Gość: @ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 16:50 Gdzie ona ??????????? Widział kto ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: WIOSNA 21.03.03, 17:11 Ja, ja, ja !!!!!!!!!!!!!!!!!! Waliło dzisiaj śniegiem aż miło !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale co ?! Tak mi się jakoś dobrze robi na duszy, wszystkich detrojerów lubię, żyć się chce, wstawać rano z wyrka .......... Supeeeeeeeeeeeer ! WIOOOOOOOOOSNAAAAAAAAAA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: WIOSNA 21.03.03, 17:13 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: WIOSNA IP: *.gimsat.pl 21.03.03, 19:33 Utknęła na granicy.Ale podobno w poniedziałek dotrze do Jasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: WIOSNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 14:44 Już jest, przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: WIOSNA 31.03.03, 10:07 Cieplutko .... piweczko, grill te sprawy .... poezja ..... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: WIOSNA 31.03.03, 20:24 ...widzialem wczoraj bociana...takiego prawdziwego...z piorami...i czerwonym dziobem...wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: WIOSNA 01.04.03, 08:43 pilismy wczoraj piweczko w ogródku ..... było zimno jak cholera ale i tak było czadowo ..... zaczyna sie wiosna !! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: WIOSNA 05.04.03, 21:14 Gość portalu: @ napisał(a): > Gdzie ona ??????????? Widział kto ??????????? to jusz wiem cos ty za jeden@!!!!!!!! ty slepy jestes jak wiosny nie widzisz!!!!! okulary se u lesniaka kup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: WIOSNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:16 Leśnak za zegarem czy przed (od rynku) ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: WIOSNA 05.04.03, 21:18 Gość portalu: @ napisał(a): > Leśnak za zegarem czy przed (od rynku) ? czy ty kurwa nienormalna jestes? jak i tego nie widzisz to se biala laske kup!!!!!!!!!!!! jak jusz zegara nie widzisz to do domu dla ociemnialych!!! umyslowo ociemnialych i ocznie niewidzacych! ty stara szkapo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: WIOSNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:20 Ja nie jestem ona tylko @. O który zegar tak konkretnie chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: WIOSNA 05.04.03, 21:22 Gość portalu: @ napisał(a): > Ja nie jestem ona tylko @. > > O który zegar tak konkretnie chodzi ? to jak nie jestes baba to ja wracam do lozka, bo ja se tu chcialem kogos poderwac. Gut najt. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA 07.04.03, 20:14 a propo tematu... nie ma wiosny, jest zima... brrr pozdrowionka z Przemyśla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: WIOSNA 07.04.03, 20:26 wook napisał: > a propo tematu... > nie ma wiosny, jest zima... > nie ma wiosny bo ta psia menda @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ zauroczyla swymi galami ciekawskimi! trzcinica pozdrawia przemysl bo tam moj somsiad w seminarium przebywa czasowo! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: WIOSNA 07.04.03, 20:44 na ten wątek masz odpowiedż na forum Przemyśl i nie przenoś go na Jasło. Jasło jest cool!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: WIOSNA 07.04.03, 20:57 wook napisał: > na ten wątek masz odpowiedż na forum Przemyśl i nie przenoś go na Jasło. > Jasło jest cool!!!! ze co niby? a czy ja mowie ze jaslo nie jest kul? jest zajebiscie fajne, no moze poza niektorymi osobami, ale to wyjontki. Jaslo jest extra i zostane tu na wieki wiekow po wsze czasy az do konca .A co! Odpowiedz Link Zgłoś