aleks44 02.12.06, 17:55 rozumiem,ale pojac nie moge,dlaczego tu od wczoraj zadnego posta,nie napisano. spicie czy co ??? Zartuje,bo wiem ze po ciezkim tygodniu ,po prostu odpoczywacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Cisza na Forum 02.12.06, 19:59 Ja dwa dni nie moglem wejsc na website gazety,nie wiem co sie dzialo,a dzisiaj wolno pracuje,pewnie ktos chce pieniedzy,kurka siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 02.12.06, 22:52 mnie tez ostatnio cos wolniej chodzi,nie wiem dlaczego juz dawno mialem zmienic dostawce netu,ale za kazdym razem mowia ze juz za kilka tygodni bedzie chodzic jak burza,juz trzeci miesiac mnie zwodza i chyba musze znowu pojsc zrobic awanture,w sumie place za to,wiec moge wymagac. Odpowiedz Link Zgłoś
justa-sz Re: Cisza na Forum 02.12.06, 22:56 Powodem problemów z gazeta.pl był Cyber-atak => wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3766955.html Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Cisza na Forum 03.12.06, 17:55 no wlasnie bylo jak justa mowi, nikt z zagranicy nie mogl sie polaczyc z serwerem gazety!oj bylo zle i smutno! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 03.12.06, 19:27 no popatrz popatrz,to prawie dywersja !!!!!ktos nie lubie Gazety ?????? a ja myslalem ze imprezujecie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Cisza na Forum 03.12.06, 19:34 niestety tak fajnie nie bylo ,buu,bardzo mi brakowalo forum i ludzi na nim! aj ,jak to czlowiek sie przywiazuje do glupiego komputera! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 03.12.06, 21:56 No i widzisz Ellen? Nie lepiej to przywiazac sie do czegos eee kogos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 04.12.06, 11:49 >jak to czlowiek sie przywiazuje do glupiego komputera! jakiego glupiego ????? to okno na swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Cisza na Forum 08.12.06, 04:45 fakt masz racje, to okno na swiat i mnie byloby ciezko sobie wyobrazic bez komputera funkcjonowanie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 08.12.06, 08:19 tak,to prawda,gdzie by czlowiek przypuszczal kilkanascie lat temu,ze odegraja w naszym zyciu taka role i ze bedzie to juz w pewnym stopniu uzaleznienie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 08.12.06, 23:42 Moze i glos bedzie mozna slyszec nie montujac mikrofonu,ze nie wspomne o wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 09.12.06, 08:27 to ja tak mam,z sasiadem ktorego nie musze widziec zeby slyszec, ale to z powodu jego glosniej wymowy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 19.12.06, 10:07 co z Wami ???? Nikogo nie widac,placki pewnie pieczecie .Przygotowania do Swiat!! pelna para. Ja kupilem dzisiaj jemiole,tylko musze ja jeszcze powiesic milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Cisza na Forum 19.12.06, 17:28 ja choruje,cos sie przeziebilam i trzyma mnie sie to dosyc mocno a swietami sie ciesze! bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 20.12.06, 08:26 juz sie matwilem ze Cie jakie licho porwalo hehe,to trzymaj sie cieplutko i wracaj szybko do zdrowia!!! Swietami tez sie ciesze,tylko tych przygotowan za bardzo nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 09:30 oj ,pewnie Was snieg zasypal,bo tak pusto na Forum milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 15:39 U mnie prawie wiosna,no Ellen to zasypana. Farmerom to nawet helikoptery karmia krowy przynoszac siano,no i bum do sniega {siano}Hehe,"lato bylo,robic bylo,jakie takie zapasy zrobic bylo" Aleks,dostalem poczte,dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Cisza na Forum 06.01.07, 17:34 do mnie az tak sniegu nie doszlo ,dalam rady do domu dojechac, pomalutku ale dalam rady! farmerzy i rancherzy ciesze sie jednak bardzo z tego sniegu,bo tu przez ostatnie lata bylo strasznie sucho a na forum faktycznie moglam sie wczoraj pojawic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 20:19 u nas dzisiaj do poludnia piekne sloneczko,temp okolo 10 stopni,a po poludniu deszczyk zaczal padac.Piekna wiosna,mamy tej zimy. Woda to podstawa,wiec snieg tez sie przydaje Dunajec ciesze sie ze doszlo,choc troche pozno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Cisza na Forum 06.01.07, 20:23 u nas ziaaaaaaaaaab,przed chwila bylam w sklepie,ale zimno!u was wlasnie ladnie podobno jest, wiosennie! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 06.01.07, 20:58 A tam Ellen,ziaab? To tylko kobietom jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 12.01.07, 18:03 Dunajec Masz racje,tylko dlaczego im jest zimno ???? a co maja powiedziec Eskimoski ????? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 13.01.07, 00:02 Aleks,nie wiesz dlaczego kobietom zimno? No bo maja rozprute kozuchy. A co do eskimosek to nie wiem,moze im jest cieplo? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Cisza na Forum 13.01.07, 02:51 ba,a jak musza marznac moje znajome,ktore calkowicie pozbyly sie "futrzakow"? :) cosik mi sie widzi,ze bedzie riposta... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 13.01.07, 15:40 pozbyly sie calkowicie ???? nie wierze !!!!! Masz jakies zdjecia a co do kozuchow,to mam na podlodze skore z barana i jest ciepelko pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sadowy_nakaz_platniczy Re: Cisza na Forum 13.01.07, 16:33 ouimet napisał: > ba,a jak musza marznac moje znajome,ktore calkowicie pozbyly sie "futrzakow"? > :) > bywalec burdeli ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 30.01.07, 02:21 Moze zasypalo i zamrozilo,wielkie sie pustki robia na fNS gdy kogos brakuje,hehe,ake do wiosny niedaleko to i odmrozi zastoj.Moze. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 30.01.07, 09:59 jak tylko sloneczko przygrzeje,to zaraz sie na dzialeczke wybieram,ale do tego czasu musze jakos zime przetrzymac,zatem ,byle do wiosny !!!!!! a Forum ??? jak dziewczyn nie ma,to Forum umiera milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Aleks 30.01.07, 21:17 Ja to co trzeci tydzien,a Aleks,hmm.to juz musi sam powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks 30.01.07, 23:34 lepiej sie nie przyznawac,bo nie wiem czy juz Wam mowilem,ze troszke spalilem kielbase przed Swietami.No moze nie tak do konca,ale zastala mocno przysuszona.Wywalilo mi bezpieczniki na dzialce i poszedlem naprawic,za ten czas dostalo takiego "cugu",ze ledwie zdazylem uratowac.To chyba przez jalowiec,ktory dodalem na koniec.Ale goscie byli zadowoleni smakowalo im,mnie i domownikom tez.Zresza kto by sie przyznal, ze nie smakuje hehe.Ale juz mnie nachodzi zeby zrobic kielbasy i kilka wedzonek.Mysle ze drewna mi nie ukradli z dzialki.Dunajec Ty Jestes jak zawodowiec,bo ja poczatkujacy.A u Ciebie Ouimet ,jak postepy w wedzeniu ???,pochwal sie !!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 00:56 nikogo nie widac,ani nie slychac,godzina duchow juz dawno minela Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 01:09 U mnie ani duchow nie ma na polu,-15C i wiatr,brrr!!!!,pizdzi jak w kieleckim. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 08:49 to Was strasznie wywieje,u nas wiosennie,sloneczka nie widac,temp. +5 . przyznam ze do d... z taka pogoda,wolalbym troche sniegu,jakis maly mrozik,a tak to wilgoci w powietrzu za duzo.Pogoda warjuje,globalne ocieplenie. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 13:18 Mily to moze i bedzie,ale teraz ide na gimnastyke z szufelka i sniegiem,bo z podworka nie wyjade,jeszcze pare dni tak ma byc,do minus 20C i wiatr. "Zamieje i zawiecie" beda,Wicherek czy Chmurka to powiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Cisza na Forum 04.02.07, 19:30 nie wiem kto powiedzial,ale najlepiej jak sie samemu popatrzy,czy sie prognoza sprawdza.Dzis siedzialem w chalupie,nie pojechalem do lasu,pobiegac na nartach.Ale pogoda byla calkiem,calkiem,przez chwile swiecilo sloneczko i skoczylem na dzialke popatrzec co slychac.Gdyby nie to ze jest niedziela,to zabralbym sie do grabania galezi,szyszek,nalecialo tego dziadostwa z drzew. Nawet krokusy maja liscie ,szkoda bo jeszcze bedzie mroz i wszystko wymrozi. Odpowiedz Link Zgłoś