dunajec1 04.03.07, 06:18 .... gadam,ale cicho tez nie bede,kiedys bylas a teraz cie brakuje. A NAM tu smutno bez Ciebie,buuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Ellen,nic nie.... 04.03.07, 09:20 byla,nawet w watku o awanturze,ale wyglada ze chyba ma nas dosc. Dunajec,tak sobie mysle,ze teraz jest czas latania bocianow,wiec moze ma to jakis zwiazek,jak myslisz?.Jak by nie bylo,Jestes troszke blizej hehe a u nas dzisiaj od rana deszczyk pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Ellen,nic nie.... 04.03.07, 13:59 Wszystko mozliwe,tylko ze u niej jeszcze zima tak ze z bociany jeszcze nie przylatuja,a moze? Zreszta u mnie tez mrozno -5C a na jutro to i -10,brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellen,nic nie.... 04.03.07, 14:45 to u nas troszke lepiej,7 stopni oczywiscie na plusie i wyszlo sloneczko. chyba idzie do wiosny hehe pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai panowie nigdy nie mowcie ze mam was dosc! 04.03.07, 18:03 szwendam sie jakos po innych stronach zamiast do was zagladac,przyznaje sie zaniedbalam forum~!ale napewno nie dlatego bo mam was dosyc!dobrze wiecie ze was lubie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: panowie nigdy nie mowcie ze mam was dosc! 04.03.07, 20:12 serio ????,a ja tak sobie wlasnie pomyslalem hehe mnie tez nie zawsze chce sie pisac,tym bardziej ze niektore watki ,sa troche "dziwne". Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: panowie nigdy nie mowcie ze mam was dosc! 04.03.07, 21:59 trzeba zakladac swoje watki i pisac heheh! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: panowie nigdy nie mowcie ze mam was dosc! 04.03.07, 22:18 wole sie nastawic na odbior Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: panowie nigdy nie mowcie ze mam was dosc! 05.03.07, 02:59 Tak sie tu meczymy z Aleksem,a poglaskac nas nie ma komu, ale nie mowie ze masz nas dosc,co to to nie. {panna bylam,dziecko mialam,ale co to,to nie} Odpowiedz Link Zgłoś