Dodaj do ulubionych

Wszem i wobec

04.08.05, 17:09
Ogłaszam
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:10

• qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:10
        wpis
        • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:11
          nr
          • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:11
            40000
            • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:12
              został
                dokonany
                  przez
                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:13
                    (chwila napięcia)
                    • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:13
                      (napięcie wzrasta)
                      • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:14
                        (kulminacja!)
                        • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:14
                          (a jak kulminacja to teraz werble)
                          • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:15
                            (ciągle słychać werble)
                              (dalej werble)
                                (jeszcze echo gra)
                                • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:16
                                  (mógłbym właściwie już powiedzieć, ale nie wiem)
                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:16
                                    (żartowałem - wiem)
                                    • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:17
                                      (ale z kartki nie mogę odczytać)
                                      • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:17
                                        (mogę, mogę - bez obaw)
                                        • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:18
                                          (ale zgubiłem linka)
                                          • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:18
                                            (już znalazłem)
                                            • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:19
                                              (no to chyba czas podać)
                                              • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:20
                                                (podroczę się jednak z Wami)
                                                • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:21
                                                  (i podam za chwilę)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:21
                                                    (ja też musiałem się męczyć, żeby odszukać żądany wpis)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:22
                                                    (chyba jednak Wam już powiem)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:22
                                                    (już za chwileczkę, już za momencik)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:23
                                                    (PIątek z Pankracym zacznie się kręcić - ups, to nie to)
                                                    (no więc uwaga)
                                                    (zaraz podam)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:24
                                                    (jak na tacy)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:24
                                                    (choć właściwie powinienem napisać - jak na forum)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:25
                                                    (zagmatwałem się - może by zacząć jeszcze raz od początku?)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:25
                                                    (eee, chyba jednak nie - pozostanę przy tym co jest)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:26
                                                    (no dobra podaję)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:26
                                                    Wpis 40000 to...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:28
                                                    ...jest ten wpis o laskach - cokolwiek by to słowo nie
                                                    znaczyło. ;-)

• qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:28
                                                    Gratulacje dla Tradycji!!! :-)
                                                  • qwerty.tarnow TUTAJ!!! 04.08.05, 17:29
                                                    I po co tu patrzysz? W tym wpisie nic nie ma! :-P
                                                  • qwerty.tarnow TU 04.08.05, 17:30
                                                    Też nic nie ma! Było czytać dokładnie, byście znaleźli. ;-)
                                                  • lubona Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:30
                                                    Znaczy Tradycja!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!

To jak i kto jej wręczy szarfę? Tekla w Krakowie?
            • lubona Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:12
              Ale cedzisz!!!!!!!!!!!!! ;D
              • lubona Re: Wszem i wobec 04.08.05, 17:12
                A ja chce pogratulować!!!!!!!!!!!
                • lemuriza Re: Wszem i wobec 04.08.05, 18:03
                  Łomatko, aleś nadwyrężył moje nerwy...
                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 18:07
                    "Biedne i styrane nerwy"? Czy po prostu "nerwy"? ;-)
                    • teklat Re: Wszem i wobec 04.08.05, 18:24
                      mówiłam, że Tradycja. Widziałam to - i chciałam, żeby tak było, choć o mało co
                      nie wlazłam jej na ten czterdziestotysięczny wpis.
                      Gratulacje jeszcze raz :))
                      • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 18:40
                        teklat napisała:

> choć o mało co nie wlazłam jej na ten czterdziestotysięczny wpis.

Chodzi Ci o ten wpis? Czy wpisując go widziałaś już 40000
                        na liczniku? Czy tak tylko na "czuja" - a "nóż-widelec" się uda? ;-)
                        • lemuriza Re: Wszem i wobec 04.08.05, 18:49
                          powiem tak drogi qwerty, jak się ma mało czasu i wpada na forum sporadycznie i
                          jak się cżłowiek spieszy, bo wie że ma jeszcze dużo zajęć, to takie wpisy jak
                          Twój mocno nadwyrężają nerwy.
                          A moje faktycznie ostatnimi dniami są mocno stargane:).
                          • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 18:54
                            To trzeba "pokaż wszystkie" kliknąć. :-D
                            • lemuriza Re: Wszem i wobec 04.08.05, 19:11
                              Łomatko, nie rób ze mnie debilka qwerty:)
                              • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 20:41
                                Podaję "jakby kto nie wiedział"... ;-)
                        • teklat Re: Wszem i wobec 04.08.05, 23:12
                          O ten! Bo TRadycji był w tym samym czasie - ten 40 000. Ale ona była pierwsza.
                          • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 23:53
                            No to dziwne, bo jak cofnąłem czas na forum, to mi wyszło, że ten Twój - Teklo -
                            wpis z owej godziny 15:49 był wcześniejszy niż Tradycji i to właśnie na
                            póxniejszy wpis Tradycji przypadała równa liczba 40000. Dziwniejsze będzie tym
                            bardziej, jeśli powiesz, że w chwili jak dokonywałaś tego wpisu to widziałaś
                            już na liczniku forum wynik 40000.
                            • teklat Re: Wszem i wobec 04.08.05, 23:55
                              Tak właśnie. Widziałam 40 000. Dlatego miałam pewność, że to Tradycja.
                              • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 04.08.05, 23:58
                                To dziwne się staje wszystko jeszcze bardziej... Hmmm, bo licznik nigdy nie
                                spieszy - raczej spóźnia zawsze. No nic - dla pewności trzeba bedzie jeszcze
                                kiedyś raz sprawdzić co i jak. Bo wpisy z 15:49 są dwa tylko. Ale w takim razie
                                ani jeden, ani drugi nie mógł być tym 40000. Bo jeśli Tradycji nie był , bo Ty
                                w tym czasie widziałaś już tą cyfe na liczniku, a Twój był wcześniej - to Twój
                                też nie mógł być 40000 - bo dokonany został w chwili kiedy te 40000 już sobie
                                widniało. Zagmatwane strasznie...
                                • lubona Re: Wszem i wobec 05.08.05, 15:41
                                  Ja niewinna, mnie wtedy nie było, hihihi. ;D
                                  • qwerty.tarnow Re: Wszem i wobec 05.08.05, 17:33
                                    Mnie też nie było - i tak to jest zostawić ich samych na forum: zaraz coś
                                    zepsują. :-P

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka