Dodaj do ulubionych

Knajpy w Bochni ?

19.04.02, 11:57
Właściwie nie wiem po co pytam bo mi i tak nikt nie odpowie. Wybieram się 23
kwietnia do Bochni...znacie jakies fajne knajpy...
P.S. Może to ktoś przeczyta.. ale za rok..
:)))
Obserwuj wątek
    • octave Re: Knajpy w Bochni ? 06.05.02, 16:26
      Deko wcześniej, ale...
      Chyba nie ma tam żadnych.
      Kiedyś to były "lokale"!! Sławetna "Turystyczna"... Hehehe
      • Gość: Piter Re: Knajpy w Bochni ? IP: *.sp / 192.168.5.* 09.05.02, 21:26
        wiem ze juz po fakcie ale znam tam tylko budke z hamburgerami:)) nawet nie
        wiem na jakiej ulicy, ale były niezłe:)
        • faciu Re: Knajpy w Bochni ? 15.05.02, 22:25
          Nic to że pofakcie - mimo wszystko dzięki....na pewno bedę w Bochni jeszcze
          nieraz....tak więc wątek aktualny :)))
      • Gość: Kicia Re: Knajpy w Bochni ? IP: *.sp / 192.168.5.* 11.06.02, 19:19
        Polecam bardzo BAR NA SKAŁCE, UL STRZELECKA, SUPER JEDZONKO I PIWKO LANE ZA
        SUPER NISKA CENE!!!!!
        • faciu Re: Knajpy w Bochni ? 12.06.02, 23:05
          Daleko to od miejsca skąd jeżdżą autobusy.. albo np od ulicy 3 Maja ??
          • Gość: Anja Re: Knajpy w Bochni ? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:30
            Cholera jestem z Bochni, a nic nie wiem o barze na Skałce. Ani o ul.
            Strzeleckiej!!! Bochnia jest mała, ale fajnych knajp raczej nie ma. Czasami (
            oczywiście w lecie) można posiedzieć w ogródkach na Rynku, ale ja wolę
            generalnie inne klimaty. Tzn. nie odpowiada mi towarzystwo lal, które malują
            się 2 godziny przed wyjściem i zakładają swoje świąteczne ubrania. A przy
            okazji taksują innych. Spoko jest też na Górce, jeśli nadal istnieje.
            • faciu Re: Knajpy w Bochni ? 06.07.02, 20:25
              Hmmm. chyba większość z Bochni siedzi na codzień w Krakowie...No ale punkt
              oparcia juz jest- Strzelecka, górka...
              :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka