04.10.05, 16:31
taka prawdziwa sie u mnie zaczela!pada deszcz,jest zimno i sennie!
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: jesien:) 04.10.05, 19:16
      a u nas nadal ciepło, nadal słonecznie i coraz więcej lisci na alejkach
      • ellenai Re: jesien:) 04.10.05, 19:17
        a u mnie mgla i spaaaaaaaac sie chceeeeee
        • aleks44 Re: jesien:) 04.10.05, 19:25
          nie spij,od tego jest NOC,szkoda dnia
          • ellenai Re: jesien:) 04.10.05, 19:26
            w nocy tez spalam,caly czas a kot na mojej glowie,potem kot rano wpadl do wanny
            pelnej wody.............biedny kotek! hehe ale ja ze smiechu juz sie
            wybudzilam....
            • aleks44 Re: jesien:) 04.10.05, 19:33
              pamietaj ,ze kota prac mozna,tylko "wykrecac" sie nie powinno hehe,ewentualnie
              do wirowki na kilka min i bedzie jak nowy
              • ellenai Re: jesien:) 04.10.05, 20:01
                nie no biedny kotek,wystarczy ze wpadl do wanny!
            • assasin76 Re: jesien:) 04.10.05, 21:28
              ell jak masz jakieś zdjęcia Kiciusia to wysyłaj!!!:)uwazaj na kotka;)
              cmoki;)
              • ellenai Re: jesien:) 04.10.05, 21:47
                hehe mam zdjecia kota ale na innym kompie! kot jest uroczy!spi z nami,nad ranem
                nas budzi,ma swoje specjalne zabawki ktore wklada nam do butow! a jak nas nie
                ma to siedzi i czeka w oknie albo na lodowce!i niesamowicie fascynuje kota woda
                w wannie i piana mydlana ktora probuje lapac lapkami i efekt czasem bywa taki
                ze wpada do tej wanny z woda
                • dunajec1 Re: jesien:) 05.10.05, 01:57
                  Nie susz go przypadkiem w mikrooven,kiedys slyszalem ze byl kot suszony w
                  mikrofalowce,hehe,wygrzal sie.
                  • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 02:33
                    sam sie kot wysuszyl,biegal po domu w te i wewte wiec sie wysuszyla biedaczyna!
                    • aleks44 Re: jesien:) 05.10.05, 18:35
                      to znaczy recznikow dla kota nie macie
                      • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 18:39
                        nie mamy dla kota specjalnego recznika heheh
                        • aleks44 Re: jesien:) 05.10.05, 18:40
                          moj pies mial swoj recznik,poduszke i koc,ale i tak spal z nami hehe
                          • ciupazka Re: jesien:) 05.10.05, 18:45
                            A mnie się marzy iść daleko... w ten piękny jesienny czas...a tu tylko
                            wirtualnie. Zapraszam i Was!:

www.jubi.buum.pl/pl_2_g-tatry-panoramy-2004_3.html
                            • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 18:54
                              um piekne zdjecie ciupazko!
                              • aleks44 Re: jesien:) 05.10.05, 19:06
                                ja tez bardzo lubie gory,nad Morskim Okiem bylem kilka razy,niestety na Czarnym
                                Stawem nigdy,dzieci mnie kiedys namawialy,ale jakos tak wyszlo ze nie zawsze
                                jest czas,a to jest dosc dluga wyprawa.
                                • aleks44 Re: jesien:) 05.10.05, 19:11
                                  wlasciwie musze pomyslec nad jakas wycieczka,zeby wreszcie moje kijki
                                  wyprobowac,Tatry sa za wysokie,wiec pewnie nasz Beskid mi zostanie
                                  • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 19:21
                                    no tak racja,trzeba sobie gory dawkowac zeby nie dostac zadyszki!
                                    • aleks44 Re: jesien:) 05.10.05, 19:29
                                      tak ,wyprawe R-ka to zawsze mozna zaliczyc,ale ruch jest wskazany,wiec musze
                                      sie gdzies wybrac,tylko dylemat rower czy kijki,ale poczekam na pogode jaka
                                      bedzie i zdecyduje
                                      • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 20:25
                                        no dobrze zaplanuj zeby cie jaki snieg nie przysypal znienacka!
                                        • aleks44 Re: jesien:) 05.10.05, 22:19
                                          to chyba wczesniej czy pozniej nastapi,w niedziele widzialem cala lake pokryta
                                          kwitnacymi stokrotkami,a madrzejsi odemnie powiedzieli ze bedzie bedzie wczesny
                                          snieg i przymrozki ??? czy to mozliwe ??? zobaczymy
                                          • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 22:41
                                            hm stokrotki na snieg wroza?hmmmmmmmm ciekawe
                                            • aleks44 Re: jesien:) 06.10.05, 15:43
                                              tak powiedzieli tubylcy z Wolowca,snieg,lub przymrozek,a ja sie na tym nie znam
                                              • ellenai Re: jesien:) 06.10.05, 16:44
                                                a rozumiem,takie jest zrodlo twoich informacji!
                                                • maladanka Re: jesien:) 06.10.05, 19:20
                                                  a u mnie był w nocy pracuś na balkonie i tak mi resztki kwiatków ozdobił
                                                  img321.imageshack.us/my.php?image=poranek15mv.jpg
                                                  img359.imageshack.us/my.php?image=poranek58zi.jpg
                                                  img384.imageshack.us/my.php?image=poranek45wd.jpg
                                                  • aleks44 Re: jesien:) 06.10.05, 19:34
                                                    fajne,ja takich nie mam ,ostatnio jak mnie naszlo to wzialem nozyczki do reki i
                                                    poobcinalem surfinie,bo troszke mi zmarnialy,mam balkon niby sloneczny,ale lipy
                                                    od gucwinskiej cale sloneczko zaslaniaja,wiec kwiatki ladne byly ale sie
                                                    zbyly.To biedne zwierze domowe musialo napracowac,zeby tak siec zrobic,ja takie
                                                    piekne pajeczyny to mam tylko w mieszkaniu
                                                  • ellenai Re: jesien:) 06.10.05, 19:56
                                                    o lipa ci zaslania widoki! ja lubie lipy,tu lip nie ma!
                                                    a mi dziesiejszej nocy napewno kwiatki zmarzly,bo byl przymrozek,szkoda!
                                                  • aleks44 Re: jesien:) 06.10.05, 20:19
                                                    ja moich jeszcze nie zabieram,ale szkoda by ich bylo,jeszcze calkiem ladne
                                                    sa,nie mam gdzie ich trzymac
                                                  • ellenai Re: jesien:) 06.10.05, 21:02
                                                    no ja tez nie mam gdzie zabrac, to zostaly na polu hehe i zmarzly
                                • ellenai Re: jesien:) 05.10.05, 19:29
                                  ja tam nigdy nie bylam:(
                          • ellenai hoho jaki rozpuszczony pies 05.10.05, 18:53
                            jak w palacu!
                            • zuzanna6 Re: hoho jaki rozpuszczony pies 06.10.05, 20:26
                              dziś spacerowałam miedzy kasztanowcami

piekne juz kolory lisci

i te kasztany, kurcze dzieciaki wszystkie łupą, ale jednego zgubiły, podniosłam
                              i tak spacrowałam sobie z kasztankiem w dłoni i miałam wrazenie ze serce
                              jesieni trzymam
                              • aleks44 Re: hoho jaki rozpuszczony pies 06.10.05, 20:38
                                pies tak byl bardzo rozpuszczony,ale jak z nim chodzilem na spacery,to mialem
                                zawsze kasztanow duzo,przynosilem a dzieci robily z nich male ludziki
                                • ellenai kasztany sa super! 06.10.05, 21:03
                                  to jest wlasnie serce jesieni ,zuzanno pieknie to nazwalas
                                  • aleks44 Re: kasztany sa super! 08.10.05, 19:37
                                    widzialem dzisiaj jesien na wlasne oczy,zeschniete liscie ,gole drzewa,szkoda .
                                    wczoraj widzialem klucz chyba dzikich gesi,lecacych gdzies na poludnie ,szkoda
                                    ze aparatu nie mialem przy sobie,peknie to wyglada,ale przypomina o
                                    nadchodzacej zimie
                                    • ellenai Re: kasztany sa super! 11.10.05, 03:12
                                      ja tez wczoraj widzialam klucz odlatujacych ptakow,drzewa juz calkiem zolte i
                                      cynie mi zmarzly w ogrodku!
                                      • aleks44 Re: kasztany sa super! 11.10.05, 09:16
                                        moze to te same, lataja w okolo hehe,a tak na serio to wlasnie odlatujace ptaki
                                        przypominaja mi o jesieni.Odchodzace z wypasow owce,prowadzone gdzies w okolice
                                        N.Targu,mam nadzieje ze na na piechote,szkoda tego lata
                                        • ellenai Re: kasztany sa super! 11.10.05, 16:28
                                          u nas owiec brak ale ptakow odlatujacych jest mnostwo i deszcz jak dzisiaj to
                                          jesien dla mnie i zolte liscie,jest cudownie!
                                          • maladanka Re: kot jesienny 12.10.05, 09:47
                                            Ledwo go widać, tak sie w liściach jak jeż zagrzebał!
                                            img301.imageshack.us/my.php?image=kotjesienny5tn.jpg
                                            • aleks44 Re: kot jesienny 12.10.05, 13:36
                                              fajny,ja widzialem jeza,ale nie mialem aparatu
                                              • ellenai Re: kot jesienny 12.10.05, 15:48
                                                u nas nie ma jezy:(nic sie wiec nie jezy heh
                                                • aleks44 Re: kot jesienny 12.10.05, 22:51
                                                  to kto wam liscie zbiera
                                                  • ellenai Re: kot jesienny 12.10.05, 23:33
                                                    nikt nie zbiera bo nie ma wiele lisci
                                                  • dunajec1 Re: kot jesienny 13.10.05, 00:02
                                                    Zbiera wiatr,a u mnie mam takie zawirowania powietrza,ze kurka siwa na moj
                                                    ogrodek przynosi,a sasiadki czysty,a lisci ze hej,bardzo duzo drzew lisciastych
                                                    mamy w miescie.Ale nie z calego miasta na moim,no nie,tylko od sasiadow.
                                                  • aleks44 Re: kot jesienny 13.10.05, 09:44
                                                    ja nie mam problemu z liscmi na dzialce,natomiast na balkonie mam duuuuzo.
                                                    jak otworze na chwilke balkon ,to zaraz musze zbierac liscie po pokoju.
                                                  • ciupazka Re: jesień na lubelszczyźnie i nie tylko.. 13.10.05, 09:50
                                                    Też piękna:

www.ga.com.pl/jesien7.htm
                                                  • aleks44 Re: jesień na lubelszczyźnie i nie tylko.. 13.10.05, 11:22
                                                    tak zdjecia piekne,mozna powiedziec ze piekno jest w okolo nas ,tylko je trzeba
                                                    umiec zobaczyc
                                                  • ellenai Re: jesień na lubelszczyźnie i nie tylko.. 13.10.05, 16:33
                                                    slusznie aleks z tym pieknem!
                                                    a do mnie wrocilo lato,bedzie dzis cieplo!
                                                  • aleks44 Re: jesień na lubelszczyźnie i nie tylko.. 13.10.05, 22:59
                                                    do nas chyba juz nie wroci,jesien i pod koniec tygodnia zapowiadaja przelotne
                                                    opady deszczu ze sniegiem
                                                  • ellenai Re: jesień na lubelszczyźnie i nie tylko.. 13.10.05, 23:06
                                                    u nas to typowe ze tak gwaltownie pogoda sie zmienia
                                                  • aleks44 Re: jesień na lubelszczyźnie i nie tylko.. 13.10.05, 23:15
                                                    dlatego macie huragany i inne nieszczescia
                                                  • ciupazka Re: jesień, jesień, jesień 14.10.05, 11:17
                                                    Pięknie widoki mam z okien , liście od czubeków drzew złocieją, sypia się
                                                    i z wiaterkiem fruwają , szeleszcza pod nogami, klucze gesi dzikich
                                                    odlatują, strach przed ptasią grypą czują? A dlaczego tak sie dzieje,
                                                    to sobie poczytajcie:

www.bpn.com.pl/nr4/10.htm
                                                  • ellenai Re: jesień, jesień, jesień 14.10.05, 16:10
                                                    no ta ptasia grypa to znowu jakies pandemonium niepotrzebne,kurde,ze te zarazy
                                                    ciagle sie pojawiaja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka