03.05.05, 05:35
znowu bardzo wczesnie dzis na targ sie wybierasz!w koncu wczesne ranki sa w
beskidzie bardzo piekne!ale fajnie ze do nas zagladnelas,jakos bardzo mi sie
milo zrobilo z tego powodu!dzieki!cmok
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: 0kowita! 03.05.05, 05:44
      Jak zwykle ....wczesnie mnie cosik budzi (pewnie nieczyste sumienie).
      Pozdrówka i ajlawjuję jak zawsze.
      • ellenai Re: 0kowita! 03.05.05, 05:48
        ja onegdaj wstawalam o 5 rano jak mieszkalam u was,nie bylo to zwiazane z
        wyrzutami sumienia ale z tym ze fajnie bylo tak wczesnie rano wstac!tutaj mi
        sie nie chce! jest innaczej,ajlawiuje cie jak pieron ,przychodz tu czesciej i
        madrze do nas gadaj!cmok
        • aleks44 Re: 0kowita! 03.05.05, 11:10
          pogoda ladna ,powinnas sie dotletnic,moze na rowerku,jedziesz ze mna ?????
          • 0kowita Re: 0kowita! 03.05.05, 11:41
            Z tą wycieczką Aleks to hmmmmmmmmmmm myślę.... a myślenie mam powolne.

Teraz przynoszę to :

plfoto.com/zdjecie.php?picture=631183
            .....dla wszystkich....
            • ellenai Re: 0kowita! 03.05.05, 15:43
              piekny kwiat!tak jak z mojego ogrodka w pl!
              DZIEKI! przynos prosze takie niespodzianki!
              • aleks44 Re: 0kowita! 03.05.05, 20:08
                Okowitko takie mam na dzialce ,mam tez magnolie,tylko troszke anemiczna hehehe
                • ellenai Re: 0kowita! 03.05.05, 20:13
                  o to podrasuj te magnolie czym!
    • 0kowita kurka wodna 12.05.05, 16:34
      Ale mój wątek spadł........... na drugą stronę spadł.
      Już sobie tak nie myślcie, że mnie tu nie ma.
      Ja czuwam i wracam...........
      • ellenai Re: kurka wodna 12.05.05, 16:39
        no tak,tyle tej siekaniny przerabiamy ze nam nieopatrznie okowita spadla w dol!
        masz racje,tak sie nie godzi!ktos madry musi nad nami czuwac!cmok,ajlawiuje cie
        wiosennie,ogromnie sie ciesze ze tu zagladasz!
        • 0kowita Re: kurka wodna 12.05.05, 16:52
          Ja też ajlawjiuję jak zawsze. Tak mnie zmęczyło to wymadrzanie się, te wojny z
          Cuskim, ta wojna z forum Tarnów............. mam tego dośc.

Na forum lubie gadac o niczym, gadac głupoty....... z Tobą i z Adasiem (choc
          jest trudny ale to mój ulubieniec z ulubieńców).......nie lubię sie wymądrzac .
          To ma byc (kurdejamol) rozrywka a nie ciągła walka.

Zazdroszczę Wam!!!!!!!!!!
          Bardzo zazdroszczę. Może ktoś powie, że to Wasze forum ma niski poziom, czatowe
          gadki .......... nie martwcie się tym. Najwazniejsza jest atmosfera i
          życzliwośc a te macie i tego Wam zazdroszczę.
          • ellenai Re: kurka wodna 12.05.05, 17:09
            ja osobiscie nie lubie brac udzialu w madrych rozmowach,ale rzecz jasna nie
            neguje sensu takich rozmow,bo one sa przeciez bardzo potrzebne.Dla mnie po
            prostu internet ma byc odpoczynkiem,ten czas ktory spedzam przed komputerem ma
            mnie relaksowac,dosyc mam stresu i denerwowania sie w realu.Wystarczy mi
            to.Natomiast pasozytniczo lubie czytac rozne wywody,rozwazania i opinie.Po
            prostu lubie tak egoistycznie wykorzystywac innych pogaduszki dla wlasnej
            przyjemnosci,dlatego bardzo lubie jasielskie forum.
            Wlasnie forumowanie dla mnie to ma byc rozrywka i sposobnosc do nawiazywania
            fajnych znajomosci ktore mozna pozniej kontynuowac w realu.Na rozne sciemy
            netowe jak to niektorzy robia udajac niewiadomo kogo i co to ja sie nie
            nadaje.Jak na razie to mialam szczescie przy poznawaniu ludzi w necie!Oby tak
            dalej.
            Pochlebia mi ze lubisz ze mna gadac glupoty,ja uwielbiam czytac twoje posty!
            bardzo,adas tez jest moim ulubiencem,choc wiem ze on na mysl o mnie wzdraga sie
            z obrzydzeniem jak na widok jakiegos plaza ale to nie o to chodzi zeby sie
            wszyscy wzajemnie strasznie kochali,zyczliwym trzeba byc wobec siebie.Mam
            nadzieje,ze na tym forum tutaj ta zyczliwosc bedzie dalej taka jaka jest wobec
            wszystkich.Wasze forum jest moim zdaniem dobre,choc wiem ze cie wiele zdrowia
            kosztuje!zdecydowanie inne od naszego ale dobre!
            • 0kowita Re: kurka wodna 12.05.05, 17:25
              Od lat znam Cię Elle i to , że piszę Ci "Kocham" to nie żadne przymilania.
              Lubię tych ludzi, którzy są prości. Którzy nie piszą jakiś harlekinowych
              dyrdymałów. Ludzi, ktorzy nie uważają się lepsi od innych bo akurat tam
              przeczytli jakąś wysoce intelektualną książkę. Ludzi, którzy maja poczucie
              humoru i umieja powiedziec o sobie "głupia jestem".Ludzi , którzy nie są
              wszachwiedzący i mają tzw. samokrytyzm. Mało takich ludzi w necie. Ty taka
              jesteś dlatego zawsze będę Cię kochac.............. cokolwiek powiesz.
              • ellenai Re: kurka wodna 12.05.05, 18:37
                okowita jestes prawdziwym skarbem w tej wielkiej wirtualnej przestrzeni!kadze
                ci tak bo tak mi na sercu lezy!
                mozliwe jest wiec spotkac miedzy tymi komputerami osoby ktore mozna kochac,ale
                masz racje,jest ich niewielu,bo bardzo niewielu mozna tak naprawde kochac w
                zyciu!
                bardzo,ale to bardzo ajlawjuje cie kolezanko jasielska!:)cmok,mam nadzieje,ze
                sie nasze drogi nie rozejda!cmok
                • zuzanna6 Re: kurka wodna 12.05.05, 20:14
                  chlip chlip bardzo sie wzruszyłam
                • zuzanna6 Re: kurka wodna 12.05.05, 20:15
                  wiecie co, chciałabym należeć do waszej bandy hi hi hi

całkowicie sie z wami zgadzam, ja tez tu klikam by posmiac sie ze wspaniałymi
                  ludżmi i uwielbiam wasze teksty :)
                  • ellenai zuzanno przeciez juz nalezysz cmok n/t 12.05.05, 20:43

• 0kowita Re: kurka wodna 15.05.05, 09:36
                    zuzanna6 napisała:

> wiecie co, chciałabym należeć do waszej bandy hi hi hi
                    >

"forum banda".... założymy takie coś gdy nas już z wszystkich forów z pisanie
                    banialuków wyrzucą.
                    • ellenai laska boska,ze masz w 15.05.05, 16:55
                      zanadrzu wyjscie awaryjne!cmok
                • zuzanna6 Re: kurka wodna 12.05.05, 20:16
                  a słyszałyście kawał o babci, ktora chciała miec komorke?
                  • ellenai nie,ja nie znam,opowiadaj n/t 12.05.05, 20:43

• zuzanna6 Re: nie,ja nie znam,opowiadaj n/t 12.05.05, 20:56
                      babcia molestuje dziadka wieczorem
                      - stary, ja chce miec komorke!!!

No to dziadek w nocy wybudował babci z desek komorke.

A złosliwy sąsiad wziął farbe i na komorce napisał - GŁUPIA ZOŚKA

Rano dziadek powiada:
                      - idź babka na podworko, masz tam swoja komorke i nawet juz dostałas jednego
                      sms - a :)))
                      • ellenai heheh dobre! n/t 12.05.05, 20:58

• zuzanna6 Re: heheh dobre! n/t 14.05.05, 21:43
                          i co słychac Elle?

Okowitki tez nie widac.....

pozdrawiam was dziewczyny
                          • zuzanna6 Re: heheh dobre! n/t 14.05.05, 22:23
                            i cisza......przepadły
                            • ellenai Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 00:20
                              kochana zuzanno pozdrawiam,niestety bylam w ogrodku cale popoludnie!
                              • 0kowita Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 08:18
                                Melduję swoją obecnośc w swoim wątku i na dnia początek........

– Cześć tato, wróciłem!!!
                                Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta:
                                – A gdzieś ty był?!
                                – W wojsku, tato…
                                • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:06
                                  Okowitko witaj w niedzielne przedpoludnie,moze kawki ??
                                  ja wlasnie sobie pije i zastanawiam jak rozplanowac dzien
                                  milego dzionka
                                  • 0kowita Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:22
                                    Ja kawę pijam rzadko i bez wielkiej przyjemności.
                                    Rano to absolutnie mi nie smakuje.

Uff, wreszcie robi się ciepło. Oby tylko nie chciało padac bo coś się chmurzy.
                                    A jak w Gorlicach ???
                                    • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:38
                                      wlasnie w Gorlicach sie zaczelo ,a juz myslalem ze ladna niedziela
                                      bedzie,szkoda
                                      • 0kowita Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:40
                                        Co się zaczeło ???? Pada ????!!!!!
                                        Kurde to i do nas dojdzie....
                                        a ja takie plany miałam.
                                        • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:42
                                          jeszcze nie pada ale chmurzy sie ,wiec jest bardziej pewne ze zacznie padac
                                          • zuzanna6 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 10:48
                                            no niestety pokazywali wczoraj na mapie pogody deszcze prawie w całej
                                            Polsce....:(

u nas niebo takie cięzkie, tez będzie padac...szkoda
                                            • ellenai Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 16:57
                                              za to u mnie ladnie!slonce swieci,no to pakowac manatki i towarzystwo niech do
                                              mnie uderza!
                                              • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 18:09
                                                hehe mialabys dzisiaj zageszczenie,gosci co nie miara,jak to wykarmic
                                                • ellenai Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 18:45
                                                  zarcie u nas az takie drogie nie jest!cmok ,wiec przyjezdzajcie
                                                  • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 20:32
                                                    wczesniej spobuje pojechac do Okowity hehe,to tylko kilkanascie kilometrow
                                                  • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 20:32
                                                    acha ,oczywiscie zartowalem
                                                  • ellenai Re: heheh dobre! n/t 16.05.05, 03:14
                                                    e tam nie zartuj tylko sie spotkajcie na grilu!
                                                  • aleks44 Re: heheh dobre! n/t 16.05.05, 15:21
                                                    co to to nie,ja sobie tylko zartowalem,jeszcze mi slubny Okowity,gebe obije hehe
                                                    no chyba ze na wycieczke rowerowa,to mniej podpadajace,od grila,zawsze mozna
                                                    sklamac, ze sie przypadkowo spotkalo z jakims obcym na szlaku hihi
                                                  • ellenai Re: heheh dobre! n/t 16.05.05, 16:34
                                                    e tam trzeba jasno sprawe przedstawic ,zaprosic slubnego okowity tez!
    • 0kowita i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 19:59
      Strasznie zimny ten maj ... kiedyż będzie ciepło ?
      W tatrach to pewnie śnieg....
      • ellenai Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:13
        zimno,gdzie zimno!!!!!!!!!!!!!!!????????bo u nie dzis bedzie dochodzila
        temperatura do 40 stopni Celsjusza,jezus roztopie sie!
        • 0kowita Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:16
          Żartujesz ? Tak u ciebie gorąco ? A jak jest w lipcu ? muszę popatrzec na mapę
          gdzie Ty jesteś.
          • ellenai Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:27
            tu bywa czasem niemilosiernie goraco,teraz trawa jest zielona ale juz w czerwcu
            bedzie spalona na brazowo,chyba ze ktos woda ja bedzie podlewal ale nikt nie
            podlewa bo sa restrykcje na wode,bo north platte river wysycha w lecie!
            przez to goraco mam takiego globusa ze mnie fras chce wziac
            www.sidney-nebraska.com/
            rany boskie juz jest 31 stopni!ja co prawda jestem 40 mil od sidney ale to i
            tak jeden pies cmok,,chcialam ci termometr pokazac cmok
            • 0kowita Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:34
              Poszukam mapach gdzie to Ty jesteś. Takich upałów to tez nie lubię.
              Ale u nas to upałów parę dni w roku a tak to zimno, zimno i zimno.
              • zuzanna6 Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:52
                o kurcze, takie upały? Elle.....nie wiem czy ci współczuc czy zazdrościc.....
                • ellenai Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 21:07
                  az tak zle nie jest, mozna sie przyzwczaic
              • ellenai szukaj,szukaj 20.05.05, 21:08
                w koncu tu kiedys przyjedziesz mnie odwiedzic,cmok
                • zuzanna6 Re: szukaj,szukaj 20.05.05, 21:10
                  dzieki, byłoby fajnie :)

ale pisałaś o ostrej zimie, czyli zimy sa ostre, a lata gorące
                  • ellenai Re: szukaj,szukaj 20.05.05, 22:14
                    zimy bywaja gwaltowne! ot co!cmok,da sie przezyc
                    • zuzanna6 Re: szukaj,szukaj 21.05.05, 10:56
                      czyli masz pór roku pełny zestaw

wiesz, nie lubię zimna, ale upały juz od 30 stopni w gore mnie tez wykańczają,
                      ledwo sie zipie.....no ale u nas to nie ma klimatyzacji
                      niestety........ewentualnie między lodówlami w megasamach.......wiesz, ze mam
                      problem w tych autobusach miejskich, nie zawsze dojade co lelu, jak
                      upał......brak klimy, tłum.....spoconych ludzi zresztą, przez szyby daje
                      słonce......mam problemy. musze wysiadac.....
                      • ellenai Re: szukaj,szukaj 21.05.05, 16:15
                        nic ci sie nie dziwie ze musisz wysiadac,ja tez nie wyrabiam w takich warunkach
                        ale kiedy ja to ostatnio autobusem jezdzilam hehe daaaaaaawno dzis unas nie
                        bedzie az tak goraco jak wczoraj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka