ellenai 03.05.05, 05:35 znowu bardzo wczesnie dzis na targ sie wybierasz!w koncu wczesne ranki sa w beskidzie bardzo piekne!ale fajnie ze do nas zagladnelas,jakos bardzo mi sie milo zrobilo z tego powodu!dzieki!cmok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: 0kowita! 03.05.05, 05:44 Jak zwykle ....wczesnie mnie cosik budzi (pewnie nieczyste sumienie). Pozdrówka i ajlawjuję jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 0kowita! 03.05.05, 05:48 ja onegdaj wstawalam o 5 rano jak mieszkalam u was,nie bylo to zwiazane z wyrzutami sumienia ale z tym ze fajnie bylo tak wczesnie rano wstac!tutaj mi sie nie chce! jest innaczej,ajlawiuje cie jak pieron ,przychodz tu czesciej i madrze do nas gadaj!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 0kowita! 03.05.05, 11:10 pogoda ladna ,powinnas sie dotletnic,moze na rowerku,jedziesz ze mna ????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 0kowita! 03.05.05, 11:41 Z tą wycieczką Aleks to hmmmmmmmmmmm myślę.... a myślenie mam powolne. Teraz przynoszę to : plfoto.com/zdjecie.php?picture=631183 .....dla wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 0kowita! 03.05.05, 15:43 piekny kwiat!tak jak z mojego ogrodka w pl! DZIEKI! przynos prosze takie niespodzianki! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 0kowita! 03.05.05, 20:08 Okowitko takie mam na dzialce ,mam tez magnolie,tylko troszke anemiczna hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita kurka wodna 12.05.05, 16:34 Ale mój wątek spadł........... na drugą stronę spadł. Już sobie tak nie myślcie, że mnie tu nie ma. Ja czuwam i wracam........... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kurka wodna 12.05.05, 16:39 no tak,tyle tej siekaniny przerabiamy ze nam nieopatrznie okowita spadla w dol! masz racje,tak sie nie godzi!ktos madry musi nad nami czuwac!cmok,ajlawiuje cie wiosennie,ogromnie sie ciesze ze tu zagladasz! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: kurka wodna 12.05.05, 16:52 Ja też ajlawjiuję jak zawsze. Tak mnie zmęczyło to wymadrzanie się, te wojny z Cuskim, ta wojna z forum Tarnów............. mam tego dośc. Na forum lubie gadac o niczym, gadac głupoty....... z Tobą i z Adasiem (choc jest trudny ale to mój ulubieniec z ulubieńców).......nie lubię sie wymądrzac . To ma byc (kurdejamol) rozrywka a nie ciągła walka. Zazdroszczę Wam!!!!!!!!!! Bardzo zazdroszczę. Może ktoś powie, że to Wasze forum ma niski poziom, czatowe gadki .......... nie martwcie się tym. Najwazniejsza jest atmosfera i życzliwośc a te macie i tego Wam zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kurka wodna 12.05.05, 17:09 ja osobiscie nie lubie brac udzialu w madrych rozmowach,ale rzecz jasna nie neguje sensu takich rozmow,bo one sa przeciez bardzo potrzebne.Dla mnie po prostu internet ma byc odpoczynkiem,ten czas ktory spedzam przed komputerem ma mnie relaksowac,dosyc mam stresu i denerwowania sie w realu.Wystarczy mi to.Natomiast pasozytniczo lubie czytac rozne wywody,rozwazania i opinie.Po prostu lubie tak egoistycznie wykorzystywac innych pogaduszki dla wlasnej przyjemnosci,dlatego bardzo lubie jasielskie forum. Wlasnie forumowanie dla mnie to ma byc rozrywka i sposobnosc do nawiazywania fajnych znajomosci ktore mozna pozniej kontynuowac w realu.Na rozne sciemy netowe jak to niektorzy robia udajac niewiadomo kogo i co to ja sie nie nadaje.Jak na razie to mialam szczescie przy poznawaniu ludzi w necie!Oby tak dalej. Pochlebia mi ze lubisz ze mna gadac glupoty,ja uwielbiam czytac twoje posty! bardzo,adas tez jest moim ulubiencem,choc wiem ze on na mysl o mnie wzdraga sie z obrzydzeniem jak na widok jakiegos plaza ale to nie o to chodzi zeby sie wszyscy wzajemnie strasznie kochali,zyczliwym trzeba byc wobec siebie.Mam nadzieje,ze na tym forum tutaj ta zyczliwosc bedzie dalej taka jaka jest wobec wszystkich.Wasze forum jest moim zdaniem dobre,choc wiem ze cie wiele zdrowia kosztuje!zdecydowanie inne od naszego ale dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: kurka wodna 12.05.05, 17:25 Od lat znam Cię Elle i to , że piszę Ci "Kocham" to nie żadne przymilania. Lubię tych ludzi, którzy są prości. Którzy nie piszą jakiś harlekinowych dyrdymałów. Ludzi, ktorzy nie uważają się lepsi od innych bo akurat tam przeczytli jakąś wysoce intelektualną książkę. Ludzi, którzy maja poczucie humoru i umieja powiedziec o sobie "głupia jestem".Ludzi , którzy nie są wszachwiedzący i mają tzw. samokrytyzm. Mało takich ludzi w necie. Ty taka jesteś dlatego zawsze będę Cię kochac.............. cokolwiek powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kurka wodna 12.05.05, 18:37 okowita jestes prawdziwym skarbem w tej wielkiej wirtualnej przestrzeni!kadze ci tak bo tak mi na sercu lezy! mozliwe jest wiec spotkac miedzy tymi komputerami osoby ktore mozna kochac,ale masz racje,jest ich niewielu,bo bardzo niewielu mozna tak naprawde kochac w zyciu! bardzo,ale to bardzo ajlawjuje cie kolezanko jasielska!:)cmok,mam nadzieje,ze sie nasze drogi nie rozejda!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kurka wodna 12.05.05, 20:15 wiecie co, chciałabym należeć do waszej bandy hi hi hi całkowicie sie z wami zgadzam, ja tez tu klikam by posmiac sie ze wspaniałymi ludżmi i uwielbiam wasze teksty :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: kurka wodna 15.05.05, 09:36 zuzanna6 napisała: > wiecie co, chciałabym należeć do waszej bandy hi hi hi > "forum banda".... założymy takie coś gdy nas już z wszystkich forów z pisanie banialuków wyrzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kurka wodna 12.05.05, 20:16 a słyszałyście kawał o babci, ktora chciała miec komorke? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: nie,ja nie znam,opowiadaj n/t 12.05.05, 20:56 babcia molestuje dziadka wieczorem - stary, ja chce miec komorke!!! No to dziadek w nocy wybudował babci z desek komorke. A złosliwy sąsiad wziął farbe i na komorce napisał - GŁUPIA ZOŚKA Rano dziadek powiada: - idź babka na podworko, masz tam swoja komorke i nawet juz dostałas jednego sms - a :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: heheh dobre! n/t 14.05.05, 21:43 i co słychac Elle? Okowitki tez nie widac..... pozdrawiam was dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 00:20 kochana zuzanno pozdrawiam,niestety bylam w ogrodku cale popoludnie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 08:18 Melduję swoją obecnośc w swoim wątku i na dnia początek........ – Cześć tato, wróciłem!!! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: – A gdzieś ty był?! – W wojsku, tato… Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:06 Okowitko witaj w niedzielne przedpoludnie,moze kawki ?? ja wlasnie sobie pije i zastanawiam jak rozplanowac dzien milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:22 Ja kawę pijam rzadko i bez wielkiej przyjemności. Rano to absolutnie mi nie smakuje. Uff, wreszcie robi się ciepło. Oby tylko nie chciało padac bo coś się chmurzy. A jak w Gorlicach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:38 wlasnie w Gorlicach sie zaczelo ,a juz myslalem ze ladna niedziela bedzie,szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:40 Co się zaczeło ???? Pada ????!!!!! Kurde to i do nas dojdzie.... a ja takie plany miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 09:42 jeszcze nie pada ale chmurzy sie ,wiec jest bardziej pewne ze zacznie padac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 10:48 no niestety pokazywali wczoraj na mapie pogody deszcze prawie w całej Polsce....:( u nas niebo takie cięzkie, tez będzie padac...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 16:57 za to u mnie ladnie!slonce swieci,no to pakowac manatki i towarzystwo niech do mnie uderza! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 18:09 hehe mialabys dzisiaj zageszczenie,gosci co nie miara,jak to wykarmic Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 18:45 zarcie u nas az takie drogie nie jest!cmok ,wiec przyjezdzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh dobre! n/t 15.05.05, 20:32 wczesniej spobuje pojechac do Okowity hehe,to tylko kilkanascie kilometrow Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: heheh dobre! n/t 16.05.05, 03:14 e tam nie zartuj tylko sie spotkajcie na grilu! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: heheh dobre! n/t 16.05.05, 15:21 co to to nie,ja sobie tylko zartowalem,jeszcze mi slubny Okowity,gebe obije hehe no chyba ze na wycieczke rowerowa,to mniej podpadajace,od grila,zawsze mozna sklamac, ze sie przypadkowo spotkalo z jakims obcym na szlaku hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: heheh dobre! n/t 16.05.05, 16:34 e tam trzeba jasno sprawe przedstawic ,zaprosic slubnego okowity tez! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 19:59 Strasznie zimny ten maj ... kiedyż będzie ciepło ? W tatrach to pewnie śnieg.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:13 zimno,gdzie zimno!!!!!!!!!!!!!!!????????bo u nie dzis bedzie dochodzila temperatura do 40 stopni Celsjusza,jezus roztopie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:16 Żartujesz ? Tak u ciebie gorąco ? A jak jest w lipcu ? muszę popatrzec na mapę gdzie Ty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:27 tu bywa czasem niemilosiernie goraco,teraz trawa jest zielona ale juz w czerwcu bedzie spalona na brazowo,chyba ze ktos woda ja bedzie podlewal ale nikt nie podlewa bo sa restrykcje na wode,bo north platte river wysycha w lecie! przez to goraco mam takiego globusa ze mnie fras chce wziac www.sidney-nebraska.com/ rany boskie juz jest 31 stopni!ja co prawda jestem 40 mil od sidney ale to i tak jeden pies cmok,,chcialam ci termometr pokazac cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:34 Poszukam mapach gdzie to Ty jesteś. Takich upałów to tez nie lubię. Ale u nas to upałów parę dni w roku a tak to zimno, zimno i zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 20:52 o kurcze, takie upały? Elle.....nie wiem czy ci współczuc czy zazdrościc..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i jak zyjecie kochane ludki ? 20.05.05, 21:07 az tak zle nie jest, mozna sie przyzwczaic Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai szukaj,szukaj 20.05.05, 21:08 w koncu tu kiedys przyjedziesz mnie odwiedzic,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: szukaj,szukaj 20.05.05, 21:10 dzieki, byłoby fajnie :) ale pisałaś o ostrej zimie, czyli zimy sa ostre, a lata gorące Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: szukaj,szukaj 20.05.05, 22:14 zimy bywaja gwaltowne! ot co!cmok,da sie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: szukaj,szukaj 21.05.05, 10:56 czyli masz pór roku pełny zestaw wiesz, nie lubię zimna, ale upały juz od 30 stopni w gore mnie tez wykańczają, ledwo sie zipie.....no ale u nas to nie ma klimatyzacji niestety........ewentualnie między lodówlami w megasamach.......wiesz, ze mam problem w tych autobusach miejskich, nie zawsze dojade co lelu, jak upał......brak klimy, tłum.....spoconych ludzi zresztą, przez szyby daje słonce......mam problemy. musze wysiadac..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: szukaj,szukaj 21.05.05, 16:15 nic ci sie nie dziwie ze musisz wysiadac,ja tez nie wyrabiam w takich warunkach ale kiedy ja to ostatnio autobusem jezdzilam hehe daaaaaaawno dzis unas nie bedzie az tak goraco jak wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś