jaslanin 01.01.02, 08:47 To jest prawda !! Nadużywanie alkoholu jest naprawdę szkodliwe dla zdrowia. Więc już nic nie napiszę i wyjeżdżam.Zresztą teraz to narobiłem trochę szumu ,wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: tupot białych mew 01.01.02, 20:52 Oj szkodzi... I to strasznie... Mewy tupią, myszki biegają. Dobrze, że po Sylwestrze jest wolny dzień to można jakoś dojść do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
black1910 Re: tupot białych mew 02.01.02, 17:49 a dla mnie jeden dzień oddechu po całonocnym "nadużywaniu" to za mało... jeszcze zdycham. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: tupot białych mew 02.01.02, 17:56 to wom zazdroszcza. Jo jest chory jak pieron, i na Sylwestra ino usta umoczylech w szampanie - antybiotyki:( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: tupot białych mew 03.01.02, 10:30 Ja też zdycham, a dzisiaj już 3 dzień nowego 2002.... Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: tupot białych mew 03.01.02, 15:21 kolor napisał(a): > to wom zazdroszcza. Jo jest chory jak pieron, i na Sylwestra ino usta > umoczylech w szampanie - antybiotyki:( kolorku kochany współczuję szczerze. wracaj szybko do zdrowia, bo nudy bez Ciebie okropne. pij dużo cipłego mleczka z miodzikiem i czosnkiem, a na noc załóż ciepłe skarpety. a może by tak zaaplikować ci banieczki ? pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś