28.04.05, 15:07
czas sie zbierac od kompa!:((((((((((((
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: ide pa! 28.04.05, 19:45
      Czyli to juz? Moze jednak nie bedzie sie ten czas dluzyc.
      • aleks44 Re: ide pa! 28.04.05, 23:39
        troszke sie spoznilem hehe
        • ciupazka Re: ide pa! 29.04.05, 11:10
          Miłej majówki!
          • aleks44 Re: ide pa! 29.04.05, 15:37
            chyba bede na dzialeczce,zreszta w poniedzialeki pracuje,wiec nie bedzie tyle
            wolnego,ale Wy wypoczywajcie do woli
            • majak_m Re: ide pa! 29.04.05, 23:49
              Ja to i tak juz za duzo mam wolnego. Ale i ta majowke bede sie byczyc, a co.
              • ellenai Re: ide pa! 30.04.05, 02:02
                kurcze a majowek u mnie nie ma!nie ma wolnego na poczatku maja,nie swietujemy:(
                • aleks44 Re: ide pa! 30.04.05, 08:27
                  to zle ,pody kapiatlizm pozbawil Was takich pieknych chwil jak majowki hehe
                  • ellenai Re: ide pa! 30.04.05, 17:31
                    fakt,wredne to jest hehehhe
    • ellenai ide,bo mnie 27.07.05, 21:36
      wykopuja sprzed kompa:(
      • aleks44 Re: ide,bo mnie 27.07.05, 21:39
        znam ten bol,hehe ja tez zaraz uciekam,nie zapomnij swiatla zgasic ,czesc
        • ellenai Re: ide,bo mnie 27.07.05, 23:08
          jestem,miedzyczasie sie zdrzemnelam,ale pewno teraz nikogo tu nie ma
          • dunajec1 Re: ide,bo mnie 28.07.05, 02:20
            Ano byli,ale wybyli.
            • ellenai Re: ide,bo mnie 28.07.05, 02:55
              no pusto dzis...........
              • aleks44 Re: ide,bo mnie 28.07.05, 09:08
                no to sie nasiedzialas hehe,ja wypilem sobie kawke,odrobinke poczytalem,a
                poniewaz siedze w domku,bo mam druga odsiadke,wiec szukam zajecia,pewnie pojade
                na dzialke,milego dnia Wam zycze
                ale sloneczko przypieka
                • ellenai Re: ide,bo mnie 28.07.05, 15:36
                  o wolne masz?to zazdroszcze!
                  teraz ja pije kawke bo rano jest,wlasnie wstalam i czytam posty!
                  • aleks44 Re: ide,bo mnie 28.07.05, 21:13
                    ja polatelem troszke i poczytalem,teraz ide bo mam kolejke do netu,chyba juz
                    mnie syn nie dopusci,
                    wiec milej nocki czesc
                    • ellenai Re: ide,bo mnie 28.07.05, 21:15
                      ojej,no to jak ty idziesz to ja tez chyba sie bede zbierac sprzed kompa
                      • aleks44 Re: ide,bo mnie 29.07.05, 15:47
                        ide sie czegos napic
                        • ellenai Re: ide,bo mnie 29.07.05, 16:25
                          cos mocniejszego?
                          • aleks44 Re: ide,bo mnie 30.07.05, 22:31
                            tylko piwko ,jak i dzisiaj,nie moge sobie miejsca znalezc,chyba jeszcze tylko
                            chlodny prysznic i do spanka,moze jeszcze jakis filmik??
                            • ellenai Re: ide,bo mnie 30.07.05, 22:53
                              oj cos cie trapi?
                              • aleks44 Re: ide,bo mnie 31.07.05, 09:18
                                e,nie dlaczego,tylko myslalem o dniu dzisiejszym,ale dzis tez mi sie nic nie
                                chce,deszczyk by sie przydal
                                • ellenai Re: ide,bo mnie 31.07.05, 18:31
                                  no to macie miec porzadnie deszczowo i burzowo!
                                  • aleks44 Re: ide,bo mnie 31.07.05, 18:36
                                    troszke popadalo,ale to kropla w morzu,a z drugiej strony dobre i to
                                    • ellenai Re: ide,bo mnie 31.07.05, 18:41
                                      myslalam ze wiecej padalo!
                                      • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 31.07.05, 21:01
                                        nooooooooo dzis była nawałnica nad Słupskiem, z gradem, mnie ominęła, byłam nad
                                        morzem w Jarosławcu, wiałam tez przed deszczem do tawerny na rybkę, ale tam nie
                                        było tak żle, jak ponoc w Słupsku
                                        • aleks44 Re: ide,bo mnie 31.07.05, 21:16
                                          u nas w Gorlicach,wlasnie bedzie burza,od godziny mocno sie blyska ,tylko
                                          patrzec jak sie zacznie,oby tylko nie narobilo biedy,zaraz uciekam z netu,bo mi
                                          szkoda kompa ,zreszta wszystko powylaczam
                                          milej nocki ,uciekam,czesc
                                          • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 31.07.05, 22:44
                                            miłej nocki, wyłączaj, wyłączaj i spij mocno, zycze wam słabej burzy
                                            • aleks44 Re: ide,bo mnie 01.08.05, 09:40
                                              nie spalem za dobrze,bo otworzylem okna,odslonilem zaslony,a grzmialo i
                                              blyskalo ostro,ale nad ranem bylo juz OK
                                              • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 01.08.05, 11:55
                                                dobrze, ze nic złego sie nie stało, sa miasta które mocno ucierpiały, w
                                                Warszawie nadal nie wszyscy mają prąd
                                                • ellenai Re: ide,bo mnie 01.08.05, 16:26
                                                  a ja sie nie wyspalam chociaz spalo mi sie dobrze!
                                                  • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 01.08.05, 18:48
                                                    o, to jak to zrobiłaś, Elle?

ale dzis jest u nas cięzka pogoda, cały dzień ma sie na deszcz a nie pada, nic
                                                    mi sie nie chce i tez musiałam popołudnoiwa drzemkę walnąc
                                                  • ellenai Re: ide,bo mnie 01.08.05, 19:36
                                                    pojecia nie mam jak to zrobilam heheh
                                                  • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 01.08.05, 19:37
                                                    hi hi hi
                                                  • ellenai Re: ide,bo mnie 01.08.05, 20:28
                                                    oj jak mi sie spac chce!!
                                                  • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 01.08.05, 20:54
                                                    ojej, u nas leniwie wieczorek nadchodzi, chłodno sie zrobiło, chyba trzebaby
                                                    pod prysznic wskoczyć, jakąś kolację zorganizować i pogapic sie beznamiętnie w
                                                    tv

a co ty Elle będziesz robic?
                                                  • aleks44 Re: ide,bo mnie 02.08.05, 00:39
                                                    tylko Bys spala,czas marnujesz hehe
                                                  • dunajec1 Re: ide,bo mnie 02.08.05, 02:36
                                                    No wlasnie Aleks,nic tylko marnuja czas,a moze przypomnisz im piosenke
                                                    harcerska,tez nie pamietam dokladnie,ale bylo cos tak"niech kazdy z was sie
                                                    szczerze do pracy swej zabierze",itd pamietasz?
                                                  • ellenai Re: ide,bo mnie 02.08.05, 02:58
                                                    e tam, pracuje bo musze heheh ale teraz ide sie przejsc bo nawet zachmuralo sie
                                                    u mnie i nie jest goraco!
                                                  • aleks44 Re: ide,bo mnie 02.08.05, 09:40
                                                    Dunajcze ,njgorsze jest to ze ja nigdy nie nalezalem do harcerstwa
                                                    ale piosebke jakas dopasujemy,tak czy inaczej nie powinna spac w dzien
                                                    (obrasta w tluszcz) hehe chyba mnie zabije
                                                  • zuzanna6 Re: ide,bo mnie 02.08.05, 10:53
                                                    kurcze, juz sie pogubiłam, która to niby obrasta w tłuszcz, ja czy Elle, która
                                                    z nas ma ci zrobic awanture, co?

fakt, ze obie lubimy czasem w dzien polezeć, ale zadna z nas nie obrasta w
                                                    tłuszcz, my przez sen robimy roweki
                                                  • ellenai Re: ide,bo mnie 02.08.05, 16:26
                                                    hehe dobre zuzanno,ja to sie do niczego zmusic nie moge!
                                                  • aleks44 Re: ide,bo mnie 02.08.05, 22:59
                                                    no to Obie za duzo spicie ,wiec i marnujecie czas hehe
                                                  • ellenai Re: ide,bo mnie 02.08.05, 23:05
                                                    kiedy tak fajnie sie spi!
                                                  • aleks44 Re: ide,bo mnie 02.08.05, 23:35
                                                    z mezem to tak,nawet wskazane,ale samej ??? to strata czasu hehe
                                                  • ellenai Re: ide,bo mnie 02.08.05, 23:52
                                                    e tam !c mok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka