Dodaj do ulubionych

Nowy sklep komputerowy w CCH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:01
Czy opłaca się kupkwać tam nowe komputery? a dokładnie chodzi mi o cene i
jakosc czesci zawartych w nim!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszczanin Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 08:28
      MOim zdaniem tanio!!!
      Wypasione czesci sie w nim znajduja
    • Gość: 45trefgwd Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:06
      sdfgwerg43t34r4
      • Gość: 45... Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:27
        JAK SIE ON NAZYWA BO ZAPOMNIAŁEM?
    • Gość: szamanka Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:29
      Jak najbardziej polecam! Kupilam tam ostatnio lapka i jestem z niego bardzo
      zadowolona. pozdrawiam!
      • Gość: asde-rolercaster Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.netia.com.pl 03.07.07, 12:47
        a ja kupilem w trytonie lapka bo mieli taniej o 10% :)
      • d_o.o_b Re: Nowy sklep komputerowy w CCH 04.07.07, 01:07
        Laptopy to w każdym sklepie mają takie same, bo są sprowadzane od producenta. A
        co do cen to niektóre podzespoły mają tańsze a niektóre droższe. Jak kupujesz
        cały zestaw komputerowy to w każdym sklepie idzie coś utargować. Zawsze można
        powiedzieć, że u konkurencji to czy tamto kosztuje parę złotych mniej...
        • Gość: murka Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:11
          POlecam -tanio
          • Gość: ? Re: Nowy sklep komputerowy w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:39
            ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka