aleks44 03.07.05, 13:08 wlasnie zjadlem malutki obiadek i teraz jade na rowerze sie przejechac,nie wiem jeszcze dokladnie gdzie ,ale jade ,czesc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 03.07.05, 13:46 Wiesz, ze ja na to jak na lato :) Planu jeszcze nie mam, wiem natomiast jedno, ze pora przetestowac nowe buciki i zatrzaski spd. Moze pojade dzis szlakiem w kierunku Florynki. Podobno calkiem fajna trasa na rowerek. Przewyzszenie to na oko 200m. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 03.07.05, 19:23 przejechalem...... moze z 1000 m, bo zlapalem kapcia.A bylo to tak.Tamtej niedzieli jak wrocilem i zdejmowalem rower z auta ,zobaczylem ze jest na kapciu,ale nie naprawialem kola do dzisiaj,zalatelem detke,zalozylem kolo i po godzinie patrze a tu znowu kapec wiec zrobilem jeszcze raz ,rower stal przez dwie godziny bylo OK.Potem postanowilem gdzies pojechac,ale nie chcialem roweru zakladac na auto ,tylko z pod bloku pojechalem,ujechalem kilkaset metrow i cos nie tak,patrze kapec,juz mi sie nie chcialo robic tylko wrocilem do domu,zostawilem roewr i pojechalem sobie na dzialeczke autkiem,jedym slowem zmrnowany dzien na szlaku w tamtych okolicach nie bylem nigdy,ale krecilem sie po drugiej stronie gorki, Mochnaczka,Izby ,Bieliczna pozdrawiam > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 04.07.05, 21:53 Moj wczorajszy wypad to porazka. Mialo byc tak pieknie, ladna pogoda, zero turystow, nowe pedalki ;). Tymczasem kumpel, z ktorym jezdze wpadl na pomysl zeby jechala z nami kobieta :( Dystans mierzylem w ilosci narzekan/min ;) Od dzisiaj jezdze wylacznie sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 04.07.05, 22:44 wlasnie ja tak robie,ale kobieta???? ja bym tam nie mial oporow,ale po co Ci ten kolega,no chyba ze jako przyzwoitka hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 06.07.05, 17:45 a to szkoda ze wam nie wypalilo rowerowe jezdzenie,ja moze w ten weekend na rower sie wybiore! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 06.07.05, 22:33 do nas ??? ,bardzo sie ciesze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 07.07.05, 00:37 to bardzo daleka podroz bylaby! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 07.07.05, 10:16 dla chcacego nie mo nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 09:43 mam ochote sie wybrac,ale ta pogoda..... jaks taka dziwna bedzie burza ???? nie wiecie przypadkiem milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 14:38 Idzie burza bedzie deszcz,Aleks siedz w domu i pij "herbante z cunkrem" Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 18:17 ciekawa jestem co aleks zrobil,byl na wycieczce? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 18:33 cukru nie uzywam,juz jakis czas i nie ciagnie mnie do niego nie zostalem w domu,juz o 12 siedzialem na rowerze i jechalem lasem do Radocyny,tam kilka lyczkow zimnego piwka i dalej w droge,po trzech godzinach wrocilem do Wolowca,zmykajac przed nadchodzaca burza.Jadac autkiem do Gorlic zatrzymalem sie w lesie, zeby sie napic kawki,ale jak na drugiej gorce piorun trzasnal,to juz nie pilem tylko biegusiem do domku.Nie zrobilem duzo kolometrow,ale wrocilem wypompowany jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 18:39 no to znowu burza cie pogonila! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 21:12 tak pogonila,ale przed chwilka wrocilem z kosciola i tez mnie przegonila,wlasnie zaczyna padac Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 31.07.05, 23:47 A mnie pogonila i to jak. Sie zachcialo rowerowania cholercia. Nawet gatki mialem mokre, ech. Teraz sie susze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 03:13 a u mnie chmury sa,deszczu niet! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 10:00 nie ma to jak na rowerku,czasmi ciezko,ale potem jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 11:52 rowerek super, ale przez te przelotne opady moje ścieżki polne ciągle błotniste, po mieście nie bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 16:25 ja tez po miescie nie znosze jezdzic rowerem a u mnie wlasnie tylko w miescie mozna jezdzic,eeeee nie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 16:43 Przeciez blocko to sama radosc. Ja wlasnie takie trakty zawsze wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 17:36 no niby tak,niektore blota to nawet lecznicze sa heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 18:46 he he he, u nas na dróżkach to nie to lecznicze i sliskie zarazem, nie dziekuję, nie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 19:34 no jasne,mozna kark skrecic! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 20:57 poczekam az te pola sie osuszą, a jak mnie wielka ochota najdzie na jezdzenie to moze chwilowo gdzies do parku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 01.08.05, 21:08 jak masz blisko park to wygralas! kurde zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 00:36 mnie bloto nie przeszkadza,nie myje za czesto roweru,wiec w niedziele przed wyruszeniem na szlak umylem go przed blokiem,wstyd bylo na takim brudnym jechac. ale w sumie tak powinno byc ,to rowery gorskie,do tego przeznaczone Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 03:00 no jasne,ze do tego przeznaczone zeby tluc sie nimi po gorkach! nic sie tam nie przejmuj ze w blocie rower upackany! Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 22:09 landroverki też ładne jak upaprane,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 22:53 no a jakze by nie landroverek na to w sam raz jest! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 23:00 Rowerki Nasze gorskie musza byc ubabrane w blotku, inaczej to az glupio wygladaja. a teraz male wytlumaczenie, dlaczego zlapala mnie wogole ulewa. Otoz wracalem sobie z Wierchomli, gdzie jak juz gdzies pisalem odbyly sie Mistrzostwa Polski w Downhillu. Cale szczescie aparat nie zamokl i dzieki temu moge choc jedna fotke publicznie zaprezentowac hehehe. MP w DH - Wierchomla 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 23:21 landroverki to tak,w Czarnorzekach za Krosnem chyba we wrzesniu jest rajd samochodow terenowych"na cztery łapy", tam dopiero te autka wygladaja. a rower jak rower,Majak ma racje,zreszta moj syn kiedys wyjasnil,ze rower gorski powinien byc ..........wiec to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 23:21 no to super,zdjecie ekstra! zazdroszcze tej wyprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 02.08.05, 23:36 Jak sie podobalo to prosze nastepne: Wielka Hopa - Wez Red Bull'a! Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Moze ktos na landroverek? 02.08.05, 23:40 Ta babka w rózowym to NIE JA! img48.imageshack.us/my.php?image=dcp08159qb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na landroverek? 02.08.05, 23:47 Blocko!!! Jak ja je kocham ;) A ta Pani w rozowym to pewnie bedzie robila za hol :P Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na landroverek? 02.08.05, 23:47 autka piekne,ostatnio jest tego coraz wiecej,wszedzie sie wpychaja,rzeka,czy łąka,wszystko ich Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Moze ktos na landroverek?do aleksa 03.08.05, 00:10 Aleksie, a wiesz,że już prawie nie można spokojnie chodzić po szlakach turystycznych w Gorcach, w Karkonoszach? Rowerzyści biorą wszystko!I nie tylko oni - na Turbacz idzie się w smrodzie spalin z motorów Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na landroverek?do aleksa 03.08.05, 00:33 moze odpowiem,sam jezdze duzo po szlakach,wiem ze szlaki sa dla pieszych,dawniej nie bylo rowerow gorskich,nie bylo wyznaczonych tras rowerowych,tak samo w miescie teraz juz sa moze nie wszedzie wyznaczone na chodnikach pasy dla pieszych i rowerow,wiec mozna pogodzic jedno i drugie,ale moim zdaniem jest to mniej szkodliwe,od smrodu spalin jadacych obok nas samochodow,czy motocykli.nie trzeba Karkonoszy,czy Gorcow,ja w naszym Beskidzie od jakiegos czasu spotykam trzy pedzace i robiace straszny huk,motocykle jadace z duza predkoscia po szlaku. > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Moze ktos na landroverek?do aleksa 03.08.05, 00:41 Fotka zamieszczona akurat z takiego miejsca w Bieszczadach,gdzie ludzie specjalnie jadą aby się taplać. I wydawała mi się zabawna.A zgadzam się z Tobą i rowerzyści na szlaku nie przeszkadzają mi tak długo,jak długo nie wpadają na mnie,motory to już inny temat i szkoda zaczynać bo ze złości nie zasnę, a miałam wczoraj fajny sen i jestem ciekawa dalszego ciągu... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na landroverek?do aleksa 03.08.05, 09:11 mam nadzieje ,ze fajny sen mial dalszy ciag,wiec pewnie sie jeszcze wylegujesz ,ja natomiast pije kawke i czytam. Widze,ze duzo podrozujesz,Gorce, Karkonosze,chyba nigdy tam nie bylem,jest tyle pieknych i ciekawych miejsc.Dobrze ze jest net i dzieki niemu mozemy sobie fundowac wirtualne wycieczki,nie wychodzac z domu i oszczedzajac kase. Oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego ,ze pozbawia nas to ,oddychania swiezym powietrzem ,czy spotkania sie oko w oko z jakims zwierzakiem. milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na landroverek? 02.08.05, 23:50 dobra dobra,ale ci wierzymy ,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na landroverek? 03.08.05, 16:01 Też troszkę jeżdżę. ;) pozdrawiam: img299.imageshack.us/img299/853/100009711vw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na landroverek? 03.08.05, 16:04 img299.imageshack.us/img299/853/100009711vw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na landroverek? 03.08.05, 17:49 sledzik,bede narzekac! link jest nieaktywny a ja chce zdjecia obejrzec,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re:foto do ellenai 03.08.05, 17:55 skopjuj link wklej w google i sledzik jak żywy! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re:foto do ellenai 03.08.05, 18:11 Kto jak kto, ale ty chyba ellen powinnas sobie z linkiem poradzic. Zawsze mozesz recznie dopisac na poczatku i masz linka aktywnego, a jak nie to: tiny.pl/qt8v i sledzik na rowerku hehe. @sledzik4 Myslales kiedys o SPD'ach? Naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re:foto do ellenai 03.08.05, 18:39 dzieki! leniem jestem! rowerek i pan fajni ,pedza sobie do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 No to macie :) 03.08.05, 20:33 my.magma-net.pl/ Miłego oglądania. (?) Pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: No to macie :) 03.08.05, 20:38 sledzik no to ty jestes swietny gosc!robisz sobie takie dluzsze wyprawy rowerowe? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: No to macie :) 03.08.05, 23:11 tos Ty zawodowiec,ja tylko 50 kilka km do tego szlakiem Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: No to macie :) 03.08.05, 23:26 aleks44 napisał: > tos Ty zawodowiec,ja tylko 50 kilka km do tego szlakiem < Jak zaczynałem troszkę śmigać, to z 50-ciu kilka byłem dumny, a jeszcze szlakiem? To się liczy podwójnie. ;) KAŻDY KILOMETR na rowerku to jest COŚ. :D pozdrawiam - śledź47 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: No to macie :) 03.08.05, 23:36 tak,tylko nie zawsze moge jechac czasem niose, pcham,ale i tak jestem zadowolony najwazniejszy jest ruch na swiezym powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: a moze na hulajnoge? 01.09.05, 14:32 -wybylam na jakis czas do kraju dziur w serze - i poznaje miasto Zurich na hulajnodze - ludzieeeee,jaka to radocha Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: No to macie :) 03.08.05, 23:22 ellenai napisała: > sledzik no to ty jestes swietny gosc!robisz sobie takie dluzsze wyprawy > rowerowe? Owszem - jednodniowe. :) pzdr - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: No to macie :) 03.08.05, 23:35 sledzik to ty tak samo robisz jak aleks! on tez robi sobie takie wyprawy,no ale wy macie gdzie robic sobie takie fajne wyprawy! jak ja wam zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: do ellenai 01.09.05, 17:15 jeszcze 3 tyg.-mam nadzieje ze noga nie zrobi mi sie duzo grubsza od tej hulajnogi bo jakos nie moge sie na prawa przestawic tylko ciagle na lewej jade..tutaj pani w moim powiedzmy dojrzalym wieku moze na hulajnodze hasac, ale w moim miasteczku pewnie bym ruch wstrzymala :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: do ellenai 01.09.05, 19:31 hehehe fajnie miec takie wakacje!!!!!!!!!! mnie by sie tez wakacje przydaly oj przydaly! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do ellenai 01.09.05, 22:59 tak,to na pewno sa wakacje hehe Masz racje tutaj na hulajnodze zrobilabys male zamieszanie,ale za jaki czas pewnie by sie przyzwyczaili.Za trzy tygodnie bede sie rozgladal,za dziewczyna na takim sprzecie hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: do ellenai 01.09.05, 23:06 ale jazda na hulajnodze to chyba spory wysilek! Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: hm,hulajnoga 02.09.05, 00:41 Niestety,hulajnoga tu zostanie - u nas nie ma takich fajnych chodniczkow.A super wygladaja mlode mamy zasuwajace na rolkach z dzieckiem w wozku! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hm,hulajnoga 02.09.05, 04:09 no tak ale do rolek to trzeba miec kondycje,zazdroszcze! a my tu ani na rolkach ani na hulajnodze tylko autem, ale tez nie wiadomo czy na hulajnoge sie nie przesiadziemy jak tak ceny paliwa beda szly w gore kosmicznie jak teraz:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hm,hulajnoga 02.09.05, 09:23 to fakt,ceny paliwa juz sa wysokie,wiec i chyba ja zaczne jezdzic na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hm,hulajnoga 02.09.05, 09:38 u was to dobrze,bo mozecie zamienic auto na rower ,tutaj szans na to nie ma,za duze odleglosci! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hm,hulajnoga 04.09.05, 10:50 zeby ludzie zaczeli jezdzic na roerwerach trzeba im zagwarantowac bezpieczenstwo,siec drog gdzie migliby jezdzic bez obawy potracenia przez samochod,a jak na razie to nic sie nie zapowiada zeby bylo w tym temacie lepiej. moze sie poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: hm,hulajnoga 04.09.05, 14:16 E tam siec drog. Mi wystarcza kawalek sciezki miedzy drzewami :P Ale oczywiscie zartuje ;) Jednak to jest tak, ze dopoki wiecej ludzi na rowerkach nie zacznie jezdzic, dotad nie ma co liczyc na dobra infrastrukture. Ale zauwazam, ze sie to jednak powoli zmienia. Moze tez dzieki ludziom kupujacym "makrokesze". Co by nie mowic o tych dziwnych wynalazkach to jednak ich niska cena kusi i zwieksza sie liczba cyklomaniakow. Ostatnio skladalem rower znajomemu, ktory w zeszlym roku jezdzil na takim markecie i w tym przesiadl sie juz na "normalny" rower. Gdyby wtedy nie kupil tego szmelcu to przypuszczam, ze dzis ciagle wozilby d..sko wylacznie samochodem. Idzie ku lepszemu, tylko trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. Pozdrower :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hm,hulajnoga 04.09.05, 15:12 Masz racje,ale jak bedzie wiecej cyklistow,to znajac nasze podejscie do sprawy,zaraz cos wykombinuja i jakas ustawa ostudzi amatorow dwoch kolek Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: a moze na harleya? 13.09.05, 01:09 Choc juz wlos pod farba siwieje ale do takich maszyn oko sie smieje img369.imageshack.us/my.php?image=pict6721harzolty2fj.jpg img369.imageshack.us/my.php?image=pict6724harczerw0ys.jpg img369.imageshack.us/my.php?image=pict6725harzwoz6wc.jpg img369.imageshack.us/my.php?image=pict6731harczar5nr.jpg img369.imageshack.us/my.php?image=pict6735harnieb5br.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: a moze na harleya? 13.09.05, 09:29 Osobiscie nie przepadam za Harleyami a zwlaszcza za Harleyowcami. Rzadko odmachuja, zwlaszcza jezeli pozdrawia ich ktos na sportowym motorze. Ciekawa sprawa, bo jezdzacy na cruiserach innych firm motocyklisci z reguly podnosza "lapsko". Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: a moze na harleya? 13.09.05, 10:10 eee,ten by pewnie odmachal img389.imageshack.us/my.php?image=pict6730harclown4gs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a moze na harleya? 13.09.05, 10:47 wprawdzie nie przepadam za dwoma kolkami,ale trzeba przyznac ze to piekne maszyny,dobrze,ze i u nas jest takich motorow coraz wiecej,choc to drogi sport,zajecie ??? hobby,chyba to ostatnie,tylko czy dobrze napisalem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: a moze na harleya? 13.09.05, 13:14 Coprawda nie mam wlasnego dwokolka, ale nie uwazam, ze to drogi sprzet. Przeciez nie odrazu trzeba kupowac Yamahy R1 lub Harleya (jakiegokolwiek, bo wszystkie sa drogie). Juz za pare tysiecy mozna miec naprawde niezla maszynke. Znam motocyklistow, ktorzy nie maja samochodu lecz jezdza na motorze (przez caly rok). Lacza w ten sposob przyjemne z pozytecznym, a niejednokrotnie kosztuje ich to mniej niz posiadaczy katamaranow. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a moze na harleya? 13.09.05, 13:37 wiesz ,ja podchodze do sprawy finansow,troszke inaczej,a to dlatego,ze zarobki w Polsce sa takie, a nie inne,a serdnia krajowa nie jest adekwatna do tego co faktycznie przecietny Polak dostaje na wyplate.Wiekszoc dostaje po pareset zlotych na miesiac,a po zaplaceniu czynszu nie ma na chleb,wiec wydanie kilku tysiecy na motor pozostaje dla nich niestety tylko marzeniem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: a moze na harleya? 13.09.05, 15:44 Podchodzisz rowniez do sprawy z pozycji kogos, kto nie jezdzi na motorze. Ja nie traktuje motocykli jako luksus/wybryk a jako podstawowy srodek transportu. Przypuszczalnie nie wydam paru tysiecy na samochod a wlasnie na motor (jezeli sie ich kiedys w koncu dorobie). Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a moze na harleya? 13.09.05, 23:34 nadal uwazam,ze to drogi sport,jak na nasze zarobki,nie mowie o tych pseudo,jezdzacych bez kombinezonow,czy tych w butach koscielnych,ale za to na Kawasaki.Gdyby mieli kase,kazdy z nich mialby na sobie to co powinien miec,sadajac na porzadny sprzet. nie mam zamiaru nikogo przekonywac do czterech kolek,kazdy ma to na co go stac,ja swiadomie wybralem,kolega z pracy pasjonat dwoch kolek,mial Kawasaki chyba GPX 750,(nie pamietam dokladnie)ale,zeby go kupic zaciagnal kredyt w banku,potem pojezdzil sobie troszke okazalo sie,ze jeden z czterech gaznikow szak trafil,do serwisu nie pojechal,bo drogo,wiec ktos cos poregulowal i ten motor juz nigdy nie chodzil tak jak przed tym remontem.bank upominal sie o swoje wiec kumpel sprzedal motor,splacil kredyt i za reszte kupil sobie samochod.Caly czas mowi ze jeszcze sobie kiedys kupi motor i ja mu wierze,ale wczesniej musimy zaczac zarabiac tyle,zeby nas na to bylo stac. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: a moze ...tylko kijki? 14.09.05, 00:35 Bardzo rozwija sie sport,w ktorym uczestnicy wygladaja jak biegacze narciarscy ale bez nart - tylko kijki im zostaly! Kijki maja na dole nakladke gumowa w ksztalcie malego trojkata,ktora nie pozwala sie slizgac kijkowi. Jak mi sie uda sfotografowac to wrzuce tutaj. Ludzie w kazdym wieku, a przede wszystkim w srednim i wyzej zasuwaja z tymi kijami bardzo szybkim marszem. Juz sa nawet maratony!Jejku,zapomnialam jak sie te kije fachowo nazywaja! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: a moze ...tylko kijki? 14.09.05, 01:51 Czy masz na mysli kije trekingowe? Takie jak te np? www.sfpl.pl/shop/view/Image/id/6723 To glownie do chodzenia po gorach, ale ciekaw jestem jak moga wygladac te maratony hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: a moze ...tylko kijki? 14.09.05, 01:53 Troszkiem male zdjatko mi sie kliknelo. W takim razie poprawiam sie: www.sfpl.pl/shop/view/Image/id/6724?context=17 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a moze ...tylko kijki? 14.09.05, 08:02 tak,slyszalem o tych kijkach,sa z jakims amortyzatorem i sprezyna ale nie widzialem tego na wlasne oczy,czego to ludzie nie wymysla,ale to dobrze,bo chodzi o to, zeby ludzi troszke rozruszac.Zatem kazdy sposob jest dobry. Nie bedzie sie jezdzilo tylko kijkowalo Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a moze ...Nordic Walking 14.09.05, 08:41 Nordic Walking (czytaj: nordik łoking) - wędrówki nordyckie ,to nowy sport, pochodzący z Finlandii www.nordic-walking.pl/ moze to o te kijki chodzilo: www.nordic-walking.pl/index.php?id=66 fajne,dobrze ze napisalas o tych kijkach,moze ja tez sobie o zakupie takich pomysle,a Ty juz kupilas ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: a moze ...Nordic Walking 14.09.05, 11:32 Tak - o te chodzilo! Ja mam tylko zwykle trekkingowe do chodzenia w gorkach.Dzieki za linki - dzis popaduje to sobie poczytam Znajomy trafil tu w Szwajcarii na ogromna impreze "walkingowcow" - pare tysiecy ludzi!Byly trasy wyznaczone jak dla biegow narciarskich o roznej dlugosci. A nasze gorlickie okolice do lazenia doskonale! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a moze ...Nordic Walking 14.09.05, 12:08 musze pomyslec o takich kijkach,mam tylko do biegowek,w naszych okolicach faktycznie mamy wspaniale warunki.Juz sie widze jak robie petle na Wolowcu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 14.09.05, 17:40 dziś nie mogę na rowerek, wieje, pada....spacerek jakis trzeba odstawić by nie dac się zwariowac, zaraz spadam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 14.09.05, 17:53 u mnie pogoda wymarzona na spacer ale z domu teraz nie moge wyjsc:( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 14.09.05, 18:37 u nnie wieje coraz bardziej, no tak, ilez mozna cieszyc sie pogodą, morze daje o sobie znać, kazdy chce miec swoje pięć minut, nie tylko Cimoszewicz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 14.09.05, 18:44 chodz do mnie,nie wieje,cimoszki nie ma ale za to inne zgredy sa,no i kwasniewski po colorado doopsko wozi niedaleko mnie!bedziesz sie czuc swojsko! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 14.09.05, 22:45 to on u Was na rowerze jezdzi ???? biedny Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 15.09.05, 04:50 e na rowerze to chyba nie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 17.09.05, 10:30 hi hi hi, na pewno nie och dzieki Elle, za zaproszenie, pewnie byłoby fajnie zobaczyc ten inny świat, ale dla mnie to tak daleko... a na rowerek juz nie pogoda, dla mnie za zimno mimo słoneczka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 17.09.05, 10:47 jesienia tez sie fajnie jezdzi,ale jak bardzo pada to sie nie chce,Dwa lata temu jak pojechalem koncem listopada,bo jeszcze sniegu nie bylo ,to sobie tak zatoki zawalilem ze do polowy zimy,no jedno ucho nie slyszalem ,na szczescie mi przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 17.09.05, 11:02 własnie ten wiatr zimny na rowerze mnie zabija, moge jeżdzić tylko latem i temu tego lata tak mi żal Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 17.09.05, 16:07 wlasnie widzialem prognoze pogody ,zapowiadaja ,ze ma byc ladnie,wiec moze jednak na rowerek Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 17.09.05, 18:15 zycze wam pieknej jesieni takiej jaka jest u mnie! kocham taka ciepla spokojna melancholijna jesien Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 17.09.05, 19:02 dziekuje,ale Wiesz jak to jest z pogoda,ja tez lubie ciepelko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 18.09.05, 19:12 niestey moje plany spelzly na niczym,pogoda po poludniu byla nawet OK,ale na moj wypad rowerowy troszke malo czasu,najczesciej zabiera mi to okolo 4 godz,wiec troszke poznawo.moze jeszcze sobie poszaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 18.09.05, 20:20 no tak,a teraz dnie robia sie coraz krotsze! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 18.09.05, 21:40 niestety,ale jak nie bedzie rowerku beda narty biegowe,wiec nie jest tak zle ,zreszta zastanawiam sie jeszcze nad kijkami do : Nordic Walking (czytaj: nordik łoking) - wędrówki nordyckie roweru nie trzeba ze soba tachac,a troszke kalorii mozna w plenerze zostawic moze to i u nas sie przyjmie.Maladanka pisala o tym Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 18.09.05, 23:30 no to pewno,ze sobie spraw te kijki,latwiej ci bedzie sie wspinac heheh Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 19.09.05, 16:19 A mi zimno, deszcz czy snieg wcale nie przeszkadzaja w jezdzie na rowerze. Jak to mowia nie ma zlej pogody, jest tylko zla odziez (czy jakos tak;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 19.09.05, 08:30 Winnym wątku: aleks44 napisał: > niestety u nas lalo do poludnia,moze jutro gdzies sobie pojade. < We Wrocławiu było znosnie - w sobotę, natomiast w niedzielę pojechałem z Żoną nad Stawy milickie. Pogoda była super. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dystans 126 km. :) www.amigo.wroc.pl/galerie/pl_stawy_milickie/index.htm Pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moze ktos na rowerek ????? 19.09.05, 16:53 Ooo, śledzik tu? Rowerzyśći łącom sie? Ło Jezusicku, co to ? W uciykaca???? Jo Wom dom, na wybory mocie psi obowiązek jechać! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 19.09.05, 17:00 te stawy to kolo Milicza,od tego ta nazwa??? >......z Zona 126 km,czy na pewno licznik Ci dobrze wskazuje hehe,to jednak duze odleglosci,jak na dziewczyne.Ja siedzialem w domu,nie chcialo mi sie jechac popoludniu na rower Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 08:29 aleks44 napisał: > te stawy to kolo Milicza,od tego ta nazwa??? Tak, te same. :) www.stawymilickie.pl/kontakt.html > >......z Zona 126 km,czy na pewno licznik Ci dobrze wskazuje hehe,to jednak > duze odleglosci,jak na dziewczyne.Ja siedzialem w domu,nie chcialo mi sie > jechac popoludniu na rower < Licznik jest jak najbardziej O.K. :) Jej rekord - jednego dnia - to 176 km. Mój 257 km. :D POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 14:09 sledzik4 napisał: > Licznik jest jak najbardziej O.K. :) Jej rekord - jednego dnia - to 176 km. > Mój 257 km. :D POmyłka ;) rekord Żony to 163,3 km. Noedobrze z moją pamięcią. ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=501&w=26308418&a=26606778 POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 15:59 sledzik ale wy macie kondycje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle kilosow w jeden dzien na rowerze,no dla mnie to jest nie do wyobrazenia! lamaga jestem Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 08:21 ciupazka napisała: > ... na wybory mocie psi obowiązek jechać! < Wybory od 6.00. PObiegnę, POgłosuję sobie i POjadę na wycieczkę. ;) POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 08:31 Mam nadzieję, że dzisiaj wszyscy jeździcie rowerkami. :)) POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 10:20 Az wstyd jezdzic dzis czyms innym! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 14:44 Jedziemy więc z PO, majaczku, rozumiesz to! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 17:02 ciupazka napisała: > Jedziemy więc z PO, majaczku, rozumiesz to! Kurde, ales Ty uparta. Ja jezdze sam :P Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 17:29 Ciekawe ka zajedziys?! U nos to by Ci pedzieli wartko , wies jako? Do rzyci babcynyj, hehe....ino sie nie obraź. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 20:11 we wrzesniu ubieglego roku mialem byc na weselu wlasnie w Miliczu,ale niestety plany sie pokrzyzowaly i nie pojechalismy ja tam nie mam nic do towarzystwa kobiet,wrecz przeciwnie hehe,tylko zeby jechala za mna,zebym o glupotach nie myslal.Ale jak tyle kilosow dziewczyna zrobi w dodatku mezatka,to juz zadnej pociechy w domu z niej nie ma hihi,oczywiscie chodzi mi o gotowanie ,sprzatanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Moze ktos na rowerek ????? 22.09.05, 21:11 tak, tak, aleks, wiemy o co ci chodzi... hi hi hi a dziś dzień bez samochodu pojeździłam rowerkiem, ale oczywiście nie do pracy, po pracy, ech...jak fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 23.09.05, 07:52 aleks44 napisał: > Ale jak tyle kilosow dziewczyna zrobi w dodatku mezatka,to juz zadnej pociechy w domu z niej nie ma hihi,oczywiscie chodzi mi o gotowanie ,sprzatanie ... < Już nie taka dziewczyna. ;) Gorzej jak z męża POżytku już nie ma. :)) Mam na myśli... ;) Gotowaniem, sprzataniem to się dzielimy - czasami POmaga Córcia. Ps. Zaraz wybywam - rowerkiem oczywiście - na grzyby. POd Twardogórę, Milicz - nie wiem czy już są. Jak nie będzie to pojeżdżę sobie. Relację zdam PO POwrocie. POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 23.09.05, 07:55 ZaPOmniałem dodać, że dzisiaj się urlopuję. Więc trzy dni laby. :D POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 23.09.05, 15:27 udanej wyprawy grzybowo-rowerowej milego weekendu,zdaj relacje jak wrocisz Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 24.09.05, 19:45 aleks44 napisał: > udanej wyprawy grzybowo-rowerowej > milego weekendu,zdaj relacje jak wrocisz www.bozym.com/tatry_bb/viewtopic.php?t=879&start=165 POzdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 24.09.05, 19:47 sledzik4 napisał: target="_blank">www.bozym.com/tatry_bb/viewtopic.php?t=879&start=165</a> Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 24.09.05, 19:50 Przepraszam - coś źle zrobiłem. Miało być wyjaśnienie: sledzik4 = Czesiek ;) www.bozym.com/tatry_bb/viewtopic.php?t=879&start=165 pzdr - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 24.09.05, 22:52 no to sobie pojezdziles,ja niestety do poludnia w pracy,a potem mala imprezka zakladowa,nie pilem ,to nie moglem patrzec jak inni pija wiec sie zmylem .Teraz siedze w domu i chyba zaraz pojde spac,moze jutro sie gdzies wybiore na rowerze. milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 25.09.05, 11:39 sloneczko pieknie swieci,wiec zaraz po obiadku wyruszam troszke pojezdzic milego dzinoka,oczywiscie na rowerowych szlakach Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 25.09.05, 22:57 bylem,jezdzilem,wrocilem zmeczony,ale zadowolony.nie zrobilem wprawdzie tyle kilometrow co Sledzik i Jego zona,ale i tak bylo OK.pogoda byla piekna sloneczko swiecilo,nawet polezalem sobie troche na stercie drewna,prawie jak plaza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 27.09.05, 20:38 Oto Żony i moja - ostatnia wycieczka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=501&w=29590799 pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 27.09.05, 23:10 oj zazdroszcze kondycji Twojej Zonie i Tobie,wycieczka piekna,choc ja nie jestem zwolennikiem jazdy po drogach ,gdzie jest duzy ruch samochodowy,wole jednak drogi lesne ,szlaki turystyczne,czasem musze przez duza czesc prowadzic rower,bo podjazdy sa dosc strome,ale i tak jestem zadowolony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 03:05 no sledzik ,oboje z zona jestescie super! Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 16:50 ellenai napisała: > no sledzik ,oboje z zona jestescie super! < Dziękuję. :D To Ona jest Super - ja tylko dotrzymuje Jej towarzystwa. ;) W sobotę ponoć nie będzie padało - we Wrocławiu - może wreszcie jakieś grzybki znajdziemy. Już zaplanowaliśmy sobie wyjazd rowerkami. Oby było przyjemnie i... smacznie. :) Ps. Aleks44 - my też unikamy głównych tras. Takie sobie asfaltóweczki, kocie łby, szutry, a ostatnio przez kartoflisko. :)) Sam i owszem jeżdżę, drogami krajowymi: "5"-ką, "8"-ką, ale to już inna "para kaloszy". ;) Zawsze w "adidasach". Na dole strony - moja Wiola. :D tatry.bozym.com/viewtopic.php?t=882&postdays=0&postorder=asc&start=120 pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 17:04 zdjecie swietne! pozdrowka dla zony! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 17:23 Widze, ze jezdzicie bezpiecznie. Ja nie mam nawet tylnego swiatelka ;) ale za to bez kasku wogole nie wsiadam na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 17:37 majak_m napisał: > Widze, ze jezdzicie bezpiecznie. Ja nie mam nawet tylnego swiatelka ;) > ale za to bez kasku wogole nie wsiadam na rower. < Ja też mam kask. Żony jakoś nie udaje mi się na niego namówć. :) Ach te..... kobiety.......... ;) pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 18:10 Bez obaw, zrobi OTB i zmieni zdanie ;) zartuje naturalnie i nie zycze Jej oraz Tobie tego, ale ze mna bylo wlasnie tak. Cale szczescie oprocz sprzetu nic wiecej nie ucierpialo (czyt. ja). Jednak dwa dni pozniej jezdzilem juz w kasku. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 29.09.05, 20:50 p.Wiola jest OK !!rower tez hehe,ja jezdze bez kasku,nie zebym sie chwalil,bo nie ma czym,ale jakos tak mi wygodniej,co nie jest powiedziane ze bezpiecznie.Mam natomiast swiatlo tylne odblaskowe i migajace,ktore wlaczam jak tylko jade glowna droga,co nie czesto sie zdarza .Zazdrosze Wam tych odleglosci. Majak kijki okolo 180 zl,buty chyba tez podobnie > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Moze ktos na rowerek ????? 28.09.05, 22:58 Pojechalem dzis tak z glupa sobie na rowerek i nawet nie wiem, w ktorym momencie znalazlem sie na Labowskiej Hali. Balem sie tylko, ze mi picia zabraknie bo wzialem tylko 0,5l butelczyne wody. W koncu jechalem na szybkiego szlifa hehehe. Dlatego w sumie jak bylem blisko schroniska, z pusta butelka w plecaku, glupio bylo zawrocic ;) Od poludnia nawoluje, ale nikt nie chce juz ze mna jezdzic, moze zatem ktos z Was sie ze mna jutro wybierze? Dawno na Cyrli nie bylem i tam sie z pewnoscia skieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Moze ktos na rowerek ????? 28.09.05, 23:17 widze ,ze Ty tez kondyche masz.ja zamiast wody woze kawe i kawalek czekolady,zeby tylko na weekend nie padalo,moze gdzies sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś