Dodaj do ulubionych

Auto - Samochod

22.07.05, 13:26
Chcialbys Tanio i dobrze kupis Auto - Samochod, zobacz
grybow.abc.free.pl
Obserwuj wątek
    • grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:28
      Automobile, zobacz grybow.free.pl Tani i dobry Auto - Samochod.
      • grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:34
        Zobacz tez grybow.abc.pl Tu sa Okazje, jakich malo. Twoj Auto - Samochod
        juz czeka na Ciebie, nie wierzysz , przekonaj sie i zobacz na wlasne oczy,
        ogladales Samochodziki ? ogladalas Autka ?
        • majak_m Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:42
          A znasz okazje z rowerkami? Katamarany mnie nie ineteresuja :P
          • grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 13:48
            Majak_m , ja znam tylko Auto Okazje auto.nasze.com Ale moge sie tez
            zainteresowac Okazje Rowery , zaden Problem, kein Problem.
            • grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 14:21
              Majak_m, jakiej marki Rowery masz na mysli, nowe czy uzywane ?, no ze Okazyjnie
              to ma sie rozumiec, odpisz zobacz poziomie.republika.pl
              rowerymerida.com.pl
              bikeman.pl/index.php/manufacturers:id/10

Tych Marek Rowerow jest duzo, Majak_m, jakie Marki Rowerow - Okazje ?
              • grodek1 Re: Auto - Samochod 22.07.05, 14:26
                Majak_m, chodzi Ci o takie Rowery www.poziome.republika.pl
                • majak_m Re: Auto - Samochod 22.07.05, 15:09
                  Jezdze wylacznie w XC. Ale probowalem sie kiedys mierzyc z takim rowerkiem
                  poziomym. Swietna sprawa i naprawde wygodne sa. Maja tylko jeden maly mankament.
                  Jest wieksza szansa ze zmiecie Nas z ulicy jakis TIRolog.
                  A Ja szukam kogos Ktoby sie paral zajeciem sprowadzania rowerkow zza Oceanu
                  tudziez z wysp. Naprawde jak patrze na cenki rowerow tam, to az lezka w oku sie
                  pojawia.
          • ciupazka Re: STRONA do d... 22.07.05, 14:26
            Baznadziejne kolory na stronie, no gdzież taki biskupi róż??? Mało,
            że strona nieczytelna to mnie mdli.
            • ellenai no rozowo jest mocno 22.07.05, 16:56
              na tej stronce! pewno grodek lubi roze!
              • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 22.07.05, 20:11
                Ta Stronke robila moja corka z moim synkiem.Nie miejcie do mnie zalu o kolry,
                widocznie mojej coreczce lub synkowi te kolory przypadly do gustu, ja tylko ta
                Stronke rozsiewam, reklamuje , no na ile to mozna nazwac reklama, no i na ile
                to potrafie, a najlepiej poprzez Forum, bo se moge z kims pogadac.
                • ellenai Re: no rozowo jest mocno 22.07.05, 20:23
                  a grodek teraz rozumiem ,no to calkiem fajnie w takim razie sobie to poukladali!
                  • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 08:56
                    Jeszcze ja ich sie pytalem, no jak oni tworzyli ta Stronke, po co ? oni beda w
                    zyciu pracowac, jeden Synek lubi handlowac samochodzikami, drugi siedzi tylko
                    przy kompie, a coreczka troche przemadrzala jest. Pracowac, pytaja, tylko po to
                    zeby miec Pieniadze i wstawili tam na Stronke obrazki z Pieniedzmi, nawet
                    dzieci wiedza co jest w zyciu potrzebne, ktoby pomyslal tak 30 lat temu ? ja
                    myslalem, ze najwazniejsza jest Milosc, a nie Pieniadze.
                    • ellenai Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 16:41

samo zycie grodek! ale milosc jest,napewno jest,kasa niestety ulatwia zycie ale
                      milosci nia nie kupisz:)

nowe alternatywne forum GORLICE!!
                      Nowy Sacz
                      [']-JPII
                      • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 22:16
                        Ellenai, w Niemczech jest takie przyslowie, napisze Ci po Polsku, tylko nie
                        wiem czy zrozumiesz, bo jest roznica mentalnosci, obu narodow: Jak nie ma
                        Pieniedzy, to milosc ucieka przez okno. Pieniadze sa najwazniejsze, pozniej
                        Milosc, a na pierwszym miejscu Zdrowie i Rozum.
                        • ellenai Re: no rozowo jest mocno 23.07.05, 22:54
                          wlasnie,zdrowie jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!rozum tez,reszta jakos
                          przyjdzie w zyciu
                          • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 24.07.05, 09:53
                            Ellenai, ale jak sie nie ma zdrowia, ani rozumu, to przynajmniej Auto czlowieka
                            cieszy.
                            • ellenai Re: no rozowo jest mocno 24.07.05, 18:34
                              hehe,no ale jak jest chory to jak jezdzic takim autem?cmok
                              • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 10:10
                                Ellenai, pisze, no ale jak sie jest chory, to jak jezdzic takim autem, no
                                Ellenai, najpierw trzeba przeciez byc tego pewnym, ze jest sie chorym, a to nie
                                takie proste komus to prosto w Oczy powiedziec, nieraz ludzie lepiej, szybciej
                                jezdza nie wiedzac, ze sa chochy, mam na mysli, jezdza lepiej i szybciej przed
                                wizyta u Okulisty, po wizycie u Okulisty, w nowych Okularach juz maja
                                watpliwosci co do bezpieczenstwa Polskich drog.
                                • zuzanna6 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 10:44
                                  hi hi hi grodek mieszasza rózne tematy

Ellenai ma racje, wiesz zdriowue jest najwazniejsze, nie ufaj tak do końca tym
                                  nienieckim powiedzonkom, jak jesteś zdrowy to chcesz kochac, jak znajdziesz
                                  miłośc to ona cie napędza by podtrzymywac to swiatełko, by podgrzewac ten
                                  płomien, to miłość dodaje skrzydeł i do pracy tez, i do robienia pieniedzy tez,
                                  ale w niczym nie mozna przesadzac, gdy zatracisz sie w pracy to nie zawsze
                                  twoje pieniadze uratują miłość, a na pewno nie kupisz za nie zdrowia i zycia
                                  • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 11:17
                                    No to widze, ze i Wy lubicie Auto - Mix, mieszacie Auto - Samochod i inne
                                    tematy w tym Auto robicie z tego Auto - Mix , juz niedlugo to bedzie do
                                    przeczytania Auto za rozowe.
                                    • zuzanna6 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 11:56
                                      hej, sam zacząłeś ten temat

od samochodów przeszedłes do dyskusji z dziećmi, co wazniejsze, pieniadze czy
                                      miłość, a my z Elle wyrazamy swoje zdnaie na ten temat :), podtrzymujemy twoje
                                      polemiki

a pisząc o pieniądzach, zdrowiu sam zrobiłes ten mix przechodząc do narzekania
                                      na polskie drogi :)
                                      • grodek1 Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 12:05
                                        Zuzanna 6, z calym szacunkiem, Auto, Samochody to ten sam niezozlaczny temat,
                                        Samochody jezdza przeciez po drogach, a nie lataja w powietrzu, a Ty piszesz,
                                        ze ja narzekam na Polskie drogi, ja nie narzekam, ja stwierdzam Fakty.
                                        Auto - Mix, tez mi sie osobiscie podoba, moznaby powiedziec Wszystko, co
                                        zwiazane z jazda Samochodem.
                                        • ellenai Re: no rozowo jest mocno 25.07.05, 16:47
                                          drogi to faktycznie w polsce byly do niczego a teraz to nie wiem czy sie
                                          polepszylo,ale sadzac z waszej dyskusji to nie za bardzo! cmok a auta lubie ale
                                          zdrowie jeszcze bardziej,cmok
    • zuzanna6 Re: Auto - Samochod 25.07.05, 12:15
      no, jak ci sie podoba, to w porządku

stronka jest ciekawa, fajne masz dzieciaki, pozdrów je ode mnie i nie ucz ich
      narzekania na tego co polskie, bo w kazdym kraju mozna na cos ponarzekac, a
      człowik bez korzeni, bez tradycji rodzinnych jest okrojony w wiele pozytywnych
      emocji, ktore czynia z niego dobrego człowieka własnie

poczytałam, ale nie skorzystam, nie planuje kupna samochodu
      • grodek1 Re: Auto - Samochod 25.07.05, 12:28
        Zuzanna 6, piszesz, i nie ucz ich narzekania na to co Polskie, ja ich nie musze
        uczyc , one juz maja swoje zdanie o Polsce wyrobione, przeciez ogladaja Polski
        Dziennik co wieczor i widza Polske, takimi oczyma jakimi Polska jest
        pokazywana w Polskiej telewizji. Dzieciaki, dziekuja za pozdrowienia i zycza Ci
        milegi pobytu w Polsce.
        • zuzanna6 Re: Auto - Samochod 25.07.05, 12:32
          dziekuję za pozdrowionka cmok :)

tak, miło mi jest w Polsce z jej wszystkimi wadami i zaletami :), kocham mój
          kraj nic na to nie poradzę :)
          • ellenai Re: Auto - Samochod 25.07.05, 16:48
            ja tez polske kocham,mimo ze juz w niej nie mieszkam,nie ma idealnego miejsca
            na swiecie,trzeba kochac to co sie ma!
            • grodek1 Re: Auto - Samochod 24.09.05, 09:49
              Ellenai, cos taka Romantyczna sie stala, kochasz Polske piszesz, Polska Ci w
              Glowie zawrocila, nie ma idealnego miejsca na Swiecie piszesz, Ja sie z Toba
              Ellenai nie zgadzam, jest jedno takie idealne miejsce na Swiecie i nazywa sie
              grodek 1
              • ellenai Re: Auto - Samochod 24.09.05, 18:16
                a moze ja zawsze taka romantyczna bylam heheheh
                aktualnie to moje miejsce na ziemi jest TU, jezli chodzi o pl to rozckliwiam
                sie tylko za tym co juz minelo i nie wroci,cmok
                • grodek1 Re: Auto - Samochod 24.09.05, 20:58
                  Ellenai, a co takiego mialoby wrocic, znowu chcialabys miec szesnascie lat i
                  fjiu bzdziu w Glowie, chlopaki ci w Glowie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka