi:
        - Baco, jaki wy macie piękny krajobraz.
        Na to Baca:
        - No, ale byłby jeszcze piękniejszy gdyby góry nie zasłaniały.
        • aleks44 Re: zeby bylo weselej 01.02.05, 10:09
          Henia ja mieszkam w Gorlicach,ale pisze na Saczu i to wlasnie moja banicja,jak
          na razie za wielka wode sie nie wybieram.To fajnie ,ze Jestes na forum, czasami
          jak jest nas wiecej, to bardzo mile mozna spedzic czas,zachecam i zapraszam do
          wspolnego pisania
          Jezeli chodzi o gory to zeby je lepiej zobaczyc pojechalem kiedys na Slowacka
          strone,tam tez pieknie widac,tylko czasu nie mialem,na dokladne zwiedzanie
          Goraco pozdrawiam
          • ellenai Re: zeby bylo weselej 01.02.05, 17:01
            Henia bardzo zenergetyzowala forum swoimi postami! aktualnie Henia u mnie
            prowadzi hehe ,ja niestety nie umiem tak pisac!cmok
            • henia_bochenek ELLENAI posluchaj.... 01.02.05, 18:21
              Coraz bardziej wpadasz w moje serce... powiedz gdzie jestes, nie boj sie nie
              bede ci niczym glowy zawracac, wiesz jak tu przyjechalam to kazdy napotkany
              Polak wydawal mi sie prawie rodzina i z taka serdecznoscia do wszystkich
              podchodzilam a to wszystko bzdura.... ogromna bzdura.... potem same
              rozczarowania...
              Caluski
              • ellenai Re: ELLENAI posluchaj.... 01.02.05, 19:00
                henka,wpadaj sobie gleboko w moje serce!a co tam,raz kozie smierc(chodzi o mnie
                no tak henka,zycie doswiadcza hehehehheheh cmok
          • henia_bochenek ALeks do ciebie.... 01.02.05, 18:13
            Musze Ci powiedziec, ze tatry sa piekne ja je znam, duzo chodzilam po gorach to
            byla najlepsza forma wypoczynku ale sa cholernie piekne po slowackiej stronie,
            wybierz sie tam polecam Smokowiec i Lomnice Tatrzanska
            oczywiscie latem, chyba ze jezdzisz na nartach to zycze polamania nart.
    • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 01.02.05, 18:23
      Mowilam ze nie chce sie wyslac, ze serwer szwankuje i macie efekty kilka razy
      to samo... bardzo przepraszam.... jutro musze kupic gazete polska i poczytac
      ogloszenia trzeba wreszcie wziasc sie za robote, trzeci tydzien odpoczynku
      wystarczy.....
      Cmokam Was wszystkich czyli Ellenei, Aleksa i Dunajca
      • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 01.02.05, 19:01
        henka,co sie zdubluje to sie wytnie!spokojna glowa!
        roboty se szukaj,zeby na chleb bylo! cmok
        • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 01.02.05, 23:01
          No wlasnie szukam... ale musze znalesc cos porzadnego, takie byle co jak
          pracowalam to juz mam dosc, tzn... nie roboty tylko ludzi a dokladnie bossa.
          Skad piszesz ELLENai????
          Caluski
          • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 01.02.05, 23:35
            na dobrego czlowieka ciezko trafic,najczesciej kazdy chce drugiego ......
            a jezeli chodzi o Polakow to ,za granica nie ma sentymentow,czym mniej mowisz o
            sobie pracy ,tym lepiej dla Ciebie.Troszke slyszalem na ten temat,po prostu
            prawo dzungli.Dla czlowieka uczciwego to sie w glowie nie miesci,ale takie
            zachowanie nie ktorych, jest na porzadku dziennym.Henia bylem po Slowackiej
            stronie ale nie bardzo wiedzialem gdzie jechac,a jak znalazlem fajne miejsce,to
            trzeba bylo wracac do domu i tak na Lysej Polanie bylem okolo 23,a potem
            jeszcze do Gorlic.Kilka zdjec zrobilem i teraz sobie patrze i wspominam,ale
            jeszcze sie tam wybiore ,tak na spokojnie
            Pozdrawiam ,dzieki za caluski
            • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 01.02.05, 23:55
              wszedzie ludzie zarazy sie trafiaja!szkoda ze nasz heniek trafia na takich!
              a pisze heniu z pralni:)tylko w tym pomieszczeniu znalazlo sie miejsce na komp
              w domu cmok heheh
              • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:00
                to Ci sie powodzi fiu fiu,ja pralnie mam w kuchni,ale przynajmniej pod
                reka ,gotuje,piore,zeby tylko troszke wieksza byla ,to bym sobie tam kompa
                ulokowal hehe
                • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:03
                  hehe pralnia,duza,przestrzena,w strategicznym punkcie domu,swietne miejsce do
                  dowodzenia! hehehe
                  • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:06
                    ale wieksza bylaby supeeeer,wprawdzie i tak widzialem mniejsze,ale jestem za
                    wieksza,ale kompik w kuchni tez by dobrze wygladal
                    • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:14
                      w kuchni tez dobrze,ale u mnie w kuchni to nie ma miejsca na komp!:(
                      • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:16
                        ale za to telewizor mam ,dlatego jak pichcze to sobie spozieram,albo radyjka
                        poslucham
                        • ellenai Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:39
                          tv tez niet u mnie w kuchni,tam to mam tylko rondle,patelnie,garki i zarcie cmok
                          • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 00:56
                            troszke malo ,ale za to mozesz sie na pichceniu bardziej skupic hehe
                            • henia_bochenek Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 05:15
                              lubie gotowac i ciagle cos wymyslam... ale tak dla samej siebie to za bardzo
                              sie nie chce.....
                              Ide spac... moze przysnicie mi sie w nocy - chcialabym bardzo....
                              Niech Wam snia sie aniolki
                              do jutra
                              • aleks44 Re: WITAM WSZYSTKICH SADECZAKOW..... 02.02.05, 08:32
                                spij smacznie ,my tu popilnujemy
                                czesc
                                • ellenai eeeeeeeeee henia 02.02.05, 16:58
                                  aniolki to moj patent!ehhe
                                  • henia_bochenek Aniolki 02.02.05, 22:03
                                    zawsze tak mowilam do swoich dzieci i tak mowie teraz nawet do doroslych czyli
                                    niech snia Ci sie aniolki wiec nie tylko Ty ellanei, nie tylko Ty....
                                    Aleks kiedy jedziesz na Slowacje
                                    Zawsze was sciskam i zawsze zycze Wam wszystkiego co najlepsze.
                                    A wogole to malo piszecie.
                                    • ellenai Re: Aniolki 02.02.05, 22:53
                                      heniu nie piszemy bo czekamy na ciebie z zapartym tchem heheh
                                      • aleks44 Re: Aniolki 02.02.05, 23:25
                                        ja przed chwilka przyszedlem z pracy,siadlem i jem jablka ktore dzisiaj kupilem
                                        piszac od czasu do czasu,tez czekam z zapartym tchem hehe
                                        • ellenai Re: Aniolki 03.02.05, 01:40
                                          nie jablka tylko paczki aleks,paczki!
                                          • aleks44 Re: Aniolki 03.02.05, 09:59
                                            wlasnie ze jablka wole ,mam duza skrzynke bede mial na tydzien,i tak mniej
                                            kalorii po zjedzeniu tej skrzynki bede mial niz po jednym paczku hehe
                                            • ellenai Re: Aniolki 03.02.05, 16:51
                                              jablka to ja tez lubie,tutaj tez jest dobry wybor ale oczywiscie szarych renet
                                              ktore ja np uwielbiam nie ma!
                                              • henia_bochenek Re: Aniolki 03.02.05, 21:07
                                                oj nie ma, nie ma.. szarej renety i koksy tez nie spotkalam.... oj bieda...
                                                bieda
                                                • ellenai Re: Aniolki 03.02.05, 21:09
                                                  nie zalamuj sie henka tylko wcinaj granny smith!
                                                  • aleks44 Re: Aniolki 03.02.05, 23:58
                                                    ja do tego jeszcze obieram,sa smaczniejsz,tyle ze pozbawione witamin
                                                  • ellenai Re: Aniolki 04.02.05, 00:08
                                                    e nie obieraj! no wlasnie witamin "siem" pozbawiasz!
                                                  • aleks44 Re: Aniolki 04.02.05, 00:15
                                                    ale na lupach same dodatki,to do nablyszczania i licho wie co
                                                  • ellenai Re: Aniolki 04.02.05, 00:18
                                                    no to wymyc trzeba heheh
                                                  • aleks44 Re: Aniolki 04.02.05, 00:23
                                                    nie mam na to czasu,a tak obieram i zjadam
                                                  • ellenai dobre aleks dobre n/t 04.02.05, 00:32
    • henia_bochenek ABY BYLO WESELEJ... 01.02.05, 23:48
      Rozprawa w sądzie o przyznanie alimentów:
      - Baco, a znacie tę oto Marynę?
      - Ano znam.
      - A to dziecko, to wycie jej zmajstrowali?
      - Ano ja.
      - A co będzie z płaceniem za dziecko?
      - Ja tam panocku za te robote nic nie chce.
      • ellenai Re: ABY BYLO WESELEJ... 01.02.05, 23:52
        heniek brawo ,dobrze napisane!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka