grodek1 22.07.05, 13:26 Chcialbys Tanio i dobrze kupis Auto - Samochod, zobacz grybow.abc.free.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:28 Automobile, zobacz grybow.free.pl Tani i dobry Auto - Samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:34 Zobacz tez grybow.abc.pl Tu sa Okazje, jakich malo. Twoj Auto - Samochod juz czeka na Ciebie, nie wierzysz , przekonaj sie i zobacz na wlasne oczy, ogladales Samochodziki ? ogladalas Autka ? Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:42 A znasz okazje z rowerkami? Katamarany mnie nie ineteresuja :P Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:48 Majak_m , ja znam tylko Auto Okazje auto.nasze.com Ale moge sie tez zainteresowac Okazje Rowery , zaden Problem, kein Problem. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 14:21 Majak_m, jakiej marki Rowery masz na mysli, nowe czy uzywane ?, no ze Okazyjnie to ma sie rozumiec, odpisz zobacz poziomie.republika.pl rowerymerida.com.pl bikeman.pl/index.php/manufacturers:id/10 Tych Marek Rowerow jest duzo, Majak_m, jakie Marki Rowerow - Okazje ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 14:26 Majak_m, chodzi Ci o takie Rowery www.poziome.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Auto - Samochod 22.07.05, 15:09 Jezdze wylacznie w XC. Ale probowalem sie kiedys mierzyc z takim rowerkiem poziomym. Swietna sprawa i naprawde wygodne sa. Maja tylko jeden maly mankament. Jest wieksza szansa ze zmiecie Nas z ulicy jakis TIRolog. A Ja szukam kogos Ktoby sie paral zajeciem sprowadzania rowerkow zza Oceanu tudziez z wysp. Naprawde jak patrze na cenki rowerow tam, to az lezka w oku sie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: STRONA do d... 22.07.05, 14:26 Baznadziejne kolory na stronie, no gdzież taki biskupi róż??? Mało, że strona nieczytelna to mnie mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no rozowo jest mocno 22.07.05, 16:56 na tej stronce! pewno grodek lubi roze! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 22.07.05, 20:11 Ta Stronke robila moja corka z moim synkiem.Nie miejcie do mnie zalu o kolry, widocznie mojej coreczce lub synkowi te kolory przypadly do gustu, ja tylko ta Stronke rozsiewam, reklamuje , no na ile to mozna nazwac reklama, no i na ile to potrafie, a najlepiej poprzez Forum, bo se moge z kims pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rozowo jest mocno 22.07.05, 20:23 a grodek teraz rozumiem ,no to calkiem fajnie w takim razie sobie to poukladali! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 08:56 Jeszcze ja ich sie pytalem, no jak oni tworzyli ta Stronke, po co ? oni beda w zyciu pracowac, jeden Synek lubi handlowac samochodzikami, drugi siedzi tylko przy kompie, a coreczka troche przemadrzala jest. Pracowac, pytaja, tylko po to zeby miec Pieniadze i wstawili tam na Stronke obrazki z Pieniedzmi, nawet dzieci wiedza co jest w zyciu potrzebne, ktoby pomyslal tak 30 lat temu ? ja myslalem, ze najwazniejsza jest Milosc, a nie Pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 16:41 samo zycie grodek! ale milosc jest,napewno jest,kasa niestety ulatwia zycie ale milosci nia nie kupisz:) nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz [']-JPII Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 22:16 Ellenai, w Niemczech jest takie przyslowie, napisze Ci po Polsku, tylko nie wiem czy zrozumiesz, bo jest roznica mentalnosci, obu narodow: Jak nie ma Pieniedzy, to milosc ucieka przez okno. Pieniadze sa najwazniejsze, pozniej Milosc, a na pierwszym miejscu Zdrowie i Rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 22:54 wlasnie,zdrowie jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!rozum tez,reszta jakos przyjdzie w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 24.07.05, 09:53 Ellenai, ale jak sie nie ma zdrowia, ani rozumu, to przynajmniej Auto czlowieka cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rozowo jest mocno 24.07.05, 18:34 hehe,no ale jak jest chory to jak jezdzic takim autem?cmok Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 10:10 Ellenai, pisze, no ale jak sie jest chory, to jak jezdzic takim autem, no Ellenai, najpierw trzeba przeciez byc tego pewnym, ze jest sie chorym, a to nie takie proste komus to prosto w Oczy powiedziec, nieraz ludzie lepiej, szybciej jezdza nie wiedzac, ze sa chochy, mam na mysli, jezdza lepiej i szybciej przed wizyta u Okulisty, po wizycie u Okulisty, w nowych Okularach juz maja watpliwosci co do bezpieczenstwa Polskich drog. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 10:44 hi hi hi grodek mieszasza rózne tematy Ellenai ma racje, wiesz zdriowue jest najwazniejsze, nie ufaj tak do końca tym nienieckim powiedzonkom, jak jesteś zdrowy to chcesz kochac, jak znajdziesz miłośc to ona cie napędza by podtrzymywac to swiatełko, by podgrzewac ten płomien, to miłość dodaje skrzydeł i do pracy tez, i do robienia pieniedzy tez, ale w niczym nie mozna przesadzac, gdy zatracisz sie w pracy to nie zawsze twoje pieniadze uratują miłość, a na pewno nie kupisz za nie zdrowia i zycia Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 11:17 No to widze, ze i Wy lubicie Auto - Mix, mieszacie Auto - Samochod i inne tematy w tym Auto robicie z tego Auto - Mix , juz niedlugo to bedzie do przeczytania Auto za rozowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 11:56 hej, sam zacząłeś ten temat od samochodów przeszedłes do dyskusji z dziećmi, co wazniejsze, pieniadze czy miłość, a my z Elle wyrazamy swoje zdnaie na ten temat :), podtrzymujemy twoje polemiki a pisząc o pieniądzach, zdrowiu sam zrobiłes ten mix przechodząc do narzekania na polskie drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 12:05 Zuzanna 6, z calym szacunkiem, Auto, Samochody to ten sam niezozlaczny temat, Samochody jezdza przeciez po drogach, a nie lataja w powietrzu, a Ty piszesz, ze ja narzekam na Polskie drogi, ja nie narzekam, ja stwierdzam Fakty. Auto - Mix, tez mi sie osobiscie podoba, moznaby powiedziec Wszystko, co zwiazane z jazda Samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 16:47 drogi to faktycznie w polsce byly do niczego a teraz to nie wiem czy sie polepszylo,ale sadzac z waszej dyskusji to nie za bardzo! cmok a auta lubie ale zdrowie jeszcze bardziej,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Auto - Samochod 25.07.05, 12:15 no, jak ci sie podoba, to w porządku stronka jest ciekawa, fajne masz dzieciaki, pozdrów je ode mnie i nie ucz ich narzekania na tego co polskie, bo w kazdym kraju mozna na cos ponarzekac, a człowik bez korzeni, bez tradycji rodzinnych jest okrojony w wiele pozytywnych emocji, ktore czynia z niego dobrego człowieka własnie poczytałam, ale nie skorzystam, nie planuje kupna samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 25.07.05, 12:28 Zuzanna 6, piszesz, i nie ucz ich narzekania na to co Polskie, ja ich nie musze uczyc , one juz maja swoje zdanie o Polsce wyrobione, przeciez ogladaja Polski Dziennik co wieczor i widza Polske, takimi oczyma jakimi Polska jest pokazywana w Polskiej telewizji. Dzieciaki, dziekuja za pozdrowienia i zycza Ci milegi pobytu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Auto - Samochod 25.07.05, 12:32 dziekuję za pozdrowionka cmok :) tak, miło mi jest w Polsce z jej wszystkimi wadami i zaletami :), kocham mój kraj nic na to nie poradzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Auto - Samochod 25.07.05, 16:48 ja tez polske kocham,mimo ze juz w niej nie mieszkam,nie ma idealnego miejsca na swiecie,trzeba kochac to co sie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 24.09.05, 09:49 Ellenai, cos taka Romantyczna sie stala, kochasz Polske piszesz, Polska Ci w Glowie zawrocila, nie ma idealnego miejsca na Swiecie piszesz, Ja sie z Toba Ellenai nie zgadzam, jest jedno takie idealne miejsce na Swiecie i nazywa sie grodek 1 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Auto - Samochod 24.09.05, 18:16 a moze ja zawsze taka romantyczna bylam heheheh aktualnie to moje miejsce na ziemi jest TU, jezli chodzi o pl to rozckliwiam sie tylko za tym co juz minelo i nie wroci,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Auto - Samochod 24.09.05, 20:58 Ellenai, a co takiego mialoby wrocic, znowu chcialabys miec szesnascie lat i fjiu bzdziu w Glowie, chlopaki ci w Glowie ? Odpowiedz Link Zgłoś