Gość: tvn.akcja.pl IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marynika Re: Kostucha, gdzie jedziesz na wakacje? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:47 Brak mi kasy na wakacje!! Może pojade w Bieszczady na Vikend/ chyba żle napsałam/ ale szukam tanich noclegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Kostucha, gdzie jedziesz na wakacje? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:48 Przepraszam pytałeś Kostuchy, a ja myślałam że ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kostucha, gdzie jedziesz na wakacje? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 14:18 nie przepraszaj - w sumie to gólnie też może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Kostucha, gdzie jedziesz na wakacje? IP: *.pl / 192.168.1.* 04.06.03, 18:20 Bieszczady na dwa dni ?? to nie to co tygrysy lubią najbardziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kostucha1 Re: do francji 04.06.03, 22:30 do Marsylia potem lyon szukam towarzysza ale to musi byc chop z jajmi !!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop z jajami Re: do francji IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 08:18 kostucha1 napisał: > do Marsylia potem lyon szukam towarzysza ale to musi byc chop z jajmi !!!!:) wolę dać się wykastrować ! Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: do francji 05.06.03, 19:33 kostucha1 chyba mam szansę żebyś mnie zabrała bo spełniam wyżej wymienione warunki i na polityce się nie znam więc nie będziemy się kłócić w tej kwestii. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop z jajami Re: do francji IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 20:08 Myślisz, Apolityczny że to jest kobieta namiętna ??? WG mnie to jest facet i to zdrooooooooowo stuknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: do francji 05.06.03, 20:19 Nie wiem czy to kobieta czy facet ale jak zobacze Ją/Jego to na pewno dam Ci znac, jak również powiem czy jest "równo stuknięta/y" czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś