Dodaj do ulubionych

JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM....

07.02.05, 01:33
ELLENAI - mloda dziewczyna - nie wiem dlaczego ale kojarzy mi sie z
ciemnowlosa
ALEKS - pan pomiedzy 40 a 50 - szczuply - troche za duzo spi
DUNAJEC - najmniej Ciebie jakos moge sobie wyobrazic - nie wiem - ale mysle,
ze pochodzisz z takiej miejscowosci o nazwie MANIOWY - mam pytanie - czy
wiesz gdzie sa JAWORKI ?
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 07.02.05, 02:43
      henka,co za ciekawy nasz portret przedstawilas,ja sobie zupelnie ciebie
      wyobrazam,tak kolujesz moja biedna glowe ze za chiny nie wiem ktos ty:)jedno
      musze przyznac,ze cie lubie!
      • henia_bochenek Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 07.02.05, 16:16
        Dzieki Ellenai przynajmniej jedna osoba mnie lubi... dzieki
        • ellenai Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 07.02.05, 17:32
          henka alez my cie tu lubimy wszyscy!
    • dunajec1 Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 07.02.05, 23:55
      Nie ,Heniu nie jestem z Maniow{ani ze starych ani z nowych}musisz szukac dalej
      na poludnie,a gdzie sa Jaworki? Jakze mam nia wiedziec?Jedno mi wstyd
      przyznac,nie bylem w wawozie Homole ,nawet mam znajoma z sasiedniej wioski
      ktora wyszla za maz i mieszka teraz tam,a masz jakies wspomnienia z Jaworkami?
      • henia_bochenek Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 08.02.05, 00:39
        DUnajec - za duzo wspomnien - z Jaworek przez gore i moja rodzinna miejscowosc,
        wiesz ile ja razy ten szlak przeszlam roznymi drogami bo mozesz sobie wybrac
        dluzszy, sredni i krotki.
        W jaworkach BACOWKA taka gospoda, nie ma takiej drugiej, ognisko pali sie na
        srodku a jak czytasz menu to mozg staje w poprzek, potrawy tylko znane podhalu,
        herbata z pradem tez jest.
        Szkoda, ze nie widziales wawozu jest jedynym w europie ja znam tam kazdy kamien.
        Szczawnica i trzy korony czyli pieniny, wiesz ile razy tam bylam i tez roznie z
        zejsciem do czorsztytna albo do kroscienka.
        pozastanawiam sie skad ty mozesz byc, pomysle, musze sobie zorganizowac w
        glowie mape.
        A jak narazie - zdrowka zycze
        • henia_bochenek Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 08.02.05, 01:19
          Dunajec - bardziej na poludnie to moze byc Niedzica albo Czorsztyn albo
          Kluszkowce ale to wlasciwie na poludniowy wschod - powiedz mi
          • dunajec1 Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 08.02.05, 03:21
            Bardzo blisko jestes,bardzo,poszukaj zanim Ci powiem,moze zgadniesz.
            • henia_bochenek Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 08.02.05, 23:03
              Kroscienko, Grywald nie mam juz unnego pomyslu......
              • dunajec1 Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 09.02.05, 00:07
                Musisz dalej na poludnie,az do granicy zeSlowacja,egzamin z geografi hihi
                • henia_bochenek Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 09.02.05, 01:16
                  to moze byc jeszcze Szczawnica...........
                  • henia_bochenek Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 09.02.05, 01:17
                    granica blisko........ powiedz mi.... zlamie sobie glowe a nie mam mapy.
                    • dunajec1 Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 09.02.05, 01:23
                      No dobrze,mieszkalem w samym sercu Spisza,moja mama jest z Niedzicy a ja,czekaj
                      jeszczejedna zagadka,u nas byla taka piosenka,Od Dursztyna do Kacwina jest tam
                      lapszanska dolina,jest to niby serce Spisza...no i ja wlasnie z tej doliny,jak
                      sie nazywa ta wies?
                      • aleks44 Re: JA SOBIE WAS JAKOS WYOBRAZAM.... 10.02.05, 20:33
                        trafilas !!!!,czy Ty mnie przypadkiem nie znasz ?????
                        pozdrawiam serdecznie
                        • henia_bochenek Dunajec ! ja mysle ze.... 11.02.05, 02:10
                          Wiem, ze sa tam Lapsze Nizne.... trafilam?
                          Zdrowka zycze
                          • dunajec1 Re: Dunajec ! ja mysle ze.... 11.02.05, 03:16
                            Absolutnie,jednak z geografia to Ty dobrze zyjesz,a moze powiesz skad znasz?
                            • henia_bochenek Skad znam ???? 11.02.05, 20:58
                              No jak skad, chodzilam roznymi szlakami, jak sie nie myle to tam blisko Ciebie
                              po stronie Slowackiej jest klasztor, czerwony klasztor.... chyba taka ma nazwe,
                              w kazdym badz razie moglo mi sie troche pokickac ale na pewno jest, SPISZ jest
                              polski i slowacki.
                              Pozdrawiam
                              • dunajec1 Re: Skad znam ???? 11.02.05, 22:48
                                Calkowita prawda,znam czerwony klasztor,no i slowacka strone tez jak by
                                inaczej.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka