Dodaj do ulubionych

nedza , 3 osoby na +

20.06.02, 13:57
nie ma z kim gadac , pojechał yhwy i nedza , a faciu pewnie obleje egzamin i
sie obrazi na cąły swiat , zamknie sie w piwnicy i bedzie sie .......zował
Obserwuj wątek
    • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 20.06.02, 18:02
      Idź w pierony....oblalem, ale obrazic to sie moge na osrodek w ktorym
      zdawalem....tym bardziej ze egzaminował mnie gość znany z widzenia z
      Limanowej...
      • Gość: otho Re: nedza , 3 osoby na + IP: 217.97.141.* 21.06.02, 17:43
        Na czym Cię oblał.
        • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 21.06.02, 20:30
          W mieście....
          • raduli Re: nedza , 3 osoby na + 22.06.02, 11:28
            wszystko bedzie dobrze , nastepnym razem jak bedzie chciał cie ulac powiedz
            mu ,ze ogłosisz wszem i wobec ,że egzaminator łapał cie za kolano i składał
            propozycje nie moralne , to powinno pomóc
            • yhwh Re: nedza , 3 osoby na + 23.06.02, 13:44
              bedzie dobrze!
              • gofa Re: nedza , 3 osoby na + 24.06.02, 17:14
                co bedzie??? MA BYĆ DOBRZE :)
                • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 25.06.02, 09:06
                  Przed egzaminem zanucę sobie melodie z Janosika...
                  :))
                  • gofa Re: nedza , 3 osoby na + 25.06.02, 12:17
                    a moze lepiej z pythona? ;)
                    • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 25.06.02, 16:32
                      ...ale w wersji Acid Drinkers...
                      • yhwh Re: nedza , 3 osoby na + 25.06.02, 17:04
                        A ja bym sugerowal hymn turecki na folijce odegrac
                        • gofa Re: nedza , 3 osoby na + 27.06.02, 12:06
                          a moze pocwiczyc stepowanie? ;)
                          • Gość: otho Re: nedza , 3 osoby na + IP: 217.97.141.* 27.06.02, 17:38
                            Spróbuj wcisnąć egzaminatorowi folijkę do kieszeni przed egzaminem. Poleci na
                            to. Brzydki ale skuteczny sposób. Poza tym przybędzie nowego klubowicza.
                            • Gość: faciu Re: nedza , 3 osoby na + IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 00:18
                              Ja to wsztstko pierdyka.. yhk.. przyjecgałek o 19:30 z Lublina do Limanowej a
                              dokładniej do Łososiny Grnj... jABCOK PEDZIAŁ ŻE gAŁA SIE OVBRONIŁ DWA DNI TEMU
                              I IMPTRA W łOSOSINIE.... i było nawet fajnie - choć nie całkiem bo na butach
                              musiałem iść 5 kilosów...i jeszcze jeden mgr filozofii......
                              dbrej ncy..
                              • raduli Re: nedza , 3 osoby na + 01.07.02, 14:57
                                historii młotku
                                a poza tym kto to jest jabcok?
                                • gofa Re: nedza , 3 osoby na + 01.07.02, 15:38
                                  oooo...to sami histerycy tutaj? ;)
                                  • raduli Re: nedza , 3 osoby na + 02.07.02, 15:32
                                    racja , limanowa to zagłębie absolwentów historii, w przyszłosci gdy unia
                                    wyjałowi umysły młodych uniopolaków my jako ostatni rdzenni , prawdziwi i
                                    czerstwi dokonamy oswiecenia
                                    • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 03.07.02, 20:12
                                      Świeć Panie nad ich duszami...hehehehe...przecie tu większość to zaplute
                                      liberały i hedonisty..
                                      • raduli Re: nedza , 3 osoby na + 04.07.02, 16:44
                                        etam, gadosz
                                        • gofa Re: nedza , 3 osoby na + 05.07.02, 12:24
                                          ale sobie komplementy prawicie, no no ;)
                                          • raduli Re: nedza , 3 osoby na + 05.07.02, 12:54
                                            to słynny limanowski obyczaj okazywania sobie sympati,
                                            watpliosci moga budzic ostatnie wyniki badań przeprowadzonych w jaskiniach
                                            znajdujących sie w gorcach.
                                            naukowcy twierdza,ze takie kiepskie teksty oznaczały zamiar odgonienia
                                            nielubianego kolesia od ogniska.
                                            to później ludzie wypaczyli ten zwyczaj błednie go interpretujac.
                                            obawiam sie ,że juz niedługo cieżko bedzie jednoznacznie powiedziec, czy w
                                            naszych słowach jest sympatia czy antypatia
                                            • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 06.07.02, 10:48
                                              TAAA... dobry rozgawor...ale cienko piszczysz.....
                                              :)
                                              • marekwino Re: nedza , 3 osoby na + 10.07.02, 12:59
                                                ale przynajamniej piszczy , a nie jak co niektórzy ,nic ani be ani me , milczenie
                                                jest złotem , powienienes byc bogaty , a tu co , dziurawe portki .
                                                • faciu Re: nedza , 3 osoby na + 11.07.02, 19:03
                                                  Coś mi tu bruździsz... Jesteś podpierdalacz...hehe
                                                  • gofa Re: nedza , 3 osoby na + 11.07.02, 19:22
                                                    no no...komplementow ciag dalszy...
                                                  • faciu marekwino - mam Cię 11.07.02, 20:32
                                                    Ha - zostałeś zdekonspirowany - stawiasz browar !!!!
                                                  • gofa Re: marekwino - mam Cię 11.07.02, 21:06
                                                    oooo...pifko...jakie? ;)
                                                  • faciu Re: marekwino - mam Cię 11.07.02, 23:23
                                                    Żywiec albo Tyskie....
                                                  • gofa Re: marekwino - mam Cię 12.07.02, 00:25
                                                    to ja wybieram to drugie - i teraz prosze o dalsze zawezenie, jakie tyskie? :)
                                                  • faciu Re: marekwino - mam Cię 13.07.02, 12:41
                                                    Rzecz jasna Gronie....
                                                    :)
                                                  • marekwino Re: marekwino - mam Cię 13.07.02, 13:53
                                                    okocim , niebieski , a reszta jest milczeniem
                                                  • gofa Re: marekwino - mam Cię 13.07.02, 17:00
                                                    tyskie rzecz jasna...ale ksiazece :)
                                                  • Gość: marekwino Re: marekwino - mam Cię IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 11:08
                                                    prawda jest jedna , najlepsze było ,jest i bedzie piwo......LEŻAJSK
                                                  • yhwh Re: marekwino - mam Cię 16.07.02, 16:25
                                                    Marekwino to Raduli, no nie????
                                                    podobne gusta piwne :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka