dunajec1 09.02.05, 23:59 ..samochod? Co bylo zle z nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Aleks poprawiles.. 10.02.05, 00:54 wlasnie tez jestem ciekawa aleks jak tam z samochodem! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks poprawiles.. 10.02.05, 20:13 Witam Was serdecznie Samochod tak, naprawilem.Spalily sie 3 swiece zarowe i dlatego nie zapalil,to jest diselek,bardzo wrazliwy na mrozy hehe ,wiem cos na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Aleks poprawiles.. 10.02.05, 22:29 um,niedobrze a czy to wszysktie dieselki takie wrazliwe na mroz>?chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Aleks poprawiles.. 11.02.05, 00:24 Zrobiles to sam,czy musiales do stacji obslugi jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks poprawiles.. 11.02.05, 19:57 nowe diselki nie maja problemu z odpaleniem w zimie,ale te starsze to raczej tak pisze raczej,bo znam kilku wlascicieli starszych autek nie majacych w zimie problemow,akle moj to ewenement wiec sie przyzwyczailem hehehe Dunajec,nie w stacji obslugi tylko przy balkonie sam.Mam garaz na dzialce ale teraz nie mam szans na dojechanie do niego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś