tonys 30.05.05, 11:42 jakie sa dobre, godne polecenia, jaka cena sam jestem nowincjuszem w tym temacie i czekam na odpowiedzi ekspertów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: solarium w jaśle 31.05.05, 07:00 Nikt nie odpowiada a ciekawam .... kto tu ekspertem od solariów jest ? Bo ja nie poradzę... w życiu tam nie byłam i się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: solarium w jaśle 31.05.05, 20:32 W zyciu bym do solarium nie poszedl, brrr...ohyda. Jak mozna sie na zywca grillowac? Po co? Zeby miec wiecej zmarszczek, przebarwien, a na deser jakies dorodne raczysko wyzerajace spieczona skorke kawalek po kawalku? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: solarium w jaśle 31.05.05, 21:25 Nigdy tam nie byłam i byc nie chcę... raczej uciekam przed promieniami ultrafiletowymi bo ... ale nie smiejmy się z innych upodobań ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: solarium w jaśle 01.06.05, 01:00 ...solarium jest the best...przynajmniej cieplo... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: solarium w jaśle 01.06.05, 01:01 ..kurcze sam jestem zdumiony ze tu wpadlem.. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: solarium w jaśle 01.06.05, 01:02 ..do tej naszej netowej dziury... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: solarium w jaśle 01.06.05, 14:43 0kowita napisała: ... ale nie smiejmy się z innych upodobań ... ?? A coz Ty sie zrobilas taka moderatorsko poprawna? Wedlug mnie sama instytucja "solarium" to porazka na zdrowym razsadku a systematyczne odwiedzanie tego przybytku nie wydaje mi sie byc powodem do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: solarium w jaśle 01.06.05, 15:33 Nie zrobiłam się "moderatorsko poprawna" ino w sinusoidzie nastrojów jestem teraz w okresie uprzejmosci i wyrozumiałości dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: solarium w jaśle 02.06.05, 01:38 0kowita napisała: jestem teraz w okresie uprzejmosci i wyrozumiałości dla każdego. :))) teraz rozumiem ...dlaczego lagodnosc! Skoro w okresie... Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: solarium w jaśle 01.06.05, 02:46 tonys napisał: > jakie sa dobre, godne polecenia, jaka cena powazna szansa na raka skury w sumie nikt w to nie wierzy dopoki tego nie ma good luck Odpowiedz Link Zgłoś