kapelusiak 19.02.05, 09:59 W dzień się topi a w nocy marznie . Nikogo to nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harnasi Re: śliskie chodniki w Jaśle 19.02.05, 12:49 Cza posypać solą bo się ludzie wypier …….. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: śliskie chodniki w Jaśle 01.03.05, 19:17 kapelusiak napisał: > W dzień się topi a w nocy marznie . Nikogo to nie interesuje? Mnie interesuje. Dziś na ulicy Staszica (ku uciesze przechodniów) wywinełam orła i przykryłam się nogami....... zaiste rozkoszny był to widok.. Dobrze, że nie mam osteoprozy i nie połamałam sobie co bądż.. a może to źle, może jaką kasę bym ściągneła na odszkodowaniu............. Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: śliskie chodniki w Jaśle 02.03.05, 02:35 a moze wladze chca zeby kazdy ze soba nosil woreczek piasku lub soli i posypywal sobie sciezke jak idzie, cos w stylu dziewczynek sypiacych kwiatki w kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: śliskie chodniki w Jaśle 02.03.05, 15:20 monhen napisała: cos w stylu dziewczynek sypiacych kwiatki w kosciele Tobie faktycznie odbilo "w dekiel"... W kazdej wypowiedzi "mieszasz" cos zwiazanego z Kosciolem,badz klerem. Nie podales jednak konkretu:kiedy te dziewczynki sypia kwiatki ?/codziennie,czy tylko wtedy,kiedy na jasielskich ulicach jest lod?/ Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: śliskie chodniki w Jaśle 03.03.05, 03:12 he, he, he uderz w stol a nozyce .... czyzbys byl jakos bardzo emocjonalnie zwiazany lub wrecz przeczulony na punkcie k. kat?? no to: "pochwa (-lony) ouimet"! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: śliskie chodniki w Jaśle 03.03.05, 14:20 monhen napisała > > czyzbys byl jakos bardzo emocjonalnie zwiazany lub wrecz przeczulony na punkcie k. kat?? Tak jak i Ty-monhen!Tylko z odmiennych "punktow odniesienia". ps.Stwierdzenia typu:zawsze,wszyscy,nigdy/itp ogolniki/ swiadcza o plytkosci wiedzy i braku rzetelnosci u wypowiadajacych je.:((( "nigdy nie mow nigdy":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: śliskie chodniki w Jaśle 03.03.05, 14:49 pochlebia mi ze z takim zapalem czytasz i tak doglebnie analizujesz moje wypowiedzi. glebiej chyba niz ja, bo jakos nie moge sie doszukac do czego odnosi sie Twoja ponizsza uwaga: > ps.Stwierdzenia typu:zawsze,wszyscy,nigdy/itp ogolniki/ swiadcza o plytkosci > wiedzy i braku rzetelnosci u wypowiadajacych je.:((( pochwa ouimet!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: śliskie chodniki w Jaśle 02.03.05, 15:23 0kowita napisała: (ku uciesze przechodniów) wywinełam > orła i przykryłam się nogami....... zaiste rozkoszny był to widok.. skoro :rozkoszny/dla przechodniow?/byl to widok,to kto Cie pokryl,przykryl-oprocz Twoich nozek? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: śliskie chodniki w Jaśle 02.03.05, 21:48 Rumieńcem się pokryłam Ouimet. Tylko rumieńcem. Co też Ci do głowy przychodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luq7 Re: śliskie chodniki w Jaśle 02.03.05, 09:36 skoro w Jasle zycie rozrywkowe niemal znajduje sie w fazie zacmienia to najlepiej cieszyc sie z cudzego nieszczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: śliskie chodniki w Jaśle 02.03.05, 21:50 He, he.... słusznie Luq. Nie ma "Jeziora łabędziego" w JDK to w zamian Okowita tańcząca na lodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
luq7 Re: śliskie chodniki w Jaśle 03.03.05, 16:47 dobrze byloby zamontowac kamere ukryta lub cos w tym stylu. W TV lokalnej powinny pojawic sie programy 2 slizgi albo big slizg :) Odpowiedz Link Zgłoś