rhcp4 29.03.07, 15:07 szukam lokalu na wesele w nowym sącz lub okolicy prosze o pomoc - PLEASE i czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komachi Re: sala-wesele 14.05.07, 23:03 lokali w sączu jest kilka. ale nic nie napisałaś o liczbie osób itd. ja miałam wesele w zajeździe sądeckim. nie narzekam. a kelner - pan Wiesiu (chyba) fantastyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka3 Re: sala-wesele 15.05.07, 06:47 racja jest troche fajnych lokali ale niestety z ponad rocznym wyprzedzeniem trzeba rezerwowac lokal tak ze nawet jesli masz teraz jakis na oku i Ci sie spodoba to niekoniecznie bedzie on wolny akurat w tym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
broszka4 Re: sala-wesele 15.05.07, 16:56 polecam osrodek w cieniawie, bardzo fajne miejsce w srodku lasu:) jesli urzadzasz dwudniowe wesele to na jest na to osobna sala. Wesele w restauracji a poprawiny bardziej na luzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krater-g Re: sala-wesele 19.07.07, 11:31 Witam i również polecam Ośrodek w Cieniawie. Jest tam wszystko czego tylko potrzeba. Graliśmy tam i było OK. www.krater.cba.pl M. Odpowiedz Link Zgłoś
magdula_k Re: sala-wesele 21.07.07, 09:43 jeśli szukasz lokalu na przyszły rok to wiem, że w Ptaszkowej przy drodze Nowy Sącz- Gorlice buduje się nowy lokal, który już w tym roku ma być otwarty i z tego co wiem to na przyszły rok już mają niektóre zajęte terminy. Z zewnątrz wygląda fajnie a po całkowitym oddaniu myślę, że będzie wyglądał jeszcze fajniej :)) a kiedy planujesz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
szalawilo Re: sala-wesele 14.08.07, 22:58 Na srodku rynku jest taki duzy budynek... może tam ? Odpowiedz Link Zgłoś