25.06.05, 21:24
spedza wakacje w Kleczanach k/Nowego Sacza :):):)Sam po raz perwszy polecial
przez Atlantyk:):)
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: a moj syn 25.06.05, 21:42
      pozdrawiam ciebie, i twego dzielnego syna :)

na pewno cudownie w Polsce odpocznie
      • ellenai Re: a moj syn 25.06.05, 22:35
        Zazdrozcze synowi!bardzo,a czemu akurat kleczany wybraliscie?martusia sciskam
        cie mocno!
        • robin153 Re: a moj syn 25.06.05, 22:43
          Lucy,

tez duze buziaki dla Ciebie. malo mam czasu na forum teraz bo zmieniam prace,
          ale czesto mysle o Tobie ze przydalby sie nam jakis zjazd najelpiej w PL.

Kleczany to nasza rodzima miejscowosc skad pochodzi moja Babcia (Korczynska -
          bylo w tej ropdzinie bardzo duzo dzieci wiec prawie co druga osoba w Kleczanach
          to ktos z rodziny)> Tam rodzice wybudowali sobie maly letni domek i Ben co roku
          spedza tam przynajmniej jeden miesiac. Przyjezdza zawsze niesamowicie wypoczety.
          Pelen wrazen. Podobno pytal sie mamy mojej czy moglby w Kleczanach na stale
          mieszkac :):):):) - widac Kleczany bija Waszyngton!
          • ellenai Re: a moj syn 25.06.05, 22:49
            Martus a we wrzesniu sie wybierasz do londka?alexowa tam ma jechac! ja nie moge
            sama wiesz czemu!Jak tylko bede mogla to sie wybiore na ktoras nasiadowe z
            wami! a moze ty do denver moglabys sie kiedys wybrac?
            a co do netu,to ja wlasciwie mam tylko czas na szybkie pisanie glupot na tym
            forum,na nic inne czasu nie mam a juz zeby madrzej napisac to kompletnie
            wysiadam w tym temacie!ostatnio od netu bylam odcieta!
            Kleczany sa piekne!madrego masz syna ktory docenia wlasne korzenie!
            • robin153 Re: a moj syn 26.06.05, 03:04
              wiesz, nie wie zadeklarowalm sie z Londkiem ale kto wie???? Zobaczymy jak z ta
              nowa praca bo wlasnie we wrzesniu zaczynam (ta sama firma inny dzial)

A nie wiem dlaczego nie mozesz????czyzby???????????
              ja nieregularnie wpadam na forum to i zaleglosci mam:(
              • aleks44 Re: a moj syn 26.06.05, 10:40
                wprawdzie jestem z Gorlic,ale znam jednego goscia o nazwisku Korczynski,wlasnie
                z Kleczan k.Sacza,obecnie mieszka w Rożnowicach,czy Sietnicy,nie daleko Biecza.
                Mial brata wojskowego i siostre lekarke,ale tak dokladnie nie wiem,moze to
                rodzina z Toba ??
                • robin153 Re: a moj syn 26.06.05, 16:40
                  Bardzo mozliwe :). Ja tej dalszej rodziny juz tak dobrze nie znam bo sama
                  urodzilam sie w krakowie ale moj pradziadek mial 11 dzieci, wiec jest duze
                  prawdopodobienstwo ze jak z Kleczan i Korczynski to rodzina:):):). Moja
                  najblizsza rodzina mieszkala w N. Saczu.
                  • aleks44 Re: a moj syn 26.06.05, 18:55
                    zapytam mojego Eugieniusza moze on cos bedzie wiedzial.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka