maladanka 11.03.07, 18:43 czy byłoby możliwe na czerwono u góry wrzucenie tego linku fotoforum.gazeta.pl/72,2,707,58835879.html od razu byłoby wiadomo,że tu fotki dawać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: do matki Adminki :) 11.03.07, 19:28 Teraz Jej nie ma ,pewnie o tej porze ma karmienie (jak na matke przystalo)hihi dobry pomysl !!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
b52xx Re: do matki Adminki :) 11.03.07, 23:40 qurcze, ale jak te foty wklejać? usiłowałem coś wrzucić, załadowałem 4 foty - ale nie pokazują się w tym linku... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do matki Adminki :) 12.03.07, 08:43 nie powiem Ci dokladnie.Ja na poczatku na (Forum Ogrody) mialem podobny problem,ale teraz jest OK.Dalem kilka zdjec,ktore gdzies kraza w sieci . W prawym gornym rogu Masz "dodaj nowe" klikasz i mozesz dawac swoje fotki z dysku kompa,do swojej galeri,to chwilke potrwa.Ukazuja sie jeszcze potem i mozesz je opisac.Nastepnie z galeri to juz bez problemu,jak dajesz odpowiedz na posta na dole masz"dodaj nowe zdjecia",to z dysku,lub "ostatnio dodane",to z galeri,zaznaczasz nastepnie na dole jest "dodaj" i wysylasz.Na "ogrodach" ukazuja sie natychmiast na forum Sacza nie wiem bo nie probowalem troszke Ci namieszalem,ale dojdziesz na pewno. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
b52xx Re: do matki Adminki :) 12.03.07, 18:55 dzieki - zrobiłem, jak opisałeś. może się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do matki Adminki :) 12.03.07, 23:06 Maladanko,przegladnalem Twoja galerie,fajne fotki !!!!! nawet Beskid Niski znalazem przypadkiem b52xx chyba dalej ich nie widac,ale na pewno sie pojawia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: do Aleksa 12.03.07, 23:23 Dzięki za miłe słowa - a nasz kolega pewno czeka na zaakceptowanie przez moderatora, albo coś nie wyszło z wklejaniem - a Ty nie masz N.Sącza?- ja czekam na zazielenienie i wtedy do Nowego Sącza się wybiorę - faktycznie to mało znam naszą byłą stolicę wojewódzką :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do Aleksa 12.03.07, 23:45 ja tez nie znam jej zbyt dokladnie.Jak wpadne to najczesciej "na zakupy". Za to wole Beskid Niski Nie wiem jak na Forum miast jest ze zdjeciami,bo na Forum Ogrody,pokazuja sie natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: do Aleksa 13.03.07, 06:30 kochani jutro wszystko postaram sie zalatwic, ja nie mam mozliwosci (na razie) wklejenia linkow o ktorych pisze maladanka, w ogole to super jestescie na forum! dziekuje wam za pisanie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do matki Adminki :) 13.03.07, 09:18 dziekuje wam za pisanie! nie ma za co hehe pozdr.milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: do matki Adminki :) 13.03.07, 20:08 Widzisz Aleks,zguba sie znalazla,a juz myslalem ze sierotkami zostaniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do matki Adminki :) 13.03.07, 23:08 co my biedne sierotki bysmy poczeli ???? gdzies kiedys czytalem o wyrodnich matkach,zgroza moze nas ktos adoptuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: do matki Adminki :) 15.03.07, 01:23 Moze i adoptuje,ale do tego czasu to co? Nic gorszego jak duze dzieci,chyba skapiejemy? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie marudźcie chodoki! 06.08.07, 19:48 znaczy,ktos na nami czuwa ?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie udaj że nie wiedziałeś 06.08.07, 19:55 nie wiedzialem !!! dawniej to byla taka instytucja ORMO,do tego "stworzona". oni dopiero czuwali Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 sprobuj tylko pomyśleć o zakazanym uczynku 06.08.07, 20:00 a rychło sie przekonasz, że i dziś istnieje tylko w innych barwach niż wspominane ORMO. Albo...może jednak nie próbuj, bo smutno byłoby na forum bez Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: sprobuj tylko pomyśleć o zakazanym uczynku 06.08.07, 20:45 tak,Masz racje lepiej ich zostawic w sokoju,dawniejszych ormowcow to na kilometr mozna bylo wyczuc,dzisiejszych donosicieli juz nie. czym to idzie ??? i do czego zmierza ?? nie wiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś