Dodaj do ulubionych

Gdzie Ellen ??????

18.04.04, 22:02
co się porobiło, że najbardziej aktywna na forum osoba dzisiaj się nie
pokazuje ??? może coś się stało ??? chyba że znalazła jakieś inne zajęcie.
jeżeli tak ,to ją to tłumaczy.ale jeżeli to lenistwo to ma grzech !!!
oczywiscie żartowałem,choć smutno tu bez Ellen.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 00:36
      aleks dzieki za taki mily post,bardzo:) caly dzien bylam dzis na wyscigach
      motocyklowych,wreszcie sie skonczyly,bo pogoda sie popsula,a tak to bylyby caly
      dzien.Mimo wszystko to jest frajda,zwlaszcza patrzec na takie maluchy na malych
      wyscigowych motorkach,eh,fajnie bylo :)ale jestem juz tutaj,nie dalo rady miec
      kompa ze soba,Widze ze nie proznowaliscie i postow troche jest,pozdrowka
      • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 09:50
        no ja się chyba nie obijałem, chociaz byłem często przez siostę odciagany od
        kompa... :P Zaraz mykam do szkoł i wracam za 2 godzinki, bo mam tylko 2
        lekcje :DDD

----------------------------
        Słupsk się trzyma z Gorlicami :)))
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
        • delfinek27 Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 10:35
          2 lekcje?????????

kurcze ale teraz macie dobrze - ja to miałam po 5, 7 ale nigdy 2
          najmniej jak mi sie zdazyło to 4 lekcie - to był szczyt szczęścia
          • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 13:20
            Mam tak tylko w poniedziałki, potem to różnie 4, 5 albo i 8 godzin zajęć, ale
            da się przeżyć ;) Mi się najmniej udało mieć zero zajęć, no ale takie zajęcia
            to już każdy sam sobie planuje... bardzo to męczące :D

--------------------------
            Słupsk i Grolice? To jedno miasto :)
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
            • delfinek27 Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 13:49
              my na studoach czasami cały tydzien pierwszy w semastrze nie chodziliśmy (
              takie niepisane prawo naszego roku hihihih) i w koncu po kilku latach jeden
              prowadzący nas podkablował do dziekanki - burak

a tak to sie nam udawało - bo to zwykle każde zajęcia z kim innym wiec tak
              jakbyśmy tylko raz na zajęciach u kogoś nie byli - zresztą początek semetru to
              zawsze wszystko jeszcze nie zorganizowane :)
              • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 15:22
                heheh spróbuję jak sie na jakieś studia dostanę i jak zdam maturę ;) to już za
                3 tygodnie sie okaze.. chociaż mówiąć szczerze to z lekcji nigdy nie uciekałem -
                dwa czy trzy razy tylko sie zdarzyło
                • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 17:10
                  korky informuj nas na biezaco z ta matura!!!!! bedziemy kciuki za ciebie
                  trzymac:))))))))))))))ciekawa jestem jak bedzie ci szlo:)))))jejku ,ja tak sie
                  balam przed moja matura a poszlo tak latwo i prosto,zobaczysz korky z toba
                  bedzie tak samo:)
                  • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 18:42
                    o znalazła się cała i zdrowa,jak dobrze Cie widziec!!
                    a juz miałem jakies takie mysli ,na szczescie wszystko jest OK.
                    • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 18:59
                      hehe,jestem o was pamietam:):)nie moglabym zapomniec:)czasem trzeba zobaczyc
                      jak wyglada swiat rzeczywisty
                      • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 19:02
                        no i dobrze ,że sie znalazlas !!!!!
                        troszke sie zstanawialem co sie stalo ,przelecialem po innych forach i nic ,nie
                        bylo Cie nigdzie.ale juz jest OK.
                        • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 19.04.04, 19:03
                          milo,ze ktos sie zastanawia jak znikne na chwilke:)dzieki aleks:)
                          • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 20:59
                            co z Tobą, w ogródku plewisz ????
                            a może oczko wodne robisz,oj coś ostatnio ciężko Cie spotkac na forum ?????
                            zaczęłaś przygotowania ???? jeżeli tak ,to Jesteś usprawiedliwiona
                            • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 21:41
                              chyba sie"forumowo wypalam"ciebie nie ma,delfinek tez nie pisze ani nikt inny,
                              wiec ja tez sie zwijam buuuu:(
                              • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 21:52
                                delfinek pisze na swoim forum Tuchow i okolice ja tam zagladam od kilku dni i
                                sie wpisuje .
                                jak to się wypalasz ????choc wlasciwie Cie rozumie ,net jest wspanialy ale w
                                sezonie jesien -wiosna ,a teraz sloneczko ciepelko ,wiec kazdy z tego woli
                                korzystac.
                                • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 21:54
                                  nie mam z kim tu pisac, po prostu,jak ciebie nie ma to amen,delfinek na
                                  tuchowie to dwa razy amen,korky sie zgubil reszty brak eeee ide na emeryture
                                  • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 21:55
                                    oo to juz stara muszisz być :) co najmiej 65 lat, jak to zarządził niedawno
                                    jakis tam minister :P
                                    • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 21:57
                                      az tak stara nie jestem ,staro sie dzis tylko czuje ale jutro odmlodnieje
                                      heheheh
                                      • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 22:04
                                        ale cuda w tej ameryce hi hi hi
                                        • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 22.04.04, 22:07
                                          zebys wiedzial!zawsze i wszedzie,!
                                          • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 27.04.04, 17:06
                                            wyczaruj nam parę dolarów?? :)
                                            • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 27.04.04, 17:10
                                              oj chetnie tylko jak to zrobic hehe
                                              • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 08:02
                                                abrakadabra Harry Potter - pokemon pikachu - give me some dolars - or I kill
                                                you - powiedz tak do jakiegos Hamerykańca i juz będą :D
                                                • ellenai nie zobie tak! 28.04.04, 17:34
                                                  bo po drugiej stronie miasta jest najciezsze wiezienie w kolorado!mogliby mnie
                                                  tam szybko dotransportowac,a oni teraz ostatnio nadwrazliwi sie w tej hameryce
                                                  zrobili cmok
    • rambo_z_gorlic Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 02:10
      Ellena a gdzie teraz jestes?
      • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 03:34
        w tym momencie?przed kompem!
        • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 14:11
          ale to już nie aktualne, bo Ciebie teraz tu nie ma :(
          • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 16:31
            miała robic oczko wodne,moze zabrała się za kopanie he he he
            a ziemia sucha,pewnie Jej ciężko,biedna
            • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 17:31
              jakie tam oczko wodne jak tu wody brak i restrykcje wprowadzaja!
              • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 22:19
                taki bogaty kraj,a beczkowozem nie przywiozą???? u nas jak w tamtym roku tak
                sucho bylo to jezdzili i wlewali do studni wode z wodociagow.
                oj bieda u was bieda.ja dzisiaj podlewalem kwiatki w ogródku przed balkonem
                calkiem ladnie rosną.
                • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 22:20
                  o matko beczkowozem skad?????cos ty, tu sa same "suche stany"nie ma wody i
                  koniec nigdy jej nie bylo,dlatego np tu drzew nie ma
                  • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 22:45
                    tak , to po jaka cholere cie tam ponioslo????? jak tam tak sucho
                    u nas jest pustynia Błedowska trzeba bylo tu hi hi hi zawsze to blizej
                    • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 23.04.04, 23:39
                      takie zycie aleks hehehhe
                      • delfinek27 Re: Gdzie Ellen ?????? 24.04.04, 14:05
                        a ja mam oczko i nawet woda w nim jest :)
                        • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 24.04.04, 17:07
                          oczek to ja moge nawykopywac ile dusza zapragnie ,zreszta i tak psy juz to
                          robia kolo domu tylko wody miec nie bede heheh
                          • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 27.04.04, 17:05
                            prześlemy trochę z Bałtyku, co prawda słona, ale zawsze :)
                            • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 27.04.04, 17:11
                              zasoli sie wszystko na amen hehe
                              • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 27.04.04, 23:49
                                gdzie Ty jestes,juz chwilke siedze ,Ciebie nie ma trudno
                                • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 01:37
                                  buuuuuuuuu,niestety musialam byc poza domem:(
                                  • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 08:03
                                    pewnie wojna secesyjna :P
                                    • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 17:35
                                      korky,to bylo bardzo daaaaaaaaaaawno temu w hameryce cmok
    • zolty_i_puchaty Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 04:41
      zadaje sobie to samo pytanie,gdzie jest Ellen?spi juz?
      • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 05:27
        prysznic,kolacyjka, wieczorne rytualy i minelam sie zoltym a tam bym sie do
        nego puchato przytulila cmok
        • korky Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 12:38
          czyżby to by jakiś miś? :)
          • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 28.04.04, 17:36
            tak mysle korky,ale rzadko do nas tu zaglada niestety:(
            • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 29.04.04, 00:09
              eetam, ide spac nie ma nikogo
              • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 29.04.04, 05:25
                e tam sie lamiesz bo nikogo nie ma, tu pisza choc sa samotni!cmok hehe
                • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 29.04.04, 11:43
                  mnie wlasnie tego zaciecia brakuje hi hi nie pije sam ze soba to i pisac nie
                  bede hi hi
                  • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 29.04.04, 16:51
                    oj to znajdz to zaciecie heheh
                    • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 02.05.04, 23:06
                      gdzie Ona, nasza Ellen , bez Niej jest pusto hi hi hi
                      • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 03.05.04, 04:30
                        aleks ogladalam forresta gumpa!eheh cmok
                        • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 03.05.04, 22:36
                          a ja wlasnie skonczylem przed chwila pic,odwiedzil mnie kolega,ktory od czasu
                          do czasu jak wpadnie do Gorlic ,to o mnie zawsze pamieta,powspominamy stare
                          dobre czasy
                          • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 03.05.04, 22:39
                            ooooo to pewno jestes w bardzo wesolym humorze!
                            • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 03.05.04, 22:57
                              powiedzmy ze troche hi hi ,troszke jestem nie dopity,ale nie moge bo jutro
                              praca,wiec trzeba byc trzezwym i wypoczetym
                              • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 03.05.04, 22:59
                                no wlasnie tyle wolnego bylo wiec mogles zycia uzywac, teraz trzeba byc zwartym
                                i gotowym cmok!
                                • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 03.05.04, 23:03
                                  he he he zwartm i gotowym ,dobrze powiedziane hi hi
                                  • ellenai Re: Gdzie Ellen ?????? 04.05.04, 01:58
                                    pewno zawsze,wszedzie i na kazda okazje........
                                    • aleks44 Re: Gdzie Ellen ?????? 04.05.04, 16:44
                                      bo ja wiem,nigdy nie wiadomo co sie moze trafic hi hi
                                      • ellenai hehe :)))))))))n/t 04.05.04, 17:00

• aleks44 Re: hehe :)))))))))n/t 04.05.04, 21:39
                                          wiem poszla na randke i dlatego Jej nie ma,
                                          przeciez tez ma prawo dychnac hi hi
                                          dobranoc
                                          • ellenai Re: hehe :)))))))))n/t 04.05.04, 22:15
                                            dzwonilam do domu! hehehe
                                            • aleks44 Re: hehe :)))))))))n/t 13.05.04, 00:23
                                              dzisiaj tez dzwonilas ???siedze i siedze tutaj sam nikogo ,tylko zjawa
                                              delfinkowa przeleciala,az mnie ciary po plecach przeszly.
                                              • ellenai Re: hehe :)))))))))n/t 13.05.04, 05:23
                                                dzis nie dzwonilam srednio dzwonie dwa razy w miesiacu,raz na poczatku raz na
                                                koncu miesiaca:)))))
                                                • aleks44 Re: hehe :)))))))))n/t 13.05.04, 08:06
                                                  to ladnie z Twojej strony,ze pamietasz,tak powinno byc
                                                  • ellenai staram sie jak moge n/t 13.05.04, 16:10
                                                  • aleks44 Re mnie siadl net... 15.05.04, 22:55
                                                    dlatego mnie nie bylo na forum.
                                                    ale Ciebie tez teraz tu nie widze,pewnie Wybierasz sie na randke,powodzenia
                                                  • ellenai Re: Re mnie siadl net... 16.05.04, 03:43
                                                    a gdzie tam na randke! kupilam fikusna drukarke i teraz ja probuje rozgrysc!
                                                  • aleks44 Re: Re mnie siadl net... 17.05.04, 16:48
                                                    rozumiem ja,moge miec problemy ,ale Ty ???????
                                                    ot dzisiejsza technika
                                                  • ellenai Re: Re mnie siadl net... 17.05.04, 17:54
                                                    oooooo tu tez sa problemy!
                                                  • aleks44 Re: Re mnie siadl net... 17.05.04, 18:07
                                                    to mnie troszke pocieszylas,myslalem ze tylko ja mam takie problemy z kompem.
                                                  • ellenai Re: Re mnie siadl net... 18.05.04, 06:27
                                                    kazdy uzytkownik komputera przechodzi swoja droge krzyzowa z tym tematem
                                                    zwiazana!
                                                  • aleks44 Re: Re mnie siadl net... 18.05.04, 08:25
                                                    teraz juz jestem spokojny,ale i tak musze winowsa jeszcze raz wgrywac he he
                                                  • ellenai Re: Re mnie siadl net... 18.05.04, 17:44
                                                    bedziesz obeznany w wgrywaniu windy ehhehe cmok
                                                  • aleks44 Re: Re mnie siadl net... 18.05.04, 18:09
                                                    ha ha ,ale ja tego nie robie sam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka