Dodaj do ulubionych

co na obiad dzis?

08.05.05, 19:39

u mnie pieczona piers kurczaka,jakies warzywka i do tego ziemnaki,a wasze
niedziene menu?ja bardzo lubie pichcic w niedziele,bo czlowiek nie
biega,siedzi w domu spokojnie i moze mieszac w garze ile sie mu zywnie podoba

nowe alternatywne forum GORLICE!!
Nowy Sacz
[']-JPII
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 19:54
      dzisiaj sobie odpuscilem hehe,tylko frytki z mielonym,zostaly mi od
      czwartku,wiec musialem je skonczyc,zupki nie bylo
      • dunajec1 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 19:59
        Tez juz jestem glodny,a na obiad cos bedzie ,po zapachu to czuje fasolke po
        bretonsku,jakies miesko pewnie i ziemniaki,no i sos powinien byc,nie?Za chwile
        bede wiedzial,smacznego.
        • aleks44 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 20:22
          nie jedz tyle,bo bedziesz mial nawage hehe
          • dunajec1 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 20:24
            Nadwage to i tak mam,moze nie duza ale jest,a jesc trzeba,hihi.
            • ellenai Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 20:35

• aleks44 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 20:47
                u mnie fasolka po bretonsku,bywa nawet czesto,ale to dla mlodego,ja jem tylko
                jak ja gotuje i przyprawiam,a ostatnio jak juz kiedys wspominalem to naszlo
                mnie na bigosik,niestety konczy sie juz bo i tak jadlem go sam
                a swoja droga to ja tez lubie pitrasic,ale troche sie oszczedzam bo bym pekl z
                obzarstwa hehe
                • ellenai Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 21:00
                  heheh no to cos dobrego ugotuj jak przyjade do ojczyzny! ok?
                  • aleks44 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 21:25
                    nie ma sprawy,pierwsze przyjedz potem sie zastanowie hehe moze jakas
                    pieczen,nachodzi mnie na cos wedzonego,takie w wedzarni,tylko co ????
                    • ellenai Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 21:27
                      boczek?jheheh
                      • aleks44 Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 21:45
                        moze boczek,ale to za bardzo dostepne,moze jakies szaszlyki,ale musze
                        przetestowac,bo to chodzi o wedzarnie
                        • ellenai Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 22:01
                          a to sam chcesz wedzic?
                          • dunajec1 Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 01:07
                            Ja wedze sam,ale tylko szynke,tz.kupuje mieso z lopatki albo udo marynuje pare
                            dni a potem,mam taka malutka wedzarke{wiekszy gril} i wedze,przypomina mi to
                            wedzenie na wsi w kraju,miesko pachnie dymem,aaach.
                            • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 02:03
                              no prosze sami specjalisci od wedzenia na tym forum
                              • aleks44 Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 07:30
                                wlasnie chcialem Ci odpowiedziec na ten watek,ale mi net siadl wczoraj,wiec
                                robie to dzisiaj,widze ze Dunajec to zawodowiec,ja nigdy takich smakolykow nie
                                wedzilem,ale widze ze juz wiem co bede wedzil,tylko miesko kupie i zamarynuje
                                milego dzionka
                                • aleks44 Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 10:41
                                  juz wiem,bylem w sklepie i kupilem karkowke,wiec ukroilek klika
                                  plastrow ,pobilem mlotkiem i usmazylem do tego ziemniaki i kapusta kiszona
                                  reszte mieska do pieczenia,juz jest posypane ziolami i jutro sie usmazy
                                  • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 16:18
                                    pycha,a ja zupelnie nie wiem co u mnie na obiad dzis,ranek jeszcze jest,dopiero
                                    parze kawe cmok
                                • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 16:17
                                  tak przypuszczalam ze ci net siadl,
                                  a co do wedzenia to moze dunajcec podzieli sie swoimi metodami wedzenia! ehhe
          • ellenai Re: co na obiad dzis? 08.05.05, 20:25
            ale dunajcowi dobrze,bo mu gotuja! fasolka po bretonsku to pycha jest ale u
            mnie nikt tego jadl nie bedzie wiec nie gotuje,dobrego mielonego tu tez nie ma
            bo nikt nie miesza wieprzowiny z wolowina ,a wolowina mielona strasznie sucha
            tu jest chociaz juz sie przyzywczailam i lubie hamburgera zjesc cmok
            • majak_m Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 14:48
              Wczoraj to mialem typowy dla mnie obiad niedzielny. Tzn. pizza i piwko hehehe.
              Moze malo zdrowo ale nic sie czlowiek nie orobi. Dzis nic nie gotujemy, nikomu
              sie nie chce.
              • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 16:16
                a u nas typowy obiad niedzielny,tzn w pl jak dorastalam to byl rosol z kury z
                makaronem!
                • majak_m Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 16:59
                  U mnie w domu nadal tak jest. Niestety, wszystkie weekendy zmuszony jestem
                  spędzać poza nim :(
                  • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 17:01
                    hehe szkoda,a jak u mnie w domu w pl teraz jest to nie wiem:(buuu
                    • majak_m Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 17:21
                      Wyslij jakiegos szpiega!
                      • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 18:57
                        zglaszasz sie?
                        • majak_m Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 22:09
                          Jesli tylko uwazasz, ze mozna mi zaufac to pewnie ze tak.
                          • ellenai Re: co na obiad dzis? 09.05.05, 22:16
                            mozesz byc jawnym szpiegiem! hehehe
                            • aleks44 Re: co na obiad dzis? 11.05.05, 08:21
                              szpiegami nie warto byc,wiesz potem IPN,lustracja ....
                              • assasin76 Re: co na obiad dzis? 11.05.05, 12:37
                                pomidorowa made in Lidl:)))nie chciało mi się dzisiaj wymyślać na co mogę sobie
                                pozwolić,żeby mi cukier nie podskoczył:)
                                • majak_m Re: co na obiad dzis? 11.05.05, 13:17
                                  A u mnie dziś barszczyk (made by majak) i udka z kurczka (made by tatus majaka).
                                  • assasin76 Re: co na obiad dzis? 11.05.05, 14:42
                                    i jak dobre były?:)ee co ja pytam pewnie pyszne;))))
                                    • majak_m Re: co na obiad dzis? 11.05.05, 14:57
                                      Moga byc :P
                                      A Ty poprzestalas na zupce?
                                      • ellenai Re: co na obiad dzis? 11.05.05, 15:33
                                        a ja nie wiem co bedzie,wczoraj byly burritos,pycha,dzis jeszcze sie nie
                                        obudzilam ale na pomidorowa to mialabym ochote!
                                      • assasin76 Re: co na obiad dzis? 12.05.05, 22:38
                                        niestety,,,ale odbije sobię wkrótce;)))
                                        ale uszka tylko mogą być?:)co było nie tak?:)
                                        • ellenai Re: co na obiad dzis? 12.05.05, 22:49
                                          uszka,uszka z grzybami!pycha
                                          • majak_m Re: co na obiad dzis? 12.05.05, 23:02
                                            E tam ten moj barszczyk, takie bele co ;)
                                            • ellenai Re: co na obiad dzis? 12.05.05, 23:08
                                              nie lubisz barszczyka!?hehehe
                                              • majak_m Re: co na obiad dzis? 12.05.05, 23:17
                                                Nie no lubie, tylko nie robic :P
                                                • ellenai Re: co na obiad dzis? 12.05.05, 23:52
                                                  e no barszczyk to prosta sprawa do zrobienia!
                                                  • majak_m Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:02
                                                    Nie zaprzeczam, ale gotowac nigdy nie lubie. Wole grillowac :P
                                                  • ellenai Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:16
                                                    uuu grilowanie to zajecie mojego meza,on uwielbia grilowac i swietnie mu to
                                                    wychodzi,ja sie do tego nie pcham!
                                                  • majak_m Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:19
                                                    No bo grillowanie to meskie zajecie! I mi tez bardzo odpowiada.
                                                  • ellenai Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:23
                                                    nie przypuszczalam ze to meskie zajecie,w pl jak bylam to zawsze grilowalam
                                                    sobie z jedna kolezanka,bardzo milo to wspominam,jej maz jakos nie udzielal sie
                                                    w tym grilowaniu,nie wiem moze takie wredne zolzy z nas byly i bal sie nas?
                                                  • majak_m Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:26
                                                    Bo przy grillu z piwkiem w reku sama rozkosz. A wszedzie gdzie bywam to przy
                                                    grillu zawsze chlopa stawiaja.
                                                  • ellenai Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:29
                                                    no to w innych srodowiskach sie obracasz hehehhe
                                                  • majak_m Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:30
                                                    Pewnie tak i mysle juz stereotypowo.
                                                  • ellenai Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 00:35
                                                    ty jestes miastowy ,ja jestem wiejska,no to sam widzisz jak jest heheh nawet w
                                                    obsludze grila sie roznimy hehe
                                                  • aleks44 Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 07:04
                                                    przy grilu tylko chlop !!!! hehe,to odpowiedzialne zajecie i niebezpieczne dla
                                                    kobiety.Dla was dziewczyn to zajecia mniej odpowiedzialne ,nalewanie
                                                    piwka,przynoszenie zakasek,sprzatanie po grilu,no i gary do mycia hehehe
                                                    zabijesz mnie ??? hihi
                                                  • assasin76 Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 07:55
                                                    jeśli nie Ell Aleks to ja to zrobię:)))
                                                  • majak_m Re: co na obiad dzis? 13.05.05, 09:23
                                                    Bedziesz musiala Nas obu :P
                                                  • assasin76 mnie tam 13.05.05, 11:42
                                                    wszystko jedno;)hehehehe
                                                  • ellenai Re: mnie tam 13.05.05, 18:44
                                                    dwa na dwa,ja aleksa morduje,a asek przydusi majaka pokazowo!hehehe
                                                  • majak_m Re: mnie tam 13.05.05, 20:31
                                                    No nie wiem czy warto sie nawet bronic?
                                                    To moze byc nawet przyjemne takie mordowanie :P
                                                  • ellenai um ,oj nie obiecuj 13.05.05, 21:22
                                                    sobie za duzo po tym przyduszaniu heheh
                                                  • assasin76 Re: mnie tam 13.05.05, 21:01
                                                    ehheeeh przydusimy ich aż miło::)
                                                  • ellenai dokladnie asek 13.05.05, 21:23
                                                    musi byc NAM obu milo heheh
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 13.05.05, 22:47
                                                    no to czekam na to duszenie hehe,a wlasciwie to za co ??? hihi
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 13.05.05, 23:03
                                                    za dyskryminacje kobiet przy grillowaniu hehe
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 13.05.05, 23:50
                                                    chyba oszczedzanie ,tam gdzie duzo smrodu z tluszczu,a mycie garow to nic
                                                    zlego,tylko lakier z paznokci zchodzi
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 14.05.05, 03:26
                                                    taki lakier wcale latwo nie jest polozyc heheh
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 14.05.05, 07:57
                                                    lakier ,lakierem,ale przypomnialem sobie,ze kupilem karczek zamarynowalem i
                                                    dzisiaj musze go upiec ,zeby bylo cos do ogryzania
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 14.05.05, 17:58
                                                    ja dopiero kawe zrobilam,nie wiem co dalej ehhehe
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 14.05.05, 20:39
                                                    to powinnas ja wypic,ja tak zrobilem jakas godzinke temu hehe
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 15.05.05, 00:18
                                                    he no to dobrze,pij pij
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 15.05.05, 09:31
                                                    ja jestem w trakcie,wlasnie sobie sacze kawke,wpadnijcie zrobie i Wam
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 15.05.05, 17:21
                                                    ja tez pije kawke teraz hehe
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 15.05.05, 18:16
                                                    i ja tez ,ze smietanka
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 15.05.05, 18:47
                                                    smietanki to ja nie,ale maz mi wczoraj nocy gledzil o cappuchino to mu musialam
                                                    robic! tez go naszlo na kawe noca
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 15.05.05, 20:23
                                                    sam nie umie ????? ja mojej zonie do do lozka przynosze,oczywiscie rano bo
                                                    wieczorem kawy nie pije
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 16.05.05, 03:15
                                                    uuuuuuu,no prosze jaki ty kulturalny jestes!
                                                  • aleks44 Re: dokladnie asek 16.05.05, 15:23
                                                    do kuturalnego to mi jeszcze bardzo duuuuuzo brakuje,ja tylko uczynny jestem
                                                    hehe
                                                  • ellenai Re: dokladnie asek 16.05.05, 16:34
                                                    hehe e nie badz taki skromny hehehe
                              • ellenai no wlasnie aleks,to sliski interes n/t 11.05.05, 15:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka