juditha 14.10.07, 22:26 mam pyatnie podobno w nowym saczu powstal oddzial izby inzynierskiej ale na necie nie moge nic znalezc na ten temat czy ktos o tym slyszal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toni31 Re: izba inzynierska 14.10.07, 22:57 jeśli chodzi o NOT to jest na ul kochanowskiego -chyba taka to ulica, po drugiej stronie kamienicy na wysokości parkingu fary mniej więcej patrząc od obrońców narwiku Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: izba inzynierska 17.10.07, 17:07 NOT jest na ul. Kraszewskiego 44 (ale byłeś blisko;)) www.not.nsacz.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
juditha Re: izba inzynierska 17.10.07, 21:14 dziekuje bardzo za pomoc:) a skoro sa tu osoby widze dobrze zorientowane to moze pomozecie w innej kwesti koncze w tym roku studia : budownictwo na PK no i nie mam nikogo znajomego kto objasnilby mi jak to jest z uprawnieniami te wszystkie formalnosci... gdzie moge znalezc informacje na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: izba inzynierska 18.10.07, 23:42 Po pierwsze musisz udać się do izby inżynierów budownictwa po książkę praktyki zawodowej. Jeśli podejmiesz prace w jakimś biurze projektowym (konstrukcyjnym) jako asystentka to szefu Ci będzie wpisywał projekty do książki. Częstotliwość wpisów nie jest istotna, istotne jest to, że staż nie liczy się od momentu zatrudnienia a od momentu wybrania książki praktyki i pierwszego wpisu. Czyli np. jeżeli będziesz już pracowała w jakimś biurze to dopóki nie dostaniesz książki nie będziesz mogła sobie projektów przez Ciebie wykonanych zaliczyć do stażu pracy. "Spece" w izbie zbierają się chyba w czwartki, ale najlepiej sama się zorientuj bo mogę mieć nieaktualne dane. No i powodzenia w szukaniu pracy, myślę że nie powinnaś mieć z tym problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
juditha Re: izba inzynierska 22.10.07, 12:22 dziekuje bardzo za informacje :) sadzac po wypowiedzi chyba nie powinno byc z tym wiekszych problemow:) wiec musze sie tam ruszyc jak najszybciej:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś