faciu 19.04.02, 11:57 Właściwie nie wiem po co pytam bo mi i tak nikt nie odpowie. Wybieram się 23 kwietnia do Bochni...znacie jakies fajne knajpy... P.S. Może to ktoś przeczyta.. ale za rok.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
octave Re: Knajpy w Bochni ? 06.05.02, 16:26 Deko wcześniej, ale... Chyba nie ma tam żadnych. Kiedyś to były "lokale"!! Sławetna "Turystyczna"... Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Knajpy w Bochni ? IP: *.sp / 192.168.5.* 09.05.02, 21:26 wiem ze juz po fakcie ale znam tam tylko budke z hamburgerami:)) nawet nie wiem na jakiej ulicy, ale były niezłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Knajpy w Bochni ? 15.05.02, 22:25 Nic to że pofakcie - mimo wszystko dzięki....na pewno bedę w Bochni jeszcze nieraz....tak więc wątek aktualny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Knajpy w Bochni ? IP: *.sp / 192.168.5.* 11.06.02, 19:19 Polecam bardzo BAR NA SKAŁCE, UL STRZELECKA, SUPER JEDZONKO I PIWKO LANE ZA SUPER NISKA CENE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Knajpy w Bochni ? 12.06.02, 23:05 Daleko to od miejsca skąd jeżdżą autobusy.. albo np od ulicy 3 Maja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Knajpy w Bochni ? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:30 Cholera jestem z Bochni, a nic nie wiem o barze na Skałce. Ani o ul. Strzeleckiej!!! Bochnia jest mała, ale fajnych knajp raczej nie ma. Czasami ( oczywiście w lecie) można posiedzieć w ogródkach na Rynku, ale ja wolę generalnie inne klimaty. Tzn. nie odpowiada mi towarzystwo lal, które malują się 2 godziny przed wyjściem i zakładają swoje świąteczne ubrania. A przy okazji taksują innych. Spoko jest też na Górce, jeśli nadal istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Knajpy w Bochni ? 06.07.02, 20:25 Hmmm. chyba większość z Bochni siedzi na codzień w Krakowie...No ale punkt oparcia juz jest- Strzelecka, górka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś