adam.67 04.02.05, 12:58 Liczba na dziś: 4. Tyle dni zostało do podłączenia internetowego u mnie w chałupie !!! "a w lodówce gorzała się chłodzi..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Uwaga! rozpoczynam odliczanie... 04.02.05, 13:00 wspaniale,wreszcie bedziesz Mial staly dostep,a zagryche do gorzaly Masz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Uwaga! rozpoczynam odliczanie... 04.02.05, 13:12 a dziewczyny na imprezę zaproszone są ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Uwaga! rozpoczynam odliczanie... 04.02.05, 13:19 no to Mu Dorotko zabilas kilna hehe no jak moze byc udana impreza bez przedstawicielek plci pieknej ??? pozdrawiam,milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 he he, Dorotka ! 04.02.05, 13:51 Ty to jesteś Yaycara pierwszej klasy, ale wiem dlaczego: ta sama szkoła ;-) Kobiełki... one są takie mięciutkie ;-)))) Czemu nie? żonę się wyśle na ploty albo do kochasia, niech też ma coś z życia, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: he he, Dorotka ! 04.02.05, 15:12 e tam bedziesz zone wyganial,posadzisz ja z aleksem i bedzie gites!nie zapomnij dla mnie o sledziku! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no jasne :-))) 04.02.05, 13:49 też się chłodzi, a jak nadejdzie wiekopomna chwilja, to się spożyje ustyma swymi ;-) Wspomnę Was przy konsumpcji, a wrażenia opowiem (już na żywo w necie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no jasne :-))) 04.02.05, 15:13 a wogole to sie strasznie ciesze ze bedziesz mial net w domu,bo licze na to ze bedziesz z nami na forum!huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Uwaga! rozpoczynam odliczanie... 06.02.05, 23:19 adas to juz jutro bedziemy cie miec bez ograniczen i pod dostatkiem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś