Dodaj do ulubionych

w Jaśle chcą zrobić dom dla narkomanów !!!

IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 09:59
fundacja karan z rzeszowa chce zrobić dom dla narkomanów czy to jest dobry
pomysł ? napiszcie opinje o tym ale tylko mieszkańcy Jasła ok czekam i
pozdrawiam zimnym oddechem kostucha
Obserwuj wątek
    • Gość: PRAWDZIWY POLAK Re: w Jaśle chcą zrobić dom dla narkomanów !!! IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 10:39
      wiesz co jeśli to jest dla miejscowych narkomanów to jestesm za ale jak nie to
      przeciw
    • Gość: kola Re: w Jaśle chcą zrobić dom dla narkomanów !!! IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 10:47
      jest to problem czeba by było referendum nie !
      • bolek71 Re: w Jaśle chcą zrobić dom dla narkomanów !!! 27.02.03, 10:53
        Gość portalu: kola napisał(a):

> jest to problem czeba by było referendum nie !

Prawdziwy problem to analfabetyzm i wiem to bez referendum!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: SZAK Re: w Jaśle chcą zrobić dom dla narkomanów !!! IP: *.pl / 192.168.1.* 27.02.03, 11:20
      NA SEN NAM CZASU BRAK ,KOSTUCHA KOŚCI LICZY , PIJANI W DROBNY MAK WALIMY SIĘ
      NA PRYCZY...
    • handziaa pytanie do kostuchy! 27.02.03, 16:14
      czy skusilaby kostuche tabletka wiecznej mlodosci?
      • Gość: SZAK Re: pytanie do kostuchy! IP: *.pl / 192.168.1.* 27.02.03, 21:37
        WAPNO TYLKO WAPNO DLA SZKIELETORA PA
        • Gość: kostucha Re:wapno to ty masz zamiast muzgu IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 23:45
          wapno ty masz zamiast muzgu i nie buja sie na boki bo ci sie wyleje :)
          • handziaa majtki Kostuchy 27.02.03, 23:49
            - Handzia, jakiego koloru mam majtki? - spytala Kostucha
            - Czerwone w biale grochy.
            - Wpadliscie Handziu, o tym wiedziala tylko zydowska pianistka!
            - Prosze zapiac rozporek, Kostucho, inaczej beda o tym wiedziec wszyscy
    • Gość: kate Re: w Jaśle chcą zrobić dom dla narkomanów !!! IP: *.dyn.optonline.net 02.03.03, 05:07
      Ja osobobiscie nie mam nic przeciwko temu powinnismy byc bardziej tolerancji w
      stosunku do innych .............ktorzy maja problemy z tym nalogiem i to nie
      tylko z jasla ale z roznych stron .............trzeba byc zyczliwym i popierac
      tego typu inicjatywy ..............a na pewno nie wolno bac sie takich
      inicjatyw poniwewaz problem istnieje i trzeba mu zaradzic ............majac nad
      nim kontrole

Pozdrawiam Kate

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka