ikarinka 23.04.08, 23:23 Szukam sprawdzonego i rzetelnego fotografa i kamerzysty na ślub i wesele.Może polecicie jakiś profesjonalny zakład i podpowiecie jakiś pomysł na zdjęcia w plenarze w N.S? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.kh Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 24.04.08, 14:10 Niestety nie polecę żadnego fotografa z Sącza (sama mam przyjezdnego i kamerzystę i fotografa) a na plener fajny jest skansen. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1970-1 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 24.04.08, 18:42 Witam, chcialbym polecic swoje uslugi w zakresie fotografowania uroczystosci slubnych. link do strony: www.zeb_serban.citymedia.pl jesli bedzie Pani zainteresowanya to kontakt: GG: 725829 mail: zeb_serban@o2.pl Tel. 0604 511 291 Odpowiedz Link Zgłoś
elkatxt Rzeczywiście ładne zdjęcia... 24.04.08, 21:42 Po obejrzeniu galerii stwierdzam że zdjęcia rewelacyjne... na moim ślubie zdjęcia robił Pan Furmanek z nowego sącza również byłam zadowolona ale po obejrzeniu zdjęć zibi1970 uważam że są dużo lepsze - o wiele bardziej artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kh Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 25.04.08, 09:03 Zdjęcia fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
ikarinka Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 25.04.08, 09:17 Ciekawe zdjęcia i widać w nich profesjonalizm!Co do zdjęc w plenerze to zapomniałam dodać że ślub mam w grudniu i chyba cięzko będzie trudno coś wymyślić...ale trudno zadowole się fotkami w studio. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kh Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 25.04.08, 11:04 W zimie również można poszaleć w plenerze! Pomyśl - wiejska droga, śnieg, sanie, las, pochodnie, przykryci kocem, konie... Osobiście wolę plener niż studio, i na pewno nie w dniu ślubu, bo ładne zdjęcia są czasochłonne, a w dniu ślubu to strata czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
ikarinka Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 25.04.08, 12:35 Oczywiście,ale pod warunkiem,że będzie ładna,biała zima,o jaką już się modle :) A zaraz po ślubie planujemy kilka dni w Zakopanem i może tam zalatwimy jakiegoś fotografa i zorganizujemy sesje.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dendruszek Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 07.05.08, 13:55 ja polecam kamerzystę p. Sierotowicza z ul. Lwowskiej. W zasadzie państwo Sierotowicz. Są b. mili, profesjonalni. Uwzględniali wszystkie nasze życzenia np. podkład muzyczny, zbliżenia, ujęcia itp. Zdjęcia (w plenerze, kościele itp. bez studyjnych) robił nam fotograf z zakładu p. Fałowskiego z ul. Jagiellońskiej. też byłam b. zadowolona. Dodam tylko, że przed ślubem obeszłam WSZYSTKIE zakłady fotograficzne w NS i uznałam, że te które nam pokazał są najlepsze. Świetne fotografie robi również zakład mieszczący się obok rynku maslanego i dawnego domu handlowego merkury. Odpowiedz Link Zgłoś
ikarinka Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 12.06.08, 10:27 Dziękuje za rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
elkatxt Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 04.07.08, 14:45 dendruszek napisał: ..... Świetne fotografie robi również zakład mieszczący się obok rynku maslanego i dawnego domu handlowego merkury...... NIE POLECAM moja siostra tam robiła zdjęcia ślubne, oferowali oryginalność, profesjonalność.... a prawda jest taka że zrobili po łebkach i na dodatek bardzo dużo kroją!!! nie wykazali się zupełnie swoją weną twórczą - jak obiecywali... Odpowiedz Link Zgłoś
dendruszek Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 15.09.08, 12:08 elkatxt napisała: > dendruszek napisał: ..... Świetne fotografie robi również zakład > mieszczący się obok rynku > maslanego i dawnego domu handlowego merkury...... > > > NIE POLECAM moja siostra tam robiła zdjęcia ślubne, oferowali > oryginalność, profesjonalność.... a prawda jest taka że zrobili po > łebkach i na dodatek bardzo dużo kroją!!! nie wykazali się zupełnie > swoją weną twórczą - jak obiecywali... hm.. ja w zasadzie tylko swoją opinię oparłam oglądając wystawę zakładu. Nie korzystalam z ich usług, więc nie wiem jakie mają faktycznie podejście, a zdjęcia z wystawy wydawały mi się ciekawe i oryginalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonik Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 16.09.08, 12:53 A ja polecam. Zamówiliśmy tam zdjęcia w kościele i kilka w studio. Ze studia wyszły dobrze. Ani źle ani rewelacyjnie. Za to zdjęcia z kościoła wyszły piękne i bardzo oryginalne. Jako klient mogę ich z całą odpowiedzialnością polecić. No chyba, że od X 2005 coś się u nich pozmieniało ale nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
modulla Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 12.09.08, 16:42 a dodam, ze u niego plener robi on jeszcze jeden fotograf w normalnej cenie.z nim można też załatwić kamerzystę Odpowiedz Link Zgłoś
modulla Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 12.09.08, 16:40 Mogę polecić fotografa, skończył asp w poznaniu, robi super zdjęcia, plenery nie tylko w rynku pod fontanną.wiem że ma w grudniu wolne terminy bo sama byłam zainteresowana.telefon 600923413.w końcu przeniosłam wszystko na przyszły rok. o ile pamiętam ma na imię Tomek.pokazywał mi zrealizowane plenery i super.nie takie oklepane Odpowiedz Link Zgłoś
moniqe-01 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 26.06.08, 14:30 Znam profesjonalnego kamerzyste, jego żona jest fotografem, są poprostu super, znaja sie na rzeczy i nie są tacy drodzy, już ci pisze namiary na nich: Studio filmowe i fotograficzne "PISZCZEK", tel. 0604130126. Szybciutko dzwon bo ma strasznie zajete terminy:) A jesli chodzi o pomysły na sesje zdjeciowa to on juz wam pokaze jakie byly przez niergo zrobione polecam naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
anuuulka79 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 17.09.08, 15:02 Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić chlopaka z Katowic który robił zdjęcia w Rzeszowie mojej siostry. Jego strona internetowa www.wyporski.com, ma na imie Filip bardzo plastyczny jeśli chodzi o miejsca i nie kasuje kokosów za zdjęcia ślubne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikapolka Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 02.04.10, 15:09 My polecamy kamerzystę i fotografa z firmy VIDEO-FOTO-KRIS. Naprawdę warto mieć dobrą pamiątkę i co najważniejsze zrobioną lepiej niż sobie wymarzyliśmy !!! My zdecydowaliśmy się na pakiet podstawowy w cenie 1200 zł kamerzysta, 600 zł fotograf - czyli za całość zapłaciliśmy 1800 zł. Do końca nie wiedzieliśmy co nas czeka!!! Zaskoczyła nas i całą rodzinę trzecia część filmu gdy ukazał się napis MATERIAŁ NIEWYKORZYSTANY W FILMIE i tu gratisy w postaci teledysku, dubbingu , skrót filmu oraz niespodzianka - reklama z której uśmialiśmy się do łez!!! Na początku mieliśmy pewne obawy, jako że nie była to firma z polecenia tylko z portalu weselnego a to co zobaczyliśmy na portalu zainteresowało nas . Umówiliśmy się na prezentację podczas której oglądaliśmy dwa filmy, bardzo spodobał nam się ten z nocą poślubną, ale cena + dodatkowy kamerzysta, który podobno do takiej realizacji jest potrzebny, była dla nas wygórowana. Podstawowy pakiet + gratisy o których do końca nie wiedzieliśmy to piękna pamiątka jaką otrzymaliśmy od właściciela studia. Naprawdę polecamy!!! Podam telefon dla zainteresowanych - kom. 664 99 36 59, studio 18 445 71 82 My znaleźliśmy ich pod adresem www.planujemywesele.pl/2089-video-foto-kris gdzie jest kilka filmików ale warto umówić się na prezentację i zobaczyć coś więcej!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
video-foto-kris Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 21.04.11, 15:13 Witam. Jest nam bardzo miło znaleźć na internecie zadowolonych zleceniodawców. Staramy się i choć od tego wpisu upłynęło już trochę czasu, pod tym względem nadal nic się nie zmieniło - nie licząc wymiany sprzętu na nowy, który pomaga nam w jeszcze lepszych realizacjach. Oczywiście sprzęt to nie wszystko !!! Pani podała stronę na której nas znalazła - ja tak na zakończenie, co by już nie stwarzać wrażenia zachwalania własnej działalności, podam naszą stronę www.video-foto-kris.pl Ocenę pozostawiamy tym, którzy raczą nas odwiedzić. Jeszcze raz dziękujemy za polecanie i POZDRAWIAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
video-foto-kris Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 22.08.14, 12:40 Nasza nowa strona internwetowa www.kris-video-foto.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
video-foto-kris Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 20.08.14, 20:40 Witam. Jest nam bardzo miło znaleźć na internecie zadowolonych zleceniodawców. Staramy się i choć od tego wpisu upłynęło już trochę czasu, pod tym względem nadal nic się nie zmieniło - nie licząc wymiany sprzętu na nowy, który pomaga nam w jeszcze lepszych realizacjach. Oczywiście sprzęt to nie wszystko !!! Zmieniły się też ceny ze względu na jeszcze lepsze realizacje z użyciem sprzętu do realizacji z powietrza i pod wodą. Pani podała stronę na której nas znalazła - ja tak na zakończenie, co by już nie stwarzać wrażenia zachwalania własnej działalności, podam naszą stronę www.kris-video-foto.pl Ocenę pozostawiamy tym, którzy raczą nas odwiedzić. Jeszcze raz dziękujemy za polecanie i POZDRAWIAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
84asiek tylko kamerzysta 06.11.08, 11:54 A my szukamy dobrego kamerzysty, jak narazie zaczynam poszukiwanie wieć czekam na jakies propozycje i namiary Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magnetyzmserc.pl Re: tylko kamerzysta 10.02.09, 20:07 jeśli nadal szukacie, to chętnie wam pomogę znaleźć dobrego kamerzystę napiszcie ekspert@magnetyzmserc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kh Marta Piskorek 11.11.08, 14:27 Znalazłam na necie www.fabryka-wspomnien.pl Ładne zdjęcia, fajne pomysły, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
msmfilm Re: Marta Piskorek 24.03.09, 08:04 WItam . Szukających operatora do filmowania wesela zapraszam do siebie www.msmfilm.prv.pl tel. 0787 772 621 Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 na ogłoszenia jest przyszpilony wątek 24.03.09, 21:02 a jeszcze lepsze miejsce pod adresem: www.dwukropek.pl/0,0,,0,Nowy_Sacz,968.html Na forum dzielimy się opiniami i wymieniami rekomendacjami n/tx Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_10 Re: Marta Piskorek 11.11.09, 14:52 Witam ! Jeśli chodzi o Panią Martę Piskorek czyli fabrykę-wspomnień to trzeba się dobrze zastanowić . Ta Pani może ma fajne pomysły, ale nie wykorzystuje ich przy każdej parze. Poza tym ma chyba za mało czasu na przyłożenie się do pracy, bo my zapłaciliśmy prawie 2000, a dostaliśmy album gdzie rogi były pozaginane. W niektórych miejscach był widoczne ślady odklejenia zdjęcia i przyklejenia go w innym miejscu, a w miejscu w którym było wcześniej zdjęcie pozostał brudny i poszarpany ślad po taśmie!!! Jeśli tego oczekujecie za takie pieniądze to proszę bardzo, my z mężem byliśmy rozczarowani :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikapolka Re: Marta Piskorek 02.04.10, 15:07 Polecamy kamerzystę i fotografa z firmy VIDEO-FOTO-KRIS. Naprawdę warto mieć dobrą pamiątkę i co najważniejsze zrobioną lepiej niż sobie wymarzyliśmy !!! My zdecydowaliśmy się na pakiet podstawowy w cenie 1200 zł kamerzysta, 600 zł fotograf - czyli za całość zapłaciliśmy 1800 zł. Do końca nie wiedzieliśmy co nas czeka!!! Zaskoczyła nas i całą rodzinę trzecia część filmu gdy ukazał się napis MATERIAŁ NIEWYKORZYSTANY W FILMIE i tu gratisy w postaci teledysku, dubbingu , skrót filmu oraz niespodzianka - reklama z której uśmialiśmy się do łez!!! Na początku mieliśmy pewne obawy, jako że nie była to firma z polecenia tylko z portalu weselnego a to co zobaczyliśmy na portalu zainteresowało nas . Umówiliśmy się na prezentację podczas której oglądaliśmy dwa filmy, bardzo spodobał nam się ten z nocą poślubną, ale cena + dodatkowy kamerzysta, który podobno do takiej realizacji jest potrzebny, była dla nas wygórowana. Podstawowy pakiet + gratisy o których do końca nie wiedzieliśmy to piękna pamiątka jaką otrzymaliśmy od właściciela studia. Naprawdę polecamy!!! Podam telefon dla zainteresowanych - kom. 664 99 36 59, studio 18 445 71 82 My znaleźliśmy ich pod adresem www.planujemywesele.pl/2089-video-foto-kris, gdzie jest kilka filmików ale warto umówić się na prezentację i zobaczyć coś więcej!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miko1984 Re: Marta Piskorek 29.04.10, 17:06 Wątek w sumie o poleceniach a jak wiadomo trudno siebie polecać :) ale jak ktoś jest zainteresowany to pod adresem www.foto-sacz.pl są moje przykładowe zdjęcia ślubne. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_21 Re: Marta Piskorek 19.03.11, 18:19 To było dawno i nieprawda ;) Poza tym każdemu może się takie coś przytrafić a jak znam Panią Martę to zapewne Państwu to jakoś zadośćuczyniła, więc nie wiem po co ten wpis ;) Obecnie prawda jest taka, że Pani Marta Piskorek jest jednym z najlepszych fotografów w Nowym Sączu a jedyny problem w tym, że ciężko ją tutaj zastać, bo raczej pracuje poza Sączem a koszt jej wynajęcia to - owszem - 2000... ale euro ;) Jak już wspomniałem każdemu może się przytrafić niedociągnięcie ale tylko najlepsi sobie z takowym radzą i wypływają na głębokie wody. To pisałem JA - wielki fan Pani Marty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeme Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 30.08.10, 14:51 Polecamy Studio MM Mieczysław Mirek - najlepszego kamerzystę na rejonie Nowego Sącza. Współpraca super a film rewelacyjny. Polecamy ich stronę www.studio-mm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
l.zurowski Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 23.12.10, 07:43 Również mogę polecić kolegę po fachu (Studio-MM). Świetny kamerzysta z pomysłami, ma dobry kontakt z Młodymi, a efekty pracy można obejrzeć na jego stronie www. Ja z kolei polecam swoje usługi z zakresu fotografii ślubnej i nie tylko: www.85mm.eu Odpowiedz Link Zgłoś
domi-111 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 03.01.11, 15:28 Ja mogę polecić świetnego fotografa z Częstochowy jeśli ktoś chce mieć nietuzinkowe zdjęcia FOTOBLAST Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_l84 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 02.08.11, 21:35 A nam usługę wykonywali chłopaki z jagiellońskiej 21 fotolatka,com bardzo fajni ludzie, bardzo dobry materiał, ja z żoną zamawialiśmy tam album i foto książkę z pleneru oraz kamerzystę. Wszystko było OK i bez problemów. 100% satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
pro-wideo Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 14.10.11, 15:35 Zapraszam na naszą stronę www.pro-wideo.pl Jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam na niezobowiązujące spotkanie przedstawię naszą ofertę wraz z materiałami, sami Państwo ocenią czy warto. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komprez Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 10.11.11, 21:23 Zapraszam ! www.komprez-foto.pl Zajżyj WARTO ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_marie Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 27.10.11, 08:38 www.welonik.pl - polecam! Na pewno tam kogoś znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
agat-tta Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 25.04.13, 09:12 bezapelacyjnie najlepszy fotograf ślubny z Nowego Sącza to Oskar Żak - dzięki któremu mamy fantastyczne zdjęcia z zimowej sesji plenerowej. Ma niebanalne pomysły i tak rozgrzewa atmosferę że nawet szpilki + śnieg to sama przyjemność;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-mich Godny polecenia fotograf 17.06.14, 16:39 Ja osobiście polecam Panią Anie. Anna Czernecka www.annaczernecka.pl Byliśmy mega zadowoleni z jej usług :) Zdjęcia bardzo dobre jakościowo pełne ciepła i emocji co było dla nas najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardsklanu Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 19.11.14, 23:37 BiletKom - Nowa aplikacja do zakupu biletów autobusowych przez smartfona! play.google.com/store/apps/details?id=pl.info.astra.biletkom&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
paulinalina100 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 13.01.15, 18:00 Na kameżyste polecam Pana Musiała videomixfilm.pl/ a na foto polecam TODOS www.todosradom.com Odpowiedz Link Zgłoś
mwalczak3 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 23.01.15, 22:30 Jak dla mnie najlepszy fotograf ślubny z Nowego Sącza to Łukasz Dominik www.fotodominik.pl Uważam, że warto go polecić, ponieważ jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów jego pracy :) Szybko otrzymaliśmy zdjęcia, a nie tak jak inni 3 miesiące czekają i dalej nic. Odpowiedz Link Zgłoś
romus87 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 11.02.15, 23:56 Pani Gosia i Pan Bogdan z PFF są sympatycznymi ludźmi. My jesteśmy zadowoleni z ich pracy. W rodzinie zrobili parę wesel i też wszystko jest OK. Polecam. www.pracowniafotofilm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michalrec Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 06.08.15, 15:39 Michał Rec Studio oferuje szeroki wachlarz usług w zakresie filmowania, montażu i grafiki dla klientów indywidualnych oraz firm. Nowoczesne narzędzia sprzęty i programy graficzne, pozwalają na indywidualne podejście do każdego klienta i sprostanie nawet największym, najdziwniejszym i najoryginalniejszym wyzwaniom związanym z wideofilmowaniem. Oferta obejmuje także takie formy jak: Filmy ślubne prezentacje obrotowe 360 video CV Kraków oryginalny montaż filmowy, Filmy z pierwszej Komunii Świętej Poniżej adres strony na której znajdą Państwo całe portfolio z ofertą: michalrecstudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcingoras Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 31.08.15, 14:21 Polecam Prowideo i nsfoto. Współpraca rewelacja oddany materiał jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
anngr123 Re: Godny polecenia fotograf i kamerzysta. 02.06.17, 16:09 Polecam bardzo: GAfotografia - fotografia ślubna nowy sącz Naturalna fotografia ślubna! Specjalizuja sie w plenerach slubnych! Odpowiedz Link Zgłoś